18

Анонимен

преди 7 години

Бочко рече: От днес нататък Герджиков е виновен, за по-нататък - ще видим!

17

www

преди 7 години

СЛУЧВАТ СЕ ТАКИВА НЕЩА....

16

Анонимен

преди 7 години

Е, сега герберите ще кажат: "Видяхте ли, Боко Тиквата ... пардон, Бойко Борисов подаде оставка и всичко започна да се руши." :):)

15

Dnstuff

преди 7 години

Нещо не разбрах..Как така пвц ламели се раздуват от вода. Значи винаги вината е другаде.... Сега снега и водата са виновни...А защо се прави окачен таван преди да се спре теча тогава?

14

Анонимен

преди 7 години

Щом няма 1-2 убити, значи сигурно са откраднали 75% от парите, а не зачислените 80%. И то не щото не са искали да ги гепят, некадърния чиновник по веригата се е объркал.

13

Мен

преди 7 години

Значи. Направен е ремонт на нещо, което не се използва. Ремонта на всичкото отгоре се вижда колко качествен е. Тука имам 2 въпроса, защо се ремонтира нещо, което никой няма да използва (подозирам отговора), и защо подписалите се под тоя ремонт са още на работа а не чукат камъни в панделата?

12

па то това е целта

преди 7 години

Ще се учудя ,ако има някой учуден построеното и "усвоеното" по разни програми траe горе долу колкото един мандат така ,че да може и през следващия да се режат лентички.

11

Спокойно

преди 7 години

Цялата държава пропада славно и бавно.

10

До 4

преди 7 години

Прочети, че този таван е ремонтиран през 2016 г., какво БСП те гони пак? През 2016г. все си мисля, че управляваше правителството на ГЕРБ? Страшен ремонт е направен що не е издържал и една години и половин зима.

9

Бутафории ЕООД

преди 7 години

Пълна бутафория, като всичко направено по времето на Булката беглец (ББ). Дават се милиони, 50% отиват в джобовете на ББ и мафиотите му, режат се ленти, софри, журналисти, телевизии... след 2-3 години - катастрофа.

8

Анонимен

преди 7 години

Паднал е защото не е бил саниран! Не че нямаше пак да падне *** поне щеше да се води саниран!

7

Честито, мишленца!

преди 7 години

Така е. Ремонтите на ГЕРБ са скъпи, но за сметка на това некачествени. Резултата - българинът живее като животно, а Тиквун и Калинките се къпят в богатства.

6

Анонимен

преди 7 години

Eдно време ремонтите ги правеха хора, завършили сградостроителство в СПТУ по сроителство. Сега ремонтите и строителството изобщо ги извършват разни роми, взети от пътя, без да са учили сметки и стандарти. Затова често стават инциденти, как без завършен Строителен техникум изведнъж строят сгради, ами те ще паднат след няколко месеца.

5

Анонимен

преди 7 години

Пак след ремонт за милион левове, аман вече, после българите бедни, не прости са.

4

Анонимен

преди 7 години

Искахте БСП?Ето ви БСП!

3

под-изпълнители

преди 7 години

и това правено от бригада пишман майстори на три-четири ракии без мезе. на Герджиков ще му свършат комисиите и съвсем ще се преработи до май да инспектира хигиената.

2

обективен

преди 7 години

чудо голямо - паднали 2-3 ламели на окачен таван, т.е. части от облицовъчен материалвсичко рано или късно пада. колкото по от високо, толкова силата G е по-голяма и повече ще се сплеска при ударакато падне гарата - тогава пишете!

1

Анонимен

преди 7 години

Този дето Тиквата и Свинетката го откриваха 2 пъти ли? 1