36

Анонимен

преди 7 години

Навремето чешкинчетата бяха много популярни сред "гларусите",а днес чехите!...А иначе-по световно утвърдена дефиниция икономистите и финансистите са хора,чиято професия е да обясняват защо не са се реализирали техните научни теории и прогнози....ВИНС -във Варна се разшифроваше като "В-лизаш-И-злизаш- за Н-ищо не С-таваш", а ВИИ- София се разчиташе като "В-лизаш... и И-злизаш -готов ***"!Неоспорим и доказан от историята факт!

35

Анонимен

преди 7 години

Ай вървете на майната си с измислените си анализи. Просто след 25 години всекидневен пладнешки грабеж, на всички взе да им просветва каква е била целта на упражнението, а именно:- сриване на промишлеността-сриване на селското стопанство-демографско обезкръвяване-изсмукване на мозъци и работна ръка.Хората са бесни, а ВИЕ СТЕ ИЗНЕНАДАНИ?Долни лицемери.

34

До Опетков

преди 7 години

Хм ти можеш да имаш много неща в главата си и да си много качествен човек, когато системата те смачка и болшинството овластени малогрмотници те унижават , ще те питам какво качество на живот можеш да постигнеш. Точно такова е положението у нас от години, а със заизустени теории всеки може да поучава

33

Гого

преди 7 години

До БЪЛГАРИЯ--22Абе казвал ли ти е някой колко си глупав ?Ами като беше толкова хубаво защо го сменихте бе неграмотен ?

32

Анонимен

преди 7 години

До Додо толкова, патриотични, като перхидроления и Волгин, че чак на Путкинисти приличат!

31

Анонимен

преди 7 години

До BULEXIT Когато ти се наредиш на опашка за Москвич(след 15 години)!

30

опетков

преди 7 години

До Анонимен Ти самият си метастаза на бялата раса. За такива като теб е валидно понятието "бяла ***".

29

опетков

преди 7 години

До 3 РЪКА ХОРА Това, че ти си трета ръка човек си е твой личен проблем. Качеството и самочувствието зависи от това, което е в главата на човека. След като мислиш за себе си като за трето качество и не правиш нищо за да подобриш качеството си, не се сърди на "еврогейска Европа".

28

Анонимен

преди 7 години

Народа бърка демокрацията с богатата държава а това са две съвсем различни неща. Нашето държавно устройство е много по-демократично от редица западни държави но ние сме най-бедната държава в ЕС. Западните държави си бяха богати и като бяха кралства защото крадяха от цял свят. И сега крадат но чрез икономическо заробване и за това са богати. А ние сме илъганите камилчета - унищожиха ни промишлеността и ни ползват за пазар на стоките си.

27

Анонимен

преди 7 години

Та този Ян Кубик - директор на Школата за славистични и източноевропейски изследвания на Лондонския университетски колеж (UCL) откъде е финансиран? Разсъжденията му са точно от калъпа на онзи дебел, сбръчкан евреин зад океана! Докато не изгоним всички разсейки на този тумор няма да се оправим! Бавно сме схващали, според тях! Не щем да ги разберем! Не разбират ли, че НЕ ГИ ДИШАМЕ повече?

26

До 35

преди 7 години

Ами това всичкото са ценности характерни за християнска Европа. Сатанисти ли сме европейците.

25

Анонимен

преди 7 години

Дай сега и сатанинските ценности да видим след като видяхме християнските.

24

Удри

преди 7 години

Расиста е комуниста джамбазки караку чи нски.

23

Наблюдател

преди 7 години

Професор Ян Кубик хлопа като празна воденица.... Ясното е, че политическите "елити" искат да бъдат оставени намира да си управлява, а популисът да си трае, понеже е *** и не си знае интереса...

22

Анонимен

преди 7 години

Че те не са си тръгвали комунистите

21

СБОГОМ МЕРКЕЛ

преди 7 години

Няма да ни лисваш. Вземи и ТИКВАТА, дето все се крие под полата ти и те слушка като момченце

20

ПО-ДОБРЕ КОМУНИСТИТЕ

преди 7 години

да дойдат пак на власт, че да заживеем отново човешки

19

Анонимен

преди 7 години

Статията си е доста добре написана и релевантна

18

Циник до червения

преди 7 години

Пълни простащини! Нипичен т*ъп комунист!

17

БЪЛГАРИЯ

преди 7 години

е от бедните НАЙБЕДНАТА. Ама не са виновни комунистите, които оставиха страна с развита индустия и селско стопанство. Първа в СИВ по IT както сега е модерно да се казва. 80% от БВП се падаше на промишлеността. От износител на селскостопанска продукция станахме вносител. 2 млн емигранти. Икономически. Поради глада. И да ми говорят как сме прокопсали в ЕС. ЗАСРАМЕТЕ СЕ