26

#

преди 7 години

@ 32 и 33Какво велико сравнение - хора с документ ги сравнявате с престъпници, без разрешение за влизане в страната :)Само малък пропуск - става дума за хора минали щателната провекра на имиграционните и ПОЛУЧИЛИ ВИЗИ, а не за незаконно преминаващи браздада талибанси.Иначе не сте ***, не :)

25

Анонимен

преди 7 години

Либералните съдии-лунатици се опитват всячески да блокират патриотичното желание на Тръмп да брани нацията си от външни опасности!

24

Феликс

преди 7 години

Представете си го в контекста на България- президента издава указ забраняващ влизането на сирийци и афганистанци в страната , а някакъв съдия го отменя .... Какво ще си помислите за съдията?

23

Анонимен

преди 7 години

AZ AKO SAM SHE SE PREZELIA V ANUSA NA ROTSHILD A TOI E FED

22

до 3

преди 7 години

Кой ще помотне на Тръмп срещу атаката от Тръмп?

21

Анонимен

преди 7 години

Давай Тръмп,има 11 мил.за гонене,а псевдо демократи много!

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23Там, където ти никога няма да можеш да отидеш. Та точно това е фалшът на тази прословута "демокрация". Защо е целият този театър, който струва милиарди? Крясъци, истерия, кривещи се ликуващи тълпи... Идва ли ти в мозъчлето този въпрос? Не, то е програмирано в малокултурно и неграмотно лицемерие. Вниквай повече, не гледай само на зелено. Ба-а-а-й!

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20Да, готованци много, и предатели на собствената родина - също. Много по-изгодно е, вместо да работиш за собствената си държава, да я направиш по-добра и по-добре - да духнеш за да ядеш социалните фондове на хора, които са работили силно, убивали са се един друг, заробвали са се, за да направят едно "уютно"(до време, разбира се) място.А в Русия има над тридесет милиона имигранти ... У нас също напират прачовеци ... по-добре им е тук. Анадъмну?

18

Берлин

преди 7 години

Трябваше да кажат на Тръмп, преди да издава заповеди, да хвърли едно око на законите... хахаха. :)))

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 18Ти май започна да заекваш. Та точно "правилата са такива", но не ги разбираш, естествено, атрофията ти е виима без изследвания. Личи, както по правописа ти, така и по граматиката ти. Жалко, вече няма "рабфак". Там са ограмотявали безнадеждните случаи.

16

български мечтател

преди 7 години

До Анонимен 2,6,7,8каква демокрация е обикновен цирк...

15

Анонимен

преди 7 години

за анонимен 8Ще ти се и ти да си там. Та най-после да се нахраниш като човек, да не тровиш децата си с ГМО, да не ги учиш на "семеен секс" - все неща в неруската ***, където са ти модифицирали мозъчето.

14

Сто на Сто 100%

преди 7 години

Като котка е!

13

ШибиРиби

преди 7 години

Съда в Америка е независим и брани хората и техните права. Не се слага и нагажда на никого, най малко на случайно овластени за кратко ***.

12

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11Да, клоуни, анонимни клоуни, използващи стари, болни, психически травматизирани в интимния си живот, страдащи от старчески маразъм амбициозни женици. Мъчат се на всяка и с всяка цена, но на чужд гръб и живот, да запазят мръсното си статукво.

11

Анонимен

преди 7 години

Доналд Тръмп е истински патриот и бял човек . След 8 години на тъмничкия Обама нищо не се случи , а и той нищо не правеше. Така стана удобен на корпорациите и си изкара с кеф осем години . Да ама средния американец обедня и затова сега гласува са Тръмп .

10

аз

преди 7 години

До Анонимен"От много високо място..."? Чакай малко! Нима има човек с повече власт от президента на САЩ?! Няма такъв човек! Нали преди месец се кефехте как е стреснал всички и ги е принудил да върнат производството в САЩ?! Сега отмятате ли се?!

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9Поклоннико и познавачо на демокрацията, много си изостанал в информацията. Последни данни сочат, че за баба Клинтъница гласовете са много по-малко, но с шмекерлъци са показани повече. А що се отнася за "урока" пак показващ мисловна ампутация - в САЩ "народните гласове" нямат никакво значение - изборът се извършва от т.нар. електори - избирателна колегия от 538 души, а не директно, както се заблуждава цял свят.

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2Ей-й, взел ви е акъла тоя Путин! Кошмар ви стана този руснак... Всичките ви мръсотии само го разсмиват. Но вие, въпреки че разбирате нищожеството си, продължавате да "воювате" с него, защото силите на злото, на разврата и човешкото разложение ви плащат. Това са ви умствените и морални възможности, това можете, това са ви дали бащите ви и майката Природа - ощетила ви от всичко човешко.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.............Не,няма да можем да намерим такава ***. Но си представяме си в твоята *** - клоака някой да не прочете последния наръчник за плюене. Всички дебилари ще се натикате в уличните шахти на Филипонци. Ха-ха, rлисти при rлисти. Веселие..............А ти сега в руската *** ли си?