13

Сапун!!!

преди 7 години

Въоръжена конна полиция денонощно и проблема се решава на момента!

12

Анонимен

преди 7 години

Днес секат в Западен Парк, ако не бъдат спрени, утре ще секат и в двора на Тиквата в Банкя или в Драгалвци... просто политиците са доста плиткоумни и алчни същества и не гледат в перспектива. Скоро ще плъзнат и по техните дворове и тогава ще се сетят.

11

Гатанка

преди 7 години

Здраво тяло и пара_зити. Що е то?

10

Трудовакъ

преди 7 години

От Столичната община да наемат по дългосрочен договор Хари картечаря, виртуозно боравещ с MG - 42. Ефектът е гарантиран, предвид безукорната репутация на Хари. Възможно е във Факултето да има известно недоволство, както и от страна на някои псевдозащитници на правата на ***, но това би било единствено неприятен страничен ефект. За сметка на това во веки веков никой няма да сече повече незаконно дървета в многострадалния столичен парк...

9

Андрешко

преди 7 години

Всички хванати камиони и други превозни средства участващи в незаконната сеч,да се конфискуват...

8

Дани

преди 7 години

Опитвам се да се сетя поне за един столичен проблем, който е бил решен от самоковската даскалица и нейната партия. И нищо не се получава.

7

Е

преди 7 години

Много е лесно да се спре тази сеч, само за няколко седмици. Но това става с контрол, санкции и присъди. Тези *** са превзели целият район около парка. Има бум на незаконното строителство, но не и контрол и санкции, нали са електорат. Но дали ако някой от нас реши да построй една къщичка, ще му се размине?

6

Аксел

преди 7 години

До АнонименАми подавайте сигнали, на кой и където можете. Но един ден ще писне на нормалните хора, и ще стане лошо.

5

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова не закача *** по нареждане на Тиквата. Кметицата не се интересува кой и какво реже или краде в западен парк. ТОВА МЯСТО Е ПРОСТО ЗАБРАВЕНО И ОСТАВЕНО НА ***

4

Свирка

преди 7 години

фъндъкова гледа с досада на задълженията си. Дори не ходи на работа. Тя не знае къде е този парк. Опита се да изсече Северният и беше прогонена с камъни. Вече от жилищни райони се превръща във Фавали. А милиционерите са на частно. МВР спокойно може да се закрие.

3

Анонимен

преди 7 години

Всеки ден се разхождаме там и не само джагали сечат има хора от близките къщи и серивизите около пакрка, които посред бял ден си сечат и не им дреме.

2

ромекзит

преди 7 години

Ромите са бежанци от поколения и не желаят да се интегрират за това трябва да се върнат където е топло и няма дървета да си ходят по пясъците на племето манг ал.

1

88

преди 7 години

Аз мисля, че десетилетието на ромското включване отдавна свърши. Време е да започне десетилетието на ромското изключване. Трябва тотална диктатура за ***. Те разбират само от бой и глад.