31

Анонимен

преди 7 години

До 14"Целия народ се е посветил на защитата на отечеството."Нека да правим разлика с "Цялата партия се е посветила на защита на властта си"

30

Анонимен

преди 7 години

Преди Кремъл да започне да се мазни на Тръмп всяка новина за поредният опит с балистични ракети на Ким се посрещаше с неописуем възторг във форума от овчедушните.Сега е мноооого вяло. За това извъртане говоря.

29

Анонимен

преди 7 години

До 29 За какво извъртане говориш,та Русия още от времето на Горбачов е резервирана към режима на КНДР,на няколко пъти подкрепи резолюции на Съвета за сигурност с/у КНДР.Това че в България има още твърдоглави комунисти прехласнали се по военния режим на КНДР е друг въпрос.Те са фенове на КНДР и не ги интересува дали Русия я подкрепя или Китай.

28

Анонимен

преди 7 години

Дааа,Майора и Пиночет са у форума......

27

Анонимен

преди 7 години

КГБ ченгетата - световните моралисти !!!

26

Анонимен

преди 7 години

Гледам липсват кaскeти в коментарите. Явно с извъртането на масква относно КНДР са дошли и новите опорки Кимчо да не се венцехвали по форумите. Поредното изпумпаляване.

25

Анонимен

преди 7 години

До 21 На С.Корея ,ако Китай и спре всякакъв вид търговия и помощи,няма да има с какво да заплашват и с какво да изхранват 24млн. си население.

24

Анонимен

преди 7 години

До РазликатаКак успя да събереш толкова много глупости в толкова малко редове...

23

Анонимен

преди 7 години

Отдавна военните комунисти на С.Корея не слушат Москва,съобразяват се единствено с Китай,а те ще ги подкрепят докато не се изтеглят американците от Далечния изток.

22

Анонимен

преди 7 години

Който не е ходил а още повече работил в Северна Корея да не коментира.

21

Анонимен

преди 7 години

До 23Колега прочети ти Япония, че е Империя. Също така прочети Япония, какъв военен и технически потенциал има. Тая вашата корея никига не е била нищо. Ще е сринат когато решат за отрицателно време. Нито имат доказана атомна бомба нито нищо. Нито тактически нито психипески нито НИЩО.Превземате се с тая гнида честно.

20

митрофан

преди 7 години

колега 22,прочети какво е написал преди теб 21.Този Ким може без да му мигне окото да изтреля ракети по Япония и Южна Кореа,но преди това той вече ще е напуснал Севера,за да оцелее от ответният удар.

19

Анонимен

преди 7 години

Време е Япония да им срита задните части на тея ***. Южна корея с радост,ще се включи да му направят нова прическа на ***. Жадувам да видя С.К. народ да е свободен, а тея военни престъпници да овиснат на дървото.

18

Разликата

преди 7 години

Северна Корея е напълно изолирана с наложено ембарго и въпреки това е ядрена сила с мощна армия и напълно самодостатъчна. Севернокорейците може да не са от най-богатите народи, но живеят мирно и задружно. Лицемерието и к..волъка са им чужди. От 13 милиона станаха на 24 милиона, докато евроантлантическа България стана от 9 на 7 милиона, без младо население, без армия, без образование, без медицина и купуваща домати от Гърция. Нарязохме си ракетите та да ни превземат по-лесно комшиите.

17

бай ганю

преди 7 години

До Анонименда управляващата върхушка ги пита какво искат спартанцитезащитават се от демокрация човешки права своббода на словото и на всичкото отгоре се хранят здравословно за разлика от пропадналия европеец само лидерът им му е разрешено да има екстра килца

16

Анонимен

преди 7 години

До Военени те са достатъчни. Според теб кой може да ни нападне и дали ще посмее?

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 14Севернокорейците са истинско спартанско общество. Целия народ се е посветил на защитата на отечеството.то и в СССР беше така, но той отдавна не съществува.

14

Додо

преди 7 години

Можете да сте на 100% сигурни, че лоената топка преди да извърши опита с ракетата е поискал тайното съгласие на Путин! В крайна сметка самата държава КНДР е творение на КПСС!

13

Анонимен

преди 7 години

Хах, те пък жълтурковците като ще се съобразят с алкохолиците те никой няма да разбере.За Северна Корея Русия е слаба държава изгубила битката с капитализма.

12

Анонимен

преди 7 години

Америкаците защо не дадат Петриът 3 и ракети? Ами много просто за да не сваляме техните самолети :) А нови руски ракети за нашите системи няма да видим е поне докато политиците ни са против Русия!