161

1

преди 7 години

Пълна лъжа е ,че тиквата бил най-харесван за премиер.

160

сравнение

преди 7 години

Опасността не идва от Борисов,а от Нинова.Тя премахна опонентите си и се обгради с удобни и послушни за нея съпартийци.При положение,че и президентът е от БСП след няма и два месеца ще видите какво ни чака.Че ще отворят Белене-ще отворят,но не централата,а лагера.Ако народът ни не се осъзнае и гласува за други партии помнете ми думата,че това ще ни е краят!

159

Анонимен

преди 7 години

Разбира се,че БСП ще победи.Крадливите гербери окрадоха държавата и ни доведоха до просешка тояга.Не искаме още веднъж от същото.

158

Отговор !

преди 7 години

Народа ни е толкова пр.ост ,че ходи да бачка за 500-600 лв вие се чудите кой ще гласува за Бсп...същите тези профани с мижави заплати и пенсии . Заслужават си съдбата мизерна.

157

Формулата на успеха

преди 7 години

Дпс ще победи със златния пръст пак до тях опираме . Дпс + Бсп = нова Ктб + спрени еврофондове= беден народ

156

77

преди 7 години

Какво проучване Бойко премиер......има ли нормален човек да го желае...

155

Анонимен

преди 7 години

Кой харесва Борисов за премиер?Я социолозите да почетат малко във форумите и да се насладят на народната "любов" към ББ и тогава да го баламосват,че ще спечели.

154

БСП или ГЕРБ ?

преди 7 години

Ако това е дилемата България няма шанс!

153

До 178

преди 7 години

Щом си турчин и Турция ти е толкова мила,марш в анадола,нямаш работа ту.Ние сме християнска и европейска държава и *** не ни трябват.

152

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ-пребоядисани комунисти.Но вълка козината си мени,но нрава-не.

151

цайтнот

преди 7 години

До АнонименБСП=политбюро на ЦК на БКП. Гласувай за тях,тъкмо ще изкефиш патериците от ДСБ. Това е партийна повеля! НЕ РАЗСУЖДАЙ!!!

150

Крали Марко

преди 7 години

Тиквата и Кукунева се изпокараха, кой е винивен за поредното спиране на еврофондовете поради ГЕРБерастка некадърност... Беше като разправия между Али Баба и Главния разбойник - това е предишното правителство - КРАДЦИ НА ЕДРО.

149

До 174

преди 7 години

Ти дори не можеш да напишеш правилно абревиатурата на любимата ти партия,но си сигурен,че ще спечели.Това единствено показва какъв е интелектуалния потенциал на поддръжниците на ГЕРБ.

148

Анонимен

преди 7 години

Социолозите пак захлебиха.Тотално се провалиха на президентския вот,но пак са се напънали да познават.И не могат да разберат,че хората понякога ги лъжат и така се изкривява допитването.Но щом са решили да правят услуга на тая или оная партия,щом им плащат нека се излагат.

147

Анонимен

преди 7 години

Дори да докараме гърците и румънците тук, а ние заспим яко, Герп пак ще е първа сила!

146

Анонимен

преди 7 години

Ако Бсп пак дойдат на власт, значи този народ си заслужава съдбата напълно.. При 96-97, когато ходихме с купони за хляб, щото при БСП държавата фалира, кредитните милионери, обръча от фирми на Доган, заменките 1 декар сметище за декар София град, при фалиране на КТБ в демократична България част от Е С, и пак да гласуваш за тея, значи няма надежда.

145

Анонимен

преди 7 години

Каква коалиция с Марешки и ПФ, след като Марешки и патриотите не се понасят взаимно.

144

Анонимен

преди 7 години

В Москва предпочитат Бойко пред Корнелия. Ясно кой е слуга на Кремал. Решетников се постара да дискредитира Нинова, а не Бацо.

143

Анонимен

преди 7 години

Нищо не е заебал. Това е демокрая и право на управление и вот.БСП винаги ги сваляме с бой и камъни. Европейска България и западни партньори !

142

Анонимен

преди 7 години

Най желан за премиер бил Тиквар Тиквар, който втори път заеба държавата насред блатото заради собственото си его и че Радев го унищожил на президентските избори. Или лъжат, или тоз народ е повреден до стокхолмски синдром, или е *** както трябва, или всичко заедно. Седмица преди вота ще видите как разликата от 1 % ще стане по различна.