11

Анонимен

преди 7 години

А МОН кога ще провери РУО-Кърджали и неговия дебилен началник-травестит,Гроздан Колев!Учителската гилдия е в кома!Аман от тъпите протежета на Цвета Караянчева!Нека министърът да провери последните конкурси от преди пет дни.Като председател на комисията,Гроздан Колев е приел непопълнени бланки-тестове от две от кандидатките,на които след това е нанесъл правилните отговори!Проверете,защото тези двете са кухи *** предложени от Караянчева,с нулув опит в управлението на образованието.

10

Анонимен

преди 7 години

Като стана дума за обществени поръчки - какво стана с далаверата с парашутите от времето на Ангел Найденов?

9

до 8 (ognyanz)

преди 7 години

Когато г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) каже ,, добро утро,, поглеждам навън да видя къде се намира слънцето ! На изток или на запад!

8

реалист

преди 7 години

А военния министър Ненчев беше най - успешния министър на Борисов. Какви хора ни управляват? При такъв министър няма нужда от Ньойнски договор.

7

Смях

преди 7 години

Е как пък само министрите на РБ са калпавите и корумпираните, а тезо от ГЕРБ целите в бяло.Смях

6

Анонимен

преди 7 години

Пращат на прокурор обществени поръчки в отбраната! ха ха хаа как може изобщо поръчка да се изпрати на когото и да е било? ха ха хакаде са имената на тея и онея, кой какво, за колко , защо а не иначе....

5

ognyanz

преди 7 години

До "Иво Инджев": Корнелия Нинова не е казвала, че в правителството няма членове на БСП. Всеки може да е член на някаква партия. Казвала е, и не веднъж, че БСП не е номинирала министри за временното правителство.

4

Анонимен

преди 7 години

Омертата между БСП и ГЕРБ продължава.Бой по РБ и мълчание за министрите на ГЕРБ???!!!!Това само потвърждава тезата че БСП и ГЕРБ са едно и също нещо.Която от тях да на власт Олигархията и мафията ще бъдат защитени за сметка на хората.

3

Иво Инджев

преди 7 години

Министърът на отбраната др.Стефан Янев крие членството си в БСП! Той е приет на 20.11.2011г. в организацията на партията в община ,,Оборище,, София! Време е да излезе от ,,нелегалност,, и да издаде тази ,,военная тайна,,! Помните ли лъжите на др. г-жа Лъжа, че в служебното правителство нямало да има членове на БСП? Те сега са двама(заедно с Деница Златева), но може да се окаже по-нататък, че има още под прикритие. Ама по делата ще ги познаете както този сега със 100-те открити недобри практики

2

Надя Николова

преди 7 години

Никога вече Герб и БСП!Само РБ!

1

Анонимен

преди 7 години

В съвременният български език кражба се нарича "недобра практика".