20

ШАРАН БГ

преди 7 години

Добри бяха въпросите за Референдума /6 -шест- на брой/ Защо бяха орязани от политическата върхушка? Тя се уплаши, че ще измъкнат изпод оядените им *** топлите кресла. И сега отново същите ще Ви призовават да гласувате ! За тях, естествено!! Не ставайте смешни.... Защо имаме съд с гръмкото име "конституционен", когато той узаконява всичко противоконституционно / разбирайте - противанародно, антибългарско / И аз недолюбвам Сл.Трифонов, но Референдума бе поискан от народа, за народа !!

19

Някой

преди 7 години

До Анонимен26Ми те и сега ни управляват такива като Ценко и Митьо. Че даже и по- нагли от тях са сегашните.

18

Нели

преди 7 години

Като ви чета коментарите, оставам с впечатлението, че сте доволни от сега действащата система и представляващите ни депутати. Тогава защо да правим избори - да се гласува да останат още един мандат депутатите от предишния парламент. По този начин ще спестим пари, а и няма да ни нервят новатори и нови лица. Заслужаваме си дереджето на което сме!!!

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22На първо четене се сещам , че Ценко Чоков ще стане депутат . Следващия е Митьо-очите .

16

Анонимен

преди 7 години

Ако днес се повтори референдума, самостоятелно, без да се закача към избори, Славчо ще изпадне в дълбока скръб! Опита се да се повози на гърба на кандидт-президентите и се помисли за велик. Нека да пробва пак и тогава пак ще говорим! Ако хване 10% - 15% черпя!

15

Анонимен

преди 7 години

Просто е . Изборите струват пари. Много пари! Ха сега да си отговорим на въпроса кой в тази държава има пари. Ако някой ме убеди, че честни, почтени и морални хора, разбирай мислещи за обществения интерес, а не само за личния си келепир, имат пари и могат да спечелят избори, нека има мажоритарни избори. Тази инфантилна идея, откровено чалгарска, единствено ще ни запрати директно във феодализма и в ръцете на дерибеите. Трябва ли да забранят мисленето, за да се замислим?

14

Анонимен

преди 7 години

И мажоритарната система и машинното гласуване имат само една цел -вкарване на държавата в една безумна спирала на казуси и нестабилност. Както е казал народа -"в мътна вода риба се лови". Лека полека, малко по малко руските *** призовават за референдум за излизане от ЕС и НАТО........... Та кой има интерес от дестабилизирана България??

13

наблюдател

преди 7 години

Аз пък винаги съм контра. На референдума гласувах против мажоритарния вот и сега бих гласувал против.

12

заключение

преди 7 години

Тая статия заслужава тазгодишната нобелова награда за математикаАвторката е успяла да докаже че 37% е по-голямо число от 51% а и че чак 37%=100%

11

Анонимен

преди 7 години

До Възмутенкои хора прецаква ,че не стоплям , тия от герб ли? цецко цецка и кратунтримата ....абе доньо донев

10

Анонимен

преди 7 години

До Гоцеконграджулейшон

9

буда

преди 7 години

До Гоцеа ти си образована кратуна от банкя мнооооооого тенкю

8

Гоце

преди 7 години

Поредната журналистическа идиотщина. Наистина- най- ниската степен на човешкото падение се нарича журналист. Само една четвърт от населението на България е за мажоритарните избори на *** Славчо. Това са най- простите, глупави и необразовани българи, които слушат помиите на тоя учиндолски ***.

7

Неделя

преди 7 години

Хората гласуваха за това, защото искат някаква промяна. Иначе мажоритарните избори са едно голямо пре****не за народа.

6

Възмутен

преди 7 години

И как точно ще помогне мажоритарната система? Прецаква хората, които не подкрепят големи партии, а те от своя страна още повече се закопават във властта.

5

Анонимен

преди 7 години

До Надя Николова 3Още по-зле е! И моля Ви се, не обиждайте стадото, защото животинките са по-умни от хората. Те си избират водачите сред най-силните, най-умните и жизнеустойчиви индивиди и НИКОГА НЕ ГРЕШАТ!!! А хората......ВИНАГИ ГРЕШАТ! Значи сме по-*** от тях! Например, да сте чували за ***, която се е простреляла в главата??? Значи хората още за нищо не ставаме! А колкото до Слави....като си спомня как народа се прехласваше по Барека, та по тъпотиите на слави ли няма да се подведе????

4

314

преди 7 години

Г-жо АлександроваКак успяхте да напишете такава абсурдистична статия?Цели 10% от подкрепилите мажоритарния вот сега биха гласували против негоОт допитването между всички българи мажоритарния вот е с подкрепа от 37% а останалите 63% предпочитат други видове системи за изборитеНе ми се вижда мнозинството да иска точно тая система

3

до надето

преди 7 години

като гледам какви глупости са ти платили да пишеш, ти не можеш да мислиш "самостоятелно"

2

Надя Николова

преди 7 години

Според мен хората гласуваха без да знаят нищо за мажоритарната избирателна система.Подведоха се по сладките приказки от 1001 нощ на Славчо понеже като стадо имат нужда от водач,защото не могат да мислят самостоятелно.

1

Анонимен

преди 7 години

От Атака ще пометнат :(