11

Анонимен

преди 7 години

Като се е обадил в полицията ще има ли развитие? Или както винаги ще се пошуми два-три дни, а после нищо? После друг такъв случай ще има, и друг, и друг... А народът спи зимен сън и чака да го стрижат. Заслужаваме си и управниците, и престъпниците, и положението си, от което се оплакваме постоянно. Даже заслужаваме да бъде много по-зле, след като сме такива овце. Картината с овцете в президентството е много на място. Жалко, били сме горд народ, а вижте в какво се превърнахме.

10

Анонимен

преди 7 години

Ако искат да ги спрат - за един месец ще приключи всичко. Ама докато българинът си спи дълбок перманентен сън, тип кома, нищо няма да се случи. Българин стана нарицателно за мошенник, измамник, злоба и дребнавост. 10 процента *** стана каймака на обществото.

9

Джо

преди 7 години

Ето, професора е успял да се усъмни веднага и то за нещо относително дребно, в сравнение с хилядарките, които хвърчат от терасите. Значи не е до възрастта човек да си размърда мозъка, а до умствения багаж заложен в самия мозък.

8

ники

преди 7 години

Глупости! Това е било позивня от Вежди Рашидов. Викал го е да поркат старо уиски, ама тоя не е разбрал. Все пак са алко- братя от доста време.

7

Анонимен

преди 7 години

Преди да коментирате, дочетете историята, за да разберете, че НЕ се е хванал. А отначало защо не се е усъмнил, като му поискали преводач - ми сещайте се, явно е редовна практика. После обаче с тия цигари и уиски измамниците леко са се оляли, доста нелепа схема.

6

Niki

преди 7 години

И понеже са партия с куките, никой не знае какво се е случило с тях после ...3 дни всички яли, пили и се веелили :)

5

Анонимен

преди 7 години

Бе ако беше казал че разследва канал за антики - да е хванал дикиш. За доста повече от шише уиски ))))

4

Анонимен

преди 7 години

"Не искали големи суми"??100 лв., стек вносни цигари и бутилка марково уиски. Има няма- 600 лв.Джобните за всеки ден на редовия български пенсионер.Как да се усъмни човек.

3

Анонимен

преди 7 години

Това е стар случай... преди година -две гочух по телевизията...той разказваше пред една журналистка.....на някой май са им свършили новините

2

Анонимен

преди 7 години

Абе професоре как не се сети че полицаите никога няма да искат точно от теб преводач? Толкова други учереждения има които се занимават с преводаческа дейност та даже и частни та точно до теб ли ще опрът? Ама си УМЕН черномерец! Някой ден ще те накарат да им откараш петолъчката от партиини дом дето я свалихте а на нейно място забихте колеца с байряка. Толкова грозно че чак пращи от грозотия. Като им я откараш ще те накарат да си я залепиш на челото! ХА ХА ХА ХА ХА!

1

Анонимен

преди 7 години

Професора не гледа ли телевизия?Вече всеки ден разясняват за такива като него схемите на престъпниците.Щом и порофесори вече прецакват,как да се сърдим на възрастните и необразовани хора.