14

анонимен

преди 7 години

гмо мозьците в деиствие днес един утре друг и така до безкраиност

13

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Влюбен съм във Владимир, богатирът от Сибир, моят идол и кумир на земята носи мир.

12

Анонимен

преди 7 години

До аз 10Ако си мислиш, че на руснаците им пука от "санкциите" на краварчетата, жестоко се лъжеш!!!! НАПРОТИВ, ИМА ПЕТИЦИЯ КЪМ ПУТИН ВЪОБЩЕ ДА НЕ ПИПА КОНТРАСАНКЦИИ! А колкото до истинското положение, краварчетата както си купуваха ракетни двигатели, така си и купуват! И шаситата на еърбасите и боингите им са си руски.....абе бизнеса си е бизнес.....А който слуша тая шумотевица.....толкова по-зле за него!

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13Каква "гавра" с руснаците бе? Не виждаш ли, че напротив, руската гавра с краварската *** е ТОТАЛНА!!!! Ха-ха.....краварчетата, вече три месеца след изборите и един месец след клетвата на президента им, ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА ВЛЕЗНАТ В ЧАС!!! НЯМАТ РАБОТЕЩО ПРАВИТЕЛСТВО, КАДРИТЕ ГИ СМЕНЯТ КАТО НОСНИ КЪРПИ....ТОТАЛНА БЪРКОТИЯ!!!! И това в "най-демократичната, най-стабилната и т.н и т.н...глупости!!!!! КОЕ ИМ Е СТАБИЛНОТО?? Тия себе си не могат да защитят, тръгнали другите да "защитават"

10

Анонимен

преди 7 години

Нека гавратаа с росийская кочиняя продължи! :))))

9

Трол Тролов

преди 7 години

Някой знае ли къде е тоалетната, че замириса

8

Анонимен

преди 7 години

РУСИЯ Е ПРЕЖИВЯЛА ДВЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ ЗАПОЧНАТИ ИМЕННО ОТ ЗАПАДНИТЕ ХУМАННИ "ЦИВИЛИЗАЦИИ", ПРЕЖИВЯЛА Е И БЛОКАДИ, И ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ, И ВИНАГИ Е ИЗЛИЗАЛА ПОБЕДИТЕЛ. ОТ ТУК НАТАТЪК КОМЕНТАРИТЕ НА ТРЕТОПОЛИТЕ КОНЧИТИ И БЛИЗАЛКИТЕ ОТ ЩАБА НА ИВО МИНДЖЕВИЯ СА ИЗЛИШНИ.

7

аз

преди 7 години

До ивчомисля, че само ти не си разбрал. Нека ти обясня: Един съветник на Тръмп си е позволил да чуе от руския посланик думата "санкции", за което е изритан! Независимо какви симпатии изразява Тръмп към Путин пред света - в правителството на САЩ въобще не искат и да чуят, че е имало дори и намек за обсъждане на американските санкции към Русия. Иначе казано - санкциите остават и няма да бъдат обсъждани! А всеки американец, който дори неволно чуе коментар за тях - напуска държавната служба!

6

Пифчо

преди 7 години

До ивчоТо от три.ене на коментари можеш ли да разбереш какво става? Даже думата три.ене е цензурирана.

5

нещо се случва

преди 7 години

Расте ми бюст.

4

ивчо

преди 7 години

някой от коментиращите разбра ли за какво става дума или просто юруш на маслините , Русия, Путин и дъра дъра глупости

3

Хм

преди 7 години

До нещо се случваХа-ха,прословутата опорна точка за руските компромати срещу Тръмп!Е нема такова нещо,ама вярвайте си!Впрочем,ако излезе порно с Тръмп,то рейтингът му ще се повиши със сигурност,имиджът на мъжкар само ще спечели!

2

Анонимен

преди 7 години

Тръмп си е Тръмп, бие им шамарите подред докато се отърве от влечугите, не се разкарва с една ножица в ръка и да хленчи като някаква женица и реве кой е виновен.

1

нещо се случва

преди 7 години

Дали *** ще се усетят, че въпреки порно снимките които са заснели на Тръмп, той все пак е АМЕРИКАНЕЦ.... а не ***, като някой наши другари/дори и без снимки/.АМРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ЗАТОВА Е СИЛНА, ЗАЩОТО НЕ ЗАВИСИ ВСИЧКО ОТ ЕДИН ЧОВЕК. РУСИЯ ЗАТОВА Е СЛАБА, ЗАЩОТО ВСИЧКО ВИНАГИ ЗАВИСИ ТАМ ОТ ЕДИН!