21

Йотов

преди 7 години

Йотова,кога започна да разбираш и ти от еврофондове,***? Какво се изцепваш сега ,искаш да кажеш,че Юнкер няма да ви даде да цоцате европейски пари и ще ви спре кранчето ако се уредите да управлявате. Никой в Европа няма да ви даде пари ! Крадете,некадърни комунисти!

20

Циник

преди 7 години

Планът Юнкер - взимаме парите на източноевропейците, и ги пълним в гушите на арабски , и африкански "бежанци" !!! Източноевропейците са свикнали да гладуват, да мизерстват...и си траят КОГАТО ГИ ЛЪЖЕМ!! ДРЪН -ДРЪН!!

19

Дзъ

преди 7 години

е значи съм за плана Юнкер.... стига крадоха от пари за пътища...време е ние да покрадем...така де :-)

18

Анонимен

преди 7 години

На предишните парламентарни избори Йотова обясняваше, че хората "асфалт не ядат". Сега изведнъж си промени приоритетите. Не мога да вярвам на хора, които сами не знаят какво искат и си сменят мението като ветропоказател по време на буря

17

Анонимен

преди 7 години

Докато беше в Брюксел, Йотова не ни държеше в течение на тези важни процеси в ЕС. Сега след като четири месеца не участва в заседанията на европарламента стана много словохотлива, но дали информацията която ни дава не е остаряла

16

Анонимен

преди 7 години

Големи сте познавачи,финансисти и спецове ама не разбрахте как Куневица ви изпи 250 хилки в евро под носа.Че после Ореха виновен,Йотова била комунистка.Ами честито да и е!

15

анти

преди 7 години

Не на магистрали да се наблегне а на стандарта на живот на народа който живее в нищета - най- бедната държава

14

Анонимен

преди 7 години

Адекватните изказвания на президент и вицепрезидент ясно показват, че тяхната институция ще играе съществена роля през следващите пет години. Този път народа няма да храни още двама лентяи и свитите им.

13

Анонимен

преди 7 години

Неадекватните изкавания на президент и вицепрезидент ясно показват, че тяхната институция няма да играе съществана роля през следващите пет години. Просто народа ще храни още двама лентяи и свитите им.

12

обратна посока

преди 7 години

България да търси съюзник на североизток всички ще сме равни и бедни само ракията ще е отровна.

11

Анонимен

преди 7 години

Не виждам как няма да спрат еврофондовете след управление на ГЕРБ независимо кое ще е правителството. Бойко Борисов май затова подаде оставка - предупредили са го, че спират фондовете.

10

Умник

преди 7 години

До РЕАЛИСТ Такъв уникално *** и ограничен коментар, не бях чел. Голям смях !

9

Реалист

преди 7 години

Нормално е да спра еврофондовете след управление на ГЕРБ. То ГЕРБ затова побързаха да избягат от властта - за да не спрат фондовете при тях. То тези неща се движат със закъснение, но повечето нямат акъл да го схванат. Работи добре правителството преди ГЕРБ - пускат еврофондовете при следващото правителство, т.е. при ГЕРБ и ГЕРБ се тупат в гърдите как при тях пускало еврофондовете. После заради ГЕРБ спират еврофондовете, но при следващите и ГЕРБ пак се бият в гърдите как при другите ги спирали.

8

Анонимен

преди 7 години

Йотова не играе обединител на нацията

7

!

преди 7 години

Щом има пари за саниране 2 милиарда и по 15 милиона на година за поддържане на магистралата, а нищо не се пипа по нея, значи има пари ама нещо се крадат?

6

сминдух енд чесън

преди 7 години

Абе Йотова,всяко ваше управление е катастрофа за страната,това са фактите.

5

до 4

преди 7 години

В писмото също така се казва, че дори да бъдат размразени средствата по програмата, същите ще бъдат намалени като размер пропорционално на констатираните нарушения.

4

Анонимен

преди 7 години

Влизане в империята на Германия или САЩ като провинция, колония или щат.

3

Анонимен

преди 7 години

За кои да гласуваш, в нормална държава, работиш ли, можеш да живееш достойно, тука от нашите некадърни политици, целия народ мизерства и работи за 10 човека, които не си знаят парите. Аз лично за БСП няма да гласувам никога, те бяха на власт няколко пъти, и резултатите са ясни.

2

Юницата

преди 7 години

Баси пропагандата нагла!!! В писмото от ЕК се казва, че евентуално ще спрат парите ако еди-какво си не се изпълни до 6 месеца.