10

1

преди 7 години

В този сайт се налага цензура!Коментарите от вчера са изтрити!

9

Анонимен

преди 7 години

Защо не пишете въпросния малограмотен тъмен общинар от квотата на ДПС какво е говорил докато се е гврел с данъкоплатеца българин? Какво е казал за всички българи? Я напишете.

8

безпартиен

преди 7 години

Чистокръвен еджипшан от плевенското село Буковлък.Ще го пуснат,че избори идат!

7

Анонимен

преди 7 години

Това да ядат жива рибата го имаше навремето и на нашите рибарници и беше с голям ефект, също както и солените фишеци. Лично мен директно ме отказваше от бракониерство, макар че някои приятели се престрашаваха и после ги беше срам да разкажат риболовните си приключения. Разликата беше, че не ставаше дума за "мое" и "твое", а всичко беше държавна собственост и думата самоуправство никой не я познаваше.

6

Анонимен

преди 7 години

Кажете му името да се знае от народа,заща го криете"общинаря"..........искаме ИМЕ !

5

1

преди 7 години

И някой да не каже "това, онова", същото се отнася и за някои селски бекове, които се вживяват в ролята на "местни дерибеи"!За мен специално, всички водоеми намиращи се на територията на едно кметство трябва да се водят на същото и ако се дават под наем, кмета да контролира, как се стопанисват същите, а не като стане нещо да изчезнат всички собственици!Има си институции, които могат да проверяват състоянието на изпускателни кранове, преливници, почистени ли са водосборищата/деретата/.

4

Анонимен

преди 7 години

ами ако някой от потърпевшите случайно имаше КНО... какво ли щеше да четем сега :)

3

Анонимен

преди 7 години

Защо не са в ареста всички? Защото героя в от депесе а другото мангуелис. Да му заврял една шашка в резания такива и да го гръмнат. А мангуелис, по 20 тояги и по една счупена ръка, дясната. Да помнят!

2

Анонимен

преди 7 години

Едновременно и на държавна и на частна. Е ТОВА И НА ЗАПАД ГО НЯМА.

1

преразказ

преди 7 години

и всички участници неизвестни извършители без имена