34

PIPO

преди 7 години

Трябва да се наказва директно шофьора с тежък поправителен труд от 1000 часа в полза на държавата, т.е. от колата директно в рудника. Това е около 6 месеца, копане в някоя мина, рудник и др. подобно. Само бой и работа на такива места и после да видим колко ще са мераклии пак да карат пияни, друсани или без книжки!

33

Анонимен

преди 7 години

Пътна полиция се правят на луди затова е така,В закона за движение по пътищата е написано,че ако едно лице е предоставило автомобилът си на друго лице и то наруши закона по някакъв начин то и за двамата ще има санкция, е различна но санкция Папурите от КАТ колко такива човека са глобили що се правят на луди.

32

Анонимен

преди 7 години

Този съзнателно допуснат пропуск на закона може лесно да се поправи, но на някои не им е изгодно.

31

Анонимен

преди 7 години

Това е поредната дскомунизогерберастка тъпня, за която беше ясно още в зародиш, че няма да работи. То не бе фарове по пладне,затвор за дрифт,сега и тази глупост. Те не могат да се оправят с една забрана за пушене на закрито,камоли по-сериозни неща. Сега напъват са видеорегистратори,по примера на пияните варвари,където всеки шести качил се в кола загива. Това е резултатът от управлението на колибарите завзели властта с преврат през 44 година и назначените необразовани селяги и рабфаци.

30

Девил

преди 7 години

Супер!!! По-добра новина няма от тая. Тресвам сега полвин бутилка виски за отскок и съм с 200 към Пловдив. Колата не е на мо име, тъй чи ша *** фанат за...те си знаят. Опрайхте ми деня с таа новина!

29

батю

преди 7 години

Всичко е заради лизинговите автомобили, които са собственост на лизинговите къщи или банки, а пък те са собственост на наши хора, които не трябва да търпят загуби, защото са спонсори а партии и т.н.

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен20 *** Е ВЕЛИКОЛЕПЕН ЗАКОНОТВОРЕЦ и ...

27

край

преди 7 години

Е па закона са го писали Лъчо Мозъка, Баракова, Кирчо Добрев, Волен Сидеров, ББорисов, и още десет подобни "експерти" с бавни компютри.

26

Анонимен

преди 7 години

До anon - номерата се свалят без значение кой кара...Иска ти се, ама няма-а! Как тъй бе! Не'къв си, с палка, ще сваля номерата, *** откъде да знае на кого сваля номерата и да му създава главоболие!... Ми после?... Я тъй споко... не съм аз собственика и... Край! Изтупват се ръцете, чиста работа! Глупави били! А?!

25

anon

преди 7 години

.. а колко беше трудно да напишете закона, че номерата се свалят без значение кой кара ... и после притежателя след като плати нека да си търси парите от шофиращия? тези *** които ни пишат законите- защо сте толкова прости бе хора? как не ви е срам? кой ви назначи? кой назначи тези които ви назначиха? кой ще ви накаже за безумното безхаберие което демонстрирате (на гърба на народа?) защо? защо? защо? все въпроси на които отговора е на терминал 2...

24

ще има да вземаш!

преди 7 години

До Анонимен - ...Мислен и както става при нас....недообмислен...Нищо подобно! Не е недообмислен този закон, напротив, тънко е обмислен! По времето на соца за законите се казваше: Законът е бариера, която лъвчетата прескачат, влечугите препълзяват отдолу, а овцете се спират и чакат да ги заколят. Т'ва е!55538

23

Ченегел

преди 7 години

Скъпи граждани, истината е следната: Единственият вариант България да влезе в релси е честни хора да вземат властта и веднага да наложат пълен тоталитаризъм - българинът не го ли мачкаш, не разбира от дума, просто манталитетът му е такъв. Това е единственото спасение за нас. Започвайе да псувате на майка, само ще ме потвърдите.

22

Гост

преди 7 години

Поредния *** закон, като много други в БГ!

21

месара

преди 7 години

а ако хванат дилър с чужда кола тя се конфискува - аре сега ако може някой да ми обясни кви са тези закони ! но с това че не свалят номерата " милите " ни политици пазят своите деца - те какво ли не правят за тях ?!

20

Пешо*

преди 7 години

Това е единственото тъпо нещо в този закон, но го обезсмисля целия.

19

Анонимен

преди 7 години

Добър вечер ***

18

Скитник

преди 7 години

Самоунищожаващ се *** народ.Законописците най доброто от стадото?! А останалите .....

17

Анонимен

преди 7 години

Както писах по рано...правят се половинчати работи та и този закон.Няма собственик,няма чужда била колата...хване ли се...под един знаменателДа внуимава собственика на кого я дава.Мислен и както става при нас....недообмислен.Тя цялата ни работа е такава....половинчата....

16

Иван Пешев

преди 7 години

Аз не можах да разбера защо не ги арестуват на място ама както си му е ред-а със белезници на задната седалка и за 72 часа отделно глобите , едно време мисля е имало 15 денонощия обществено полезен труд на строеж и то веднага , без шън-мън адвокати и да го пускат да ходи насам-натам от където е задържан в ареста , там за малко в съда и после за 15 дни на строеж-а и после го пускат.

15

Анонимен

преди 7 години

Това е ***..ка история. Ясно беше, че ще се получи такова нещо. Ми спрете колата от движение за 6 месеца, например, пък собственика да си търси обезщетение от водача за причинени вреди, пропуснати ползи и т.н. Ама не, НЯКОЙ НЕ ИСКА да има ред, на някой не му изнася!