8

бизнес

преди 7 години

Жените имат право на ТРИ БЕЗПЛАТНИ ин витро процедури! Колко от тях забременяват от ПЪРВАТА ПРОЦЕДУРА???п.п. Процедурите всъщност не са безплатни!!!

7

Анонимен

преди 7 години

То и тук има деца за осиновяване , но са от онези с тъмната кожа . И гледат да ги пробутат и да се отърват от тях . Иначе желаещи да си вземат дете много , но рискът да гледаш такова дете е много висок . Свидетели сме на такова осиновяване в нашия род и е малко да се каже ,че сме шокирани от контраста в това семейство . Желая на тези доктори здраве и успехи и да радват родители и роднини .

6

истината

преди 7 години

Чакам някой да изговори истината, ако на този свят е останал поне един доблестен лекар - истината, че ин витро процедурите са много опасни!!! Много млади жени умират от рак, след ин витро процедури.Хормоналната бомба,презкоято преминават жените е убийствена....Инвитрото обаче, е бизнес за милиони!

5

азе

преди 7 години

Браво. Хубава ножина но с това инвитро мъчат и себе си е децата. Това дете е добре но толкова маики правят толкова оптити от които се раждат страдащи деца, които или умират или остават с увреждания, а в същото време има толкова деца по света без родители които чакат да бъдат осиновени...ама то егото е голямо...

4

Анонимен

преди 7 години

браво на юначето,дано живота и е по-лек! браво и на лекарите,които и дават живот !

3

Пешо*

преди 7 години

Здрави да сте, мънички геройчета.Господ да поживи тези лекари!

2

1453

преди 7 години

Ооо да е живо и здраво бонбончето:-):-):-):-)

1

Анонимен

преди 7 години

Успех, мъниче!