29

Анонимен

преди 7 години

на руснаците им е през онази р....а за някакъв еврогейландско-френски кандидат.този е грозен и противен като саркози,а сигурно и корумпиран като всеки западняк

28

Анонимен

преди 7 години

Интересно, някакви руски медии били виновни, че някакъв френски кандидат президент изповядвал модерните европейски ценности...местя го.

27

Математик

преди 7 години

До Ха- ха- хаА само преди 27 години 1 долар струваше 60 копейки !!! Сега 1 долар = 61 рубли !!!!Ами че комунистите са си милионери в Русия! Време е да си сложат като герб на знамето крокодил.

26

кик

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !ти си мислиш, че сме далеч от русия? уау..

25

Анонимен

преди 7 години

Според мен тази либерално-атлантическа истерия и параноя си има простичко фискално обяснение. Еманюел Макрон е политик със свои спонсорски кръгове. Той вече добре разбира, че ще загуби изборите и чрез измислиците за руски хакерски атаки си подготвя спасителния пояс. На въпроса на спонсорите как можа така тъп0 да прахосаш милиони евра и да загубиш, Макрон ще извади подготвения отсега отговор: Какво можех да направя, след като Кремъл назначи Льо Пен? Путин даже Тръмп назначи и изхвърли Килари.

24

Циганин

преди 7 години

Преди седмица бе публикувано да не се вярва на Дейли Телеграф(ако не греша името) ,че много лАжат ! А Ню йорк таймс (как звучи само ) е чисто жълт вестник !

23

Анонимен

преди 7 години

Това може руската кочинаа това прави! Азиатски боклуции. Място не могат да си намерят ушанкитее, че света се развива и върви напред, а те си стоят в редновековието. Измеет.

22

Анонимен

преди 7 години

Санкциите работят за Русия и въввреда на САЩ и ЕС.Вмирисанитегерберюги не могат да схванаттолкова сложни икон. зависимости.

21

123

преди 7 години

До Ха- ха- хаА 100 японски йени струват 1,62.

20

Ха- ха- ха

преди 7 години

Атакистите, като баш русофили и путинисти лъжат на едро. Всеки може да види в сайта, че сто /100/ рубли са 3.20, т.е. една рубла е 3.2 стотинки, но той си мисли, че една рубла е 3.20 лева.

19

АТАКИСТ

преди 7 години

Междувременно днес рублата 3.20лв. 2015 февруари беше 2.17, санкциите издишат яко, ко прайм?

18

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

до: по-далече от РусияКолкото по-далече от Русия, толкова по-близо до Ориента, Ислямска държава и Факултето !Факт, който виждаме с очите си вече 27 години.

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9"Утре Меркел като загуби, пак руснаците ще бъдат виновни."---А, и Орешарски, и Тройната коалиция, и Костов, и Станишев ... Питайте Боко Тиквата. :)

16

Армейци

преди 7 години

ЦСКА може да стане шампион има надежда

15

Анонимен

преди 7 години

Я си гледаите работата.Фалшиви били,защото пък вашите са много обективни.Особено за Сирия Украина и Бежанците.Които иска гледа и преценява.Признавате че вашите граждани са простаци.Защото аз гледам слушам и си преценявам

14

един там

преди 7 години

Ей, много пропаднаха тези руснаци! Щом и с разни макарони взеха да се занимават!

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21TI,KOI DRUG ? TI I MUN4O- NALI ZATOVA STE ELEKTORAT, DA VRA6TATE ZAEMITE.

12

Мунчо от Под игото

преди 7 години

Така, с кибер атаки и лъжи и при нас на власт ще се друсне БСП-то. Жална й майка на България. Радев беше само репетицията. Голямата игра тепърва предстои.

11

Анонимен

преди 7 години

Така е, Путин не обича макарони, па макар и жабарски.

10

ЖИВОТ

преди 7 години

Всичко в живота се връща .Преди 1989 година Дойче Веле и Свободна Европа разпространяваха лъжи в бившия соц лагер , без да ги санкционират , от нелегални радиостанции на територията на Турция и днешния ИДИЛ . Сега се сърдат че руски медии пуснаха Истината че тоя е Гей и ако го изберат за Президент ще си имат Първ Господин .