14

Анонимен

преди 7 години

Икономиката ни е пълна трагедия. Едиствентие пари идват от евро фондовете.За какво производство говорият тия?

13

Анонимен

преди 7 години

NE ZNAEX 4E RASTA NA IKONOMIKATA E OBARZANA S VZIMANETO NA ZAEMI????AKO IMAX DOXOD STABILEN I RASTQ6 EDVA LI DARJAVATA 6TE VZIAME ZAEMI?? KOI LI LAJE ??? I OFCETE IZBERATELI VQRVAT

12

Анонимен

преди 7 години

2019година еврофондовете спират.Тогава дървото ще е голямо.Така че тези които дойдат на власт да се възползват за последно и като за последнода крадат.После започвчт само заемите,Но и от тех може да се краде,стига да си във властта.

11

Анонимен

преди 7 години

Най-голямата лъжа.Заблуждавате ни пак.Като гледам колко заводи и фабрики работат в БГ.Голям износ .Големи активи,за най бедната страна в Европа.Като влезете в Кауфланд,Технополис,Техномаркет,всичко е БГ.Големи излишъци големо нещо.

10

баю

преди 7 години

Много интересно икономиката расте бюджета е препълнен а народа нищо не усеща. Що така бе стъкмисти? Нещо не се връзват нещата! След като икономически сме добре защо тогава оня филията с мас тегли 16 милирда за да плаща борчове? Ето това ако някой може да ми го разясни ще е добре! Щото аз разбирам само че ако икономиката е в разтеж то тогава трябва да се вдигнат пенсиите за заплатите не казвам защото те зависят от мутрите бизнесменчета! Така че спрете с тази стъкмистика а пишете истината!

9

Анонимен

преди 7 години

Икономически растеж. Гарантирано от ГЕРБ.

8

Анонимен

преди 7 години

Расте "икономиката" само на думи чрез стъкмистиката. След 3 години като спрът евросубсидиите ще видите, че никаква икономика няма в БГ.

7

dp

преди 7 години

За грачещите против ЕС *** от съветската тролеферма - ето каква е основната файда от ЕС, пазарите.Вие пак ще си грачите разбира се, така ви е заповядано, ама срещу числа гракът е слаба работа.

6

Анонимен

преди 7 години

А защо при този растеж българите мрът като за световно и България намалява всяка година с 60 000?

5

Анонимен

преди 7 години

БВП е неефективен измерител за реалното състояние на икономиката! Световни икономисти, измежду които нобелови лауреати, се обединяват около идеята, че трябва да се въведе нов измерител. Това казаха на форума в Давос миналата година.Пример:Ако богатството на няколко милиардера и транснационални компании се увеличи, това неминуемо ще се отрази като ръст в БВП. Означава ли, че всички благоденстваме?БВП не отчита сивата икономика и всяко неофициално движение на парите.

4

реалист

преди 7 години

Разтем въпреки пожарникаря и некадърното му и крадливо управление. Ако не беше той, поне двойно щяхме да сме.

3

Анонимен

преди 7 години

Сега кат ве зачесат с данъците такъв ръст ще отбележи, че ще изпадне от скалата!

2

Анонимен

преди 7 години

Ще расте ами, виждате ли при Бойко как расте икономиката! Ако дойдат комунистите ще сме на минус 3.4% то е ясно. Дайте пак да изберем Бойко защото комунистите са страшни крадци!

1

факт

преди 7 години

Да така е , защото изнасяме само крадци и *** , а те носят много пари !!