31

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

в българия живеят бълг.роми бълг.турци каракачани шопи албанци сръбски роми. сирийци македонци и афганистанци ----- това е българската нация а ония прабългари отдавна умряха.а чистите българи загинаха през турско левски ботев каравелов...............затова правителството не мисли за бг народ че нямало българи и затова я продадоха политиците

30

До Анонимен Евразия

преди 7 години

ЕС не се разпада, но е в криза. Ако я преодолее, ще е още по-силен в икономическия свят. А т.нар. Евразийският съюз е въздух под налягане. Нищо против нито една от страните му, но почти във всяка една от тях цари авторитаризъм (да не кажа диктатура), корупцията е яка, валутите им-нестабилни, основно се търгуват суровини, а народите им не просперират, Лукашенко нещо се придърви на Путин,и... Ето това ти дава идея що за съюз може да е Евразийският.Та ето затова предпочитам Европейския съюз!

29

хора бдете!

преди 7 години

Недай боже бандата вземе властта, една -две години ще вървят по инерция и после пак ще ни набутат в блатото. Те няма да си признаят и ще лъжат че сме добре, ама ние ще си знаем колко добре.

28

Гери

преди 7 години

ГЕРБ направо съсипа България

27

Хахах

преди 7 години

До АнонименИ всичките тези 86 % чакат д-вата да им смени памперсите и да им почисти улиците,чакат частниците да направят фирми и да им създадат рааботни места,ама не какви да е ,ами на 8 часа и 2 000 лв заплата. А докато чакат се разлагат като трупове.

26

Пешо*

преди 7 години

Популизмът е уникално и непобедимо оръжие за депопулизация.Дали сте съгласни, дали ви харесва, к'ъв цвят и с кое знаме ви е партийната книжка е без никакво значение.

25

Анонимен

преди 7 години

The Guardian: "През 2017 г. Европа я очаква политически и икономически апокалипсис!"

24

Анонимен

преди 7 години

86% от българите живеят под или на прага на бедността. В България няма средна класа.

23

Анонимен

преди 7 години

Европейският съюз се разпада, а Евразийският съюз се разширява.

22

Криза Средна класа!

преди 7 години

Средната класа в България е 6 млн,които д-вата храни - 3млн пенсионери взимат пенсии,1,5 млн роми взимат социал,1,5 администрация,затворници,психичноболни,инвалиди,студенти,ученици,майки с деца. Емигрантската класа,която работи в чужбина няма какво да я засегнат,щото тя не разчита на европейско финансиране,партийни кебабчета,а разчита на собствен труд,инициатива и борба с готованците.Ниските минимални заплати,увеличаването на средната класа хрантутници и държавната корупция гонят младите и умнит

21

Анонимен

преди 7 години

В САЩ 95 милиона души не работят, една трета живеят на социални помощи, 70 000 завода бяха изнесени извън САЩ в Мексико, Китай, Индия, заради евтината работна ръка.

20

Бай ви Ганя

преди 7 години

Дадоха технологиите на Китай по ред много причини, една от които е, че ще искат да насочат експанзията му срещу една слаба Русия. Но Русия не изпълнява плана им. И затова ще я атакуват икономически постянно, тъй като не могат военно за да стане слаба. Пробваха да разпалят с война в Грузия, Украйна, Сирийския конфликт. Е не става и не става.

19

1453

преди 7 години

"Българската икономика напредък и рискове:"Българска? Икономика? Когааа? :-)Само помощи от ЕС, ако ги нямаше и тях въйййй

18

Глупак...

преди 7 години

КИТАЙ----САМО КОПИРА ТЕХНОЛОГИИГЕ НА ЗАПАДА!НЕЩО НОВО ДА СА ИЗМИСЛИЛИ...?????!!!НЕ , НАЛИ...??!

17

Циник

преди 7 години

Долния коментар да се чете 550 000 000

16

Циник до 17

преди 7 години

Европа ( 550 000) бие Китай - като единна иковомика...само една Германия е 3та в света...а беше и 5 години подред сметовен износител номер 1! Преди Китай!

15

Бай

преди 7 години

Мисля, че и писалия(та) тази статия, не е разбрал какви го ползват за пионерче. Тръмп издърпва черджето много интелигентно в момента от "КОЙ" и това е мястото където е заровено къчето. А това, че искат да го изкарат неспособен и едва ли не полудял е показателно за паниката им.

14

Циник

преди 7 години

И защо ми изтрихте коментара? Всичко до последната точка беше истина!Верно сте ***!За пореден път!

13

НЯМА КРИЗА

преди 7 години

.....НЯМА И ДА ИМА.....!САЩ И ТРЪМП , ЗАПОЧВОТ НОВ КРЪГ В ПРЕВЪОРАЖАВАНЕТО НА НАТО И ЕВРОПА!ТОВА СА НОВИ ИНВЕСТИЦИИ В ИКОНОМИКАТА НА САЩ ....И РАЗХОДИ ЗА ЕС !БЕЗРАБОТИЦАТА ЩЕ СПАДА----ПОТРЕБЛЕНИЕ ЩЕ РАСТЕ!ЩАТИТЕ ЗАФОРМЯТ И НОВ ТЕХНОЛОГИЧЕН БУМ....СЪС НОВИТЕ ДВИГАТЕЛИ В АВТОМОБИЛОСТРОЕНЕТО!

12

ognyanz

преди 7 години

"нестабилност....прогнозира Европейската комисия": а по какви данни? Да не би случайно някой евродепутат от пишман-реформаторите да е ходил да разправя, че знаменитата евроатлантическа ориентация е под въпрос.