12

Анонимен

преди 7 години

То че е гробище за коли наред с всичко друго София да, но за жалост много от тях се и движат и бълват гадост и като почнат да дават *** газ селяците.............

11

me

преди 7 години

Проблема с бездомните е много голям и трябва всеки да направи по нещо малко.Сред тях има много добри хора, които са преживели голямо нещастие и са на улицата, а хората ги подритват.

10

курти

преди 7 години

Комисияяя трябва.Без комисия не стаа.

9

Шоп

преди 7 години

Всичко е ясно: 1. КАТ се закрива както е в Германия и т.н.; 2. фъндъкова влиза в затвора за безстопанственост, самоуправство и некадърност............Чао

8

Гражданин

преди 7 години

Както всичко, все друг е отговорен и накрая няма виновни и резултати!

7

ВИЦ

преди 7 години

Отива Росен Плевнелиев при доктора-психиатър и доктора му казва: Кажи Н!ННН НАТО, НАТО, НАТО! Кажи А! АААА Америка, АМерика, Америка. Кажи Е! ЕЕЕ Евроатлантик , Евроатлантик. Доктора абе Росене знам те какъв си предател ти само Буквите казвай!

6

доц. д-р чоко боков

преди 7 години

днес, продължавате да къртите мивки със своята неграмотност. това на снимката е колата, затрупана със сняг и забравена от фандъка и останалите некомпетентници в СО на сточна гара.

5

Анонимен

преди 7 години

София е пълна със западни брички и таратайки пета ръка повечето от които не се движат!Инетересно е че комшията си кара още 40 годишната жигула. Сегашните коли са еднодневки 5 години и край. Най-добрите изкарват по 8.

4

Анонимен

преди 7 години

Взима се таралясника, дава се за вторични.след 6 месеца собственика се появява и се глобява че замърсява тротоарите и друг път да си я слага на частен паркинг.

3

МВР без заплати

преди 7 години

Представете си как КАТ издирва откраднатите лимузини и изясняване на собствеността.

2

???

преди 7 години

в звеното за данъци и такси няма ли собственик, те са към общината?

1

Анонимен

преди 7 години

Цяла София се е превърнала в гробища на коли и няма никакъв механизъм това да се поправи. Паяците такива коли не вдигат.