23

Оп-са, оп-са...

преди 7 години

Кога ще бъдат всенародните тържества в България по случай събитието? "Днес" да ни уведоми на всяка цена, за да се подготвим. Денят ми е вече друг, след като прочетох тази новина. Благодаряяяяяяяя! "Издислаааааав...", ла-ла-ла... "Зарад тебе вдигам въртолетааааааааа, зарад тебеееее, всичко си ми тиииии... Зарад тебе бачкам, ще те смачкааааааам, зарад тебеееее, всичко си ми тиииии...

22

Мерси

преди 7 години

Ейй от кога го издирвам добре че ми помогнахте с тази доста тъпичка статия. Сега ще мога да спя на спокойствие.Между другото само да питам преди да си легна - кои бяха тези че не се сещам нещо?

21

Анонимен

преди 7 години

Гюлджан се римува с ***.

20

Анонимен

преди 7 години

Ихууууу,само така!!!!Всички Фикита и Гюлджани в Белгия!Викайте се един по един,помагайте си,теглете се:-)Моля Мюмюн ТВ да откупи правата и да заснеме 50 сериен мотивиращ филм с пояснителни бележки как да се мигрира за Белгия!!!!

19

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

И какво ни интересува тази новина нас хората?

18

абсурдистан

преди 7 години

Защо са им толкоз черни веждите?

17

Пешо*

преди 7 години

Тая надежда да си останат в Белгия...Но!Да са живи и здрави!Хубаво е да се виждат млади семейства. Стига с тез дърти пергиши и чанти с 5ти брак, дето се сещат да раждат на 50 години.

16

Анонимен

преди 7 години

Дано поне Гюлджан да има крака.

15

Нормално за тях

преди 7 години

Не виждам нищо чудно.Преди няколко седмици човекът може наистина да си е имал гадже сред колежките му.После неговите родители са го изкомандвали, че са му намерили булка и той се е подчинил на етническите им традиции. Запознали са го с момичето и са ги сгодили. Щом родителите уговорят брак, младите са длъжни "да започнат да се обичат", така е според техните обичаи.Дано да са щастливи. Има и успешни уредени бракове.

14

Анонимен

преди 7 години

При джихадистите от Моленбек... където му е мястото.

13

Анонимен

преди 7 години

Фики, Гюлджан, Белгия... какво по дяволите прави това в българските новини?!?

12

Анонимен

преди 7 години

Боже, Боже, слез на земята и си прибери раята!

11

До Балканска черта

преди 7 години

Нека да са живи и здрави.Не знам кой какво е писал по-долу, защото сега влизам в сайта.Но като видях снимката, се стреснах. Възможно е девойката да хубава, но с толкова много чер_нил_ка на веждите и размазана обилна синя боя около очите, би могла да излезе на сцената на някой театър с много голям салон, тогава гримът й ще има смисъл.Ако авторът на пиесата иска да внуши, че героинята му е синеока, с вежди "като криле на лястовица", това трябва да се види и от задните редовеНо отблизо е страшна

10

:(

преди 7 години

Тъжен ден за българките, умират за ромскияхубавец Фики. Нищо, другите роми ще оправят българкитеи кандидати и кандидатки- много.

9

Балканска черта

преди 7 години

Моля,без злоба и завист.Младите да са живи и здрави.

8

Гробаря

преди 7 години

Да се вземат, щом се обичат...

7

мм

преди 7 години

Планет оф ди ейпс - презареждане.

6

Слабосттта на мoд-a

преди 7 години

Простотията в процес на размножаване.Това трябва да е в поредицата "Скръбна вест"!

5

Додо

преди 7 години

И какво ни интересува това нас, нормалните православни българи? Каква е тази неновина, и защо ни се набутват обичаи като "ислямска сватба"?!?!?

4

АЛов

преди 7 години

Това ще е новина номер 1 за всички родни "таблоиди" години наред.