34

Петър Папазов

преди 7 години

Тъпо! Народните представители да не ходят никъде защото парите били на народа?!? Идиотизъм! По-важно е кои и как ги избираме. И още -без тях не може!!!

33

реалист

преди 7 години

И аз искам да отида с народни пари до там, но не мога да стана депутат. Някой знае ли как се става? Умен ли трябва да бъде човек, красив ли или да умее нещо друго?

32

Анонимен

преди 7 години

Слави Трифонов заяви, че ще протестира сам пред Народното събрание, ако не се приемат решенията на референдума. Трябва да бъде подкрепен!

31

някой

преди 7 години

Да, това са немалки излишни разходи с неизвестен ефект.Но! Избън темата е, но никак не е маловажно.Мен ме тревожи друго, свързано с предстоящите избори - след като се въведе задължителното гласуване, защо партийните субсидии останаха толкова високи?????????Представям си какви милиони ще приберат няколкото партии.Мисля, че към момента плащането е 11 лв. на гласувал.Защо никой не повдига този въпрос, а всички се спотайват и мълчат.Амииии, няма да гласувам, ако това не се промени.

30

СС

преди 7 години

Пожелавам им на всички еднопосочна командировка в Антарктида, без екипировка! :)

29

чужденеца

преди 7 години

Ето откъде идва стъкмистиката,българите пътуват много,значи имат пари..

28

Анонимен

преди 7 години

Сега ще добавим и...."новите лица, носители на промяната". Там ще правят разследващата журналистика....

27

дфб

преди 7 години

БСП са изедници мръсни!! Изберете ги пак пейзани такива и ще видите децата си просяци!!

26

Анонимен

преди 7 години

до ЛЛ. Парламата е нужна на селянжърите! Ако на теб не ти върши работа на тях им върши! Къде другаде ще намерят този гювеч? Ами никъде! За нищо вършене и лежане да ти плащат да се ползваш с имунитет да се возиш на лимузини да ядеш без пари да спиш безплатно е кой ще се откаже от това? Ами никой? А й най важното след като има оФце да им плащат още по добре! Излезнахте ли да протестирате за да промените нещата? Не! Е тогава как ще се промени нещо? Не! Нищо няма да се промени ще ви клатят още 100 г

25

СЕВЕРОЗАПАД

преди 7 години

А някои от тях дали е ходил в Галиче ? Или сега ще отидат....... Ценко да видят ,може и пеша Крушовица е през баира .

24

лл

преди 7 години

аз се питам защо изобщо ни е парламент депутати. Ами вече 28 години виждаме, че този модел се проваля в БГ и страдаме масово. Защо да не го закрием този парламент, за кво ни е, каква полза от него? Някой ще ми обясни ли ?

23

Анонимен

преди 7 години

Ха,ха,ха.Тези,които сега ви обещават мед и масло да потече от чешмите ви,ако ги изберете,ще продължат да ви стрижат като овце,както досега,а те ще се возят на бронирани джипове и лимузини,пазейки се от народната любов и пак ще си ходят на воаяжи в чужбина,и още повече ще харчат и ще ви вдигат данъци,такси,винетки,ток,парно и за каквото се сетите още,а заплатите ви все така ще си останат на точката на замръзването,а за пенсиите дори няма какво да говорим.Стабилна мизерия,гарантирана от депутатите

22

Анонимен

преди 7 години

Да идат на Антарктида всичките и хич да не се връщат!!!

21

До 6

преди 7 години

Абсолютно си прав.Нова тв е на хранилката на ГЕРБ.Толкова много им личи,че и най-непредубедените вече го разбраха.

20

Анонимен

преди 7 години

Затова са всички мераци за парламента.Ако се събираха само 4 пъти в месеца да приемат някой и друг закон,като им се плащат само командировъчни/на тези,които са от провинцията/,а през останалото време всеки упражняваше друга професия,щяха да се спестят много народни средства и нямаше да има такъв наплив за депутати.

19

Живот с капела

преди 7 години

Прочетох статията с болка. За едни има, за други - няма. Знаем какъв е халът на повечето българи. Все няма, няма, няма... А нашите избраници - ЖИВОТ С КАПЕЛА. Всичко е наред объркано... С тия пари - и минималната заплата ще скочи, и пенсиите ще скочат... Да, ама не!

18

Анонимен

преди 7 години

До Аноним 18Сам, сам се люлея, защото акъл нямам, защото съм подъл, мързелив и страхлив, защото гледам да натопя съседа, защото се радвам той да е зле, а аз да съм добре, защото все гледам на мен да е добре, а не мисля за другите и не ми идва на акъл, че утре, като я караме така, и на мен ще ми е зле. Защото съм подмазвач, въртя се около партиите-банди на власт ... гоня кокалчето, само за мен да е...

17

Анонимен

преди 7 години

Гледах едно конспиративно видео за това, че напоследък прекалено много световни лидери били в Антрактида и сигурно там става нещо и се готви Апокалипсиса. Обаче щом са поканили и българския Реформаторски блок, няма причини за безпокойство - обикновени екскурзии на народни разноски.

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10Ама какви лимузини бе, човек? Защо? Ами че и тия халог.ци са като теб служители на заплата, давана им от народа, но е 12 пъти по-голяма от минималната РЗ. Защо не пътуват с градския транспорт, не се хранят в ресторантчето отсреща, а не в специален "стол". Жилището им плащаме ние, та дори и тоалетната хартия. Стига привилегии! Да плащат от заплатата си. Това у нас изобщо не е демокрация, а хибрид от колониализъм, робовладелство и крепостничество! Но на *** народ - това му се пада.

15

Анонимен

преди 7 години

Няма лошо от командировки, но да излязат и да се отчетат отидохме до Мадагаскар срещнахме се с този и този и сключихме договори за ... и ползите да България са за .. милиона или отидох в Антарктида и сключих договор за доставка на лед през лятото, така ще спести нуждата от хладилници, а и след разтапянето му ще има чиста вода от няколко века и т.н. А не отидох задните ми части свят да видят!