30

Анонимен

преди 7 години

Ракетите на северна корея са на нивото на 60-те години. Те нямат нито един съвременен танк или самолет. Миговете, които имат, не са модернизирани и ремонтирани от 80-те. Северна корея разчита само на огромна армия и стрелково оръжие.

29

Алекс

преди 7 години

До ?Е какво му е неясното? Тръмп си е к.ре.тен, също така има и проблем който трябва да се реши. Трагичното е че кр.ет.ен трябва да решава труден проблем....

28

****

преди 7 години

То да я спре,да я спре,ама как да я спре,като никой не казва как да стане тази работа.От страни всекий дава съвет,то за това секс не се прави на публично място,защото всеки който мине,все акъл ще дава как да го правиш.

27

?

преди 7 години

Според много наши и не само журналисти, Доналд Тръмп не бил подходящ президент, а сега пък трябвало да свърши нещо важно, което другите не са успели. Кое е вярното, че не схващам? Както и откога нашите журналисти започнаха да дават акъл на президента на САЩ. По доста медии това става.

26

ass

преди 7 години

има една приказка, ако бе мирно седяло не би чудо видяло. сащ да спрът да се бъркат в нещата на другите

25

Анонимен

преди 7 години

Северна Корея си е държава- много далеч от САЩ, има си човек начело на държавата, и Тръмп няма думата!

24

Циник до 25

преди 7 години

Ей ***...защо си присвояваш ника ми?Аман от убитаци!

23

онбашията

преди 7 години

то хубаво трябва, ама как? до преди десет години все още можеше просто да ги демократизират по нормалния начин - с демократични бомби по училищата и детските градини, но днес вече не става, имат ракети с обсег до 4000 км и нюкове. освен това са силно изолирана държава и няма как да пратят агент да убие ким, дори да е южнокореец ще го познаят по акцента.

22

:-)

преди 7 години

наркотиците до това водят

21

да

преди 7 години

никой по никого няма да нанася ядрен удар..а да се изкарват северокорейците луди при условие, че съюзник на САЩ са варварите - терористи Саудитска Арабия...на'пиканата Америка се страхува от това Северна Корея да има ядрено оръжие, защото така вече няма да може да си разиграва мръсните игрички в региона..така е и по отношение на Иран..Америка загуби в Украйна,Америка загуби в Сирия,Америка губи и срещу Северна Корея ..поражение след поражение за увяхващата им изкуствена държавиц

20

Футуролог

преди 7 години

Този преди мен е абсолютно прав само дето Ким Чен Ун е лудВоенния бюджет на Южна Корея е в пъти по-голям от целия БВП на Северна КореяЮжна Корея всъщност са милитаристите а не бедняшката КНДРКим Чен Ун обаче си е наумил за да има баланс в силите на всяка цена да се сдобие с ядрени бомбиТам е проблема

19

Анонимен

преди 7 години

Армията на КНДР е изостанала технологично не само от САЩ ,но и от Ю.Корейската и Японската.Тя не разполага с никакви нови руски оръжейни системи ,те нямат и ПВО с-*** С -300.Опитват се с помоща на Китай да модернизират остарялото си въоражение,както и да се оборудват с китайско.Буди недиумение факта как са се сдобили с 86 американски хеликоптери на Макдоналд Дъглас.Флота им е доста изостанал,а ракетите от които уж САЩ се боят могат да бъдат унищожени от съвремените ПВО на Ю.Корея и Япония .

18

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДомързя ли те да напишеш от кой точно американски сайт?

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен7 провалени теста съществуват само в руските пропагандонски сайтове.7 провалени теста може и да е имало преди 10 години, но сега сме 2017 г.

16

Циник

преди 7 години

THAAD - ракета със скорост 800 метра в секунда уцелва директно падащ от космоса футболна топка на височина 100-150 километра над земята. Това, което прословутата руска С400 ще може да направи евентуално след още 10 години усъвършенствуване.

15

отегчен

преди 7 години

смешна статия. Предназначена за хора с мозък колкото аспиринче.-------"Междувременно режимът в Пхенян продължава да създава все по-опасни и трудни за унищожаване и прехващане оръжейни системи."-------Дрън, дрън, че пляс!! Ракетите на Прасчо могат да бъдат свалени без проблем на секундатаРакетите на Прасчо НЕ МОГАТ да носят ядрени бойни главиПодводниците на Прасчо /руски аналог на германските от ВСВ/ НЕ МОГАТ да изстрелват такива ракетиПоняли?

14

Циник

преди 7 години

В КНДР може да се тества новата система THAAD, така че Кимчи има само една тактика - тази на преклонената главица. Така евентуално Белият баща на бледоликите ще опраска само военната инфраструктура без да засяга цивилните.

13

Анонимен

преди 7 години

лесно е да обвиняваме САЩ и Русия за всичко , истината е че руснаците са не по-малко разтревожени в последно време и едва ли някой в Русия иска до види изпепелен някой японски , американски или южно корейски град .Може би просто някой трябва да ликвидира свръх дебелата *** преди да е отрасло новото поколение Ким-човци

12

Анонимен

преди 7 години

"Пхенян създава все по-опасни и трудни за унищожаване оръжейни системи"Бре, тия нали гладуваха!

11

Анонимен

преди 7 години

КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ДАВА И ПРАВИ ЦЕНТРАЛА ЗА УРАН В СЕВЕРНА КОРЕЯ ОТ КОЯТО ПРАВЯТ БОМБИТЕ СИ!!!ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА СИ ИМА ИМЕ И ТО Е КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ!А ПУТЛЕРОВА РУСИЯ КОМУНИСТИЧЕСКА ДАВА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА ИРАН РАДИКАЛЕН ДА ЗАПЛАШВА ЦЕЛИЯ СВЯТ С НЕГО!!!ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА Е КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ!