11

Анонимен

преди 7 години

и в общините има такава комисия

10

Анонимен

преди 7 години

Няма как която и да е институция, начело на която се поставят парашутисти да си върши работата. Председателя на КЗП има огромен комплекс за малоценност, който компенсира с нон стоп PR и ни засипва с празни приказки за дейността на комисията, а ние резултати не виждаме. Няма и да видим, докато се отчитат брой проверки, а не реален резултат. Защо не се поинтересува някой от това колко от наложените от КЗП санкции се потвърждават от съда? Какъв е реалния ефект?

9

Анонимен

преди 7 години

Това с НПО-тата са постановки, подобни на тези с контрапротестите, използвани широко по времето на орешарски. Демек, Герджиков не ще да ги маха, ама някакво си никому неизвестно НПО го натиска.

8

Калинка

преди 7 години

Комисията за защита на потребителите е толкова полезна, колкото Комисията за защита на личните данни, Комисията за установяване на кофликт на интереси, Комисията за финансов надзор, Финансовото разузнаване, Прокуратурата анти-мафия и др. и др. Та така от калинки и наши хора станахме бананова република. Пълноправен член на третия свят.

7

До 9 Герчо с ...

преди 7 години

Всеки сам си избира пространството около себе си и ако около теб е простотия и пошлост, можеш сам да си направиш извода защо е така. И не намесвай Левски!

6

Анонимен

преди 7 години

Комисията откривала нарушения само при 8% от проверките.Комисията открива само онези, които не са благосклонни към благополучието на комисията.

5

Анонимен

преди 7 години

Всички Калинки назначени от ГЕРБ трябва да се сменят. Не знам какво още чака Герджиков?!

4

сминдух енд чесън

преди 7 години

Ако случайно някой се обърка и започне собствен бизнес много скоро ще открие факта ,че има на главата си неподозирано голям брой началници с хепрекъснато нарастващи претенции.

3

Анонимен

преди 7 години

Да започнем от храните.Ако решите да си купите за детето нещо сладко-бисквити,шоколади,сладкиши и др.всичко е с палмово масло,което е абсолютно вредно.Захарта не е захар,а аспартам,а в колбасите е пълно с консерванти.Зеленчуците са пълни с пестициди,плодовете също.Ако ние сме това,което ядем,не се учудвайте,че сме най-болната нация в Европа.Заедно с мръсния въздух и стреса,на който сме подложени картинката вече е пълна.Проверките са проформа,резултатите-стъкмени.

2

Калинка-Малинка...

преди 7 години

Точно така! Услуга за услуга!

1

Анонимен

преди 7 години

НПО-тата ги мразя,но тук са напълно тези са напълно прави-КЗП никога не е защитавала потребителите,каквото и е предназначението!!!