82

Анонимен

преди 7 години

Затвор за гербаджиите! Те са еманация на крадци! Ако и сега не ги ги вкарате в панделата край с държавата наречена България!

81

реалист

преди 7 години

Кражбите на правителството "Тиква 2" нямат аналог в 1300 годишната ни история!!!Факт!

80

Американ

преди 7 години

Българска работа, мърлява. От работника изпълнител до инспектора "проверил" и приел работата.. После защо заплатите били ниски, не било държава като държава и т.н..

79

S

преди 7 години

EMP под колите!!!

78

S

преди 7 години

Никому непотребните психиатри да останат без достъп до заключващи се системи! Това не са психиатри, а измамници и съучастници в убийства и подмяна на хора.Колите повече без иемпита отдолу да предизвикват катастрофи..Подменят и убиват близките ви, заменяйки ги с двойници-убийци, не се доверявайте никому!

77

Награда!!

преди 7 години

Давам 10 000 лв награда на този, който ми посочи какво БСП ремонтира за тези 26 години?На БСП строежите са много качествени и не текат, защото такива не съществуват!

76

Vrajdebna

преди 7 години

Ei taka posresta i aeroport sofia - mrasno, petnisto i studeno.

75

Анонимен

преди 7 години

Дайте един пример за кражба на Герб, не ги прикривайте ако имате конкретна информация дайте ги на прокурор, иначе всичко това се превръща в едни брътвежи на някакви платени от БСП ***

74

Питащ

преди 7 години

Чета-чета-чета: Тиквата-тиквата-тиквата .............................*** много драскате брЯ!Че като сте толкоз Утворковци защо не я праснете пустата му тиква?

73

Анонимен

преди 7 години

Мръсотия, течове... Централна гара след Тиквата и Фандъкова.

72

Анонимен

преди 7 години

На обектите, на които Тиквата реже лентите, трябва да им се поставя печат: "Срок на годност 1 година".

71

haha

преди 7 години

До Категоричен 65Гласувайте за ГЕРБ -за 10 мутренски години България почти заприлича на Централна жп гара.____________________________________________________________________________Централна гара е зле но Бьлгария като цяло е още по-зле. Не е лесно мутрагени да са начало на тая дьржава ама какво да се прави. Бьлгарския народ си пада по мафиози... Айде сполука и пак си изберете титана на мисьлта Бойко и неговата кохорта от "добри хора - тия които ви водеха кьм комунизма но си построиха капитализма за тех ....

70

М

преди 7 години

А, така ли?? Не може да бъде.

69

Анонимен

преди 7 години

В цял СВЯТ любимите занимания на МАФИЯТА са: строителство , хазарт и "зелена" енергия.Какво друго от премиер на мафията

68

Чакайте

преди 7 години

Тепърва ще се рушат бутафорните строежчета на Тиквата. Крадене, рязане на ленти и медийни балони - това са ГЕРБ и цар ***. А като бонус 100 години няма да можем да изплатим дълговете, които взеха и откраднаха тези мизерници. Биха комунистите по далавери и предаване на националните ни интереси. Пред Тиквеняка дори мафиота Луканов е като малко невинно детенце.

67

Анонимен

преди 7 години

Какво искате друго да се случи след - по-малко от година, след като приключи мащабното пране на пари !

66

геолог

преди 7 години

До Анонимен Фирната е на съседа в Бояна .Доста заможни ,щом се появи нов модел S клас Мерседец той е от първите .Както споменах съм работил като инспектор по качестото при строежи извън БГ съм подал множество оплакване към държавните органи .Но явно и те са получавали суми под масата и от 67 милиона са влпжени по моя преценка около15 милиона .Затова спрях бизнес в България и се отказвам да плащам данъци на мошениците и ***

65

Анонимен

преди 7 години

Прочутото некачествено, малотрайно и претупано строителство на Тиквата.

64

Анонимен

преди 7 години

Виждате на 2-3 дни даваме на българите, това което са мечтали да видят."Това бяха думите на Тиквата като ряза лентата миналата година. Всяко чудо за 3 дни.Всичко което е "строил" след година е за бок лука.

63

Анонимен

преди 7 години

Това са видимите резултати на некадърниците, които Прасешките медии превъзнасят два мандата и материала тича да избира самовлюбения некадърен нарцис Бате си Бойко Празната кратуна и тлъстата му Свинеподобна любовница.