22

Анонимен

преди 7 години

Хубава е без да е тунингована, има излъчване, дава интервю на английски, явно играе, за да мине кастинга. А даването на "вълната" доста го предлагат, но не успяват повече от селския кмет да хванат

21

Анонимен

преди 7 години

Един дядо ми беше казал...млада жена може да се издигне само ако знае как да използва правилно шепата си вълна...

20

Анонимен

преди 7 години

ima neshto mejdu neq i dani maj!!!

19

haha

преди 7 години

Незнам, как точно е станал тоя номер без една роля, да те вземат да участваш в такъв филм. Как се е докопала Гъбка до там, само тя си знае, ама като гледам от снимките как любовно гледа дъртия пергиш, само мога да гадая. Според мен се е вживяла в ролята си от филма.

18

Анонимен

преди 7 години

И какво й е хубавото на тая...показала малко голи кълки и вече била прекрасна...

17

Анонимен

преди 7 години

Не само хубава...много хубава!!! Браво на Анджи!

16

Аркадий

преди 7 години

до ванко 1!Прав си че е хубава! Но защо не е с Бьлгарско име? От кога анждела е Бьлгарско име? Защо се гордее с Манхатьнско лос анджелиско американско име?

15

Анонимен

преди 7 години

И аз нямам търпение за филма. Само героинята в странна - би следвало да е Ники (поне в книгата е така). Харесва ми Анджела и много успехи й желая. Явно е много талантлива, щом Бойл я е взел дори и без да отговаря 100% на типажа на героинята.

14

софиянец

преди 7 години

чаровна е, има и хубави очи. да видим и Т2 обаче.

13

Ванко1

преди 7 години

Божеее, прекрасница! Страхотна сладурана, гордея се че има такива красоти в България! Успех на Анджела! Ангел е!!!

12

Анонимен

преди 7 години

До Прос Селендур Ако ставаше само с даване сигурно *** щеше да представя трейнспотинг сега, но уви - иска се много повече от това.

11

Патриот

преди 7 години

Българска хубост! Прекрасно момиче,скромно и талантливо! Всички които плюят пак тук,са същите които плюха и по Григор миналата седмица! ***...за пиене! Знаем кои сте, вие нямате адекватна оценка, защото омразата към всеки Български успех ви заслепява! Вие мразите всичко Българско! Останете си с омразата и жалкия си животец... жалки сте!

10

Анонимен

преди 7 години

Да е жива и зрава и вес така да радва феновете си с кьси рокли до пу!Има хубави гиздави вежди. Като ромка е.

9

LethianDream

преди 7 години

Прекрасна млада актриса, беше много естествена още в Източните пиеси (който е може би единствения свестен филм, който съм гледал от новото БГ кино), чакам с интерес и втория Трейнспотинг. Всеки ден минавам покрай една будка и гледам Анджела на корицата на някакво списание- чудесна, естествена, без някакви крайни фотошопнатости. И се сетих за оня дзвер, който гостува наскоро на Милен Цветков, дето беше на корицата на Плейбой, все едно взета от сектора на глиганите в зоологическата градина :D

8

Анонимен

преди 7 години

Тази девойка играе в сериала Връзки - в момента даже го дават по БТВ през уикенда. Там играе смотаната дъщеря, която обяснява отвреме-навреме какво се случва тук-там. Готина е, много е естествена. Дано да има и други успешни участия в международни продукции. За младите актьори светът е отворен, само талант да имат.

7

Анонимен

преди 7 години

Какво излъчване...какъв чар...вий слепи ли сте тая прилича на колхозничка...

6

Браво

преди 7 години

Много чаровна, страхотно излъчване! Успех!

5

До 5

преди 7 години

Заслужаваш си името, напълно.Вярвам, че в твоето село точно така стават нещата.

4

Прос Селендур

преди 7 години

Просто е дала на когото трябва...така стават тия неща...

3

sdh

преди 7 години

Браво на девойката, хубава, талантлива, известна и скромна!! А тия нашенските пейзани изявяващи се в "черешката на незнам си какво", "на кафе", "вип брадър" -тия просто къртят мивки!!