44

9MM

преди 7 години

MMMNNNOGO E STRASHEN TOZI S PERUKATA, AMA KATO NIAMA KOI DA GO STRESE MALKO.....

43

Анонимен

преди 7 години

И кой го избира 3 пъти за кмет?Не вярвам и на Галичани ,когато вързваше на площада крадци ,го хвалеха как се е преборил с битовата престъпност.Колко ли неща са притурили към Чоковите ,,изяви,,

42

анонимен

преди 7 години

през цялото време не видях никьде становището на дпс по случая с техниякмет

41

no mercy

преди 7 години

До Анонимен 45 Може би си прав , Нали всички наши политици обичат да се равнят със световната "демокрация" Америка !!! Как е станала толко "демократична" ...... за едно око....две, ми да ги следваме???!!!!

40

Галиче е България

преди 7 години

И не се заблуждавайте: в момента преди изборите ви обещават пари, но никой не ви обещава справедливост! На изборите борбата ще е за преразпределяне на порциите и бенефициентите! За съдебната система няма да чуете нищо! ЛЪЖАТ ВИ!

39

Анонимен

преди 7 години

Народа е видимо настръхнал, в цялата страна. Явно иде Видов ден за много вредители и смукачи.Не се ли усещат, че съд няма да има? Направо присъда?

38

Анонимен

преди 7 години

Съдии, прокурори, депутати, кметове и други по наследство управляващи са от една глутница и не се самоизяждат. Да му мислим ние заспалите овце.

37

факт

преди 7 години

В България ще останат само съдиите и престъпниците,те взаимо ще се унищожат и така ще приключим с България.

36

Мунчо

преди 7 години

Ами то "правосъдието" си е на странатa на престъпниците! Че това си е текуща практика ..

35

Мънго Джери

преди 7 години

Как "кой"?! Съдията разбирасе!

34

Галиче крушовица

преди 7 години

До АнонименПредизборно Нинова ги освободи да трупа гласове. Каква е роднинската им връзка на ли са от съседни населени места.

33

Анонимен

преди 7 години

Е***и и държавата.

32

Питащ

преди 7 години

Като две капки вода.Бойко ГЕРБЦенко ГЕРББойко мафиотите си живеят в 5 звездни хотелиЦенко мафиотчетата му си живеят като в 5 звездниБойко мутрите се завръщатЦенко мутрите трошат кокалиТа тъй де: Краставите магарета през девет баира се надушват.

31

th

преди 7 години

Хубаво си пишем тук, но замисляте ли се какво им е на хората, които са принудени да живеят с този човек? Постоянен терор в продължение на години, насаждан страх, което е трудно доказуемо, най-накрая хората го виждат в съда, имат някаква надежда и след някой месец отново е пуснат. Този няма да си стои кротко вкъщи, а ако тръгне да отмъщава на свидетелите? Разбира се полицията е трябвало да си свърши работата, да събере доказателства, а не сега прокуратурата да си ги изсмуква от пръстите.

30

Анонимен

преди 7 години

Чоков е пръв авер на Боко! Не се чудете, че държавата е в такова положение! От няколко години мутризацията процъфтява благодарение на Банкянския ***!Каква Европа с Чоко, Боко и сега още една Мутра се кани да влезе в Парламента!

29

Селския бек

преди 7 години

Виден Гербаджия! Не се чудете съда също е от техните...мафията си пази своите! Иначе си е един *** селски пръч! Нагъл и арогантен. Както и повечето от ГЕРБ-мафията! Взимат пример от идола си...Банкянският бек!

28

Берлин

преди 7 години

Няма да се оправите. Като приятел ви го казвам.

27

ИЗНЕНАДА ЛИ?

преди 7 години

Сега тоя ако се кандидатира за дупутат на листата на ГЕРБ да не се изненадате

26

4epa

преди 7 години

S BSP SE VRA6TA MUTRAGENSTVOTO- TE SA DU I GA6TI !!!!!

25

Анонимен

преди 7 години

Браво Гери само БСП не е мафия , те са ангелчета .