59

Анонимен

преди 7 години

За талантлив - не знам, обаче е много простоват и пошъл...

58

Електротехник

преди 7 години

А бе, тоя може ли да го сложим да свети в тунела Ечемишка или и за това не става?

57

Краси

преди 7 години

ДЕдо Стефане, гледай си старините бе!На 74г. си, пари си имаш-ама си алчен, ненаситен!И на кой ще ги оставиш?И ти комунист, но ходи на лечение в Германия, а не при ***.

56

Кака Кури

преди 7 години

Ще види победа през крив макарон.И този си повярва,като фуражката Заде.

55

Сандокан

преди 7 години

Збогом Ламбо. На теб мястото ти е в гробищата. Не дърпай България натам с теб!

54

Анонимен

преди 7 години

Този човечец напълно е изкуфял. През годините той има голям принос в производството на илюзии от позната ни фабрика - БКП-БСП.

53

Анонимен

преди 7 години

Дори БСП да задмине с 1-2%ГЕРБ какво ще стане?Коалиция БСП,ДПС,?БСП,патриоти и Весо аптекаря?БСП и ГЕРБ в името и благото на народът?Ако ГЕРБ спечели пак същото.Единствената разлика,че този път към властта са се отправили журналисти,артисти,Светльо Витковци,аптекари,пропаднали царисти.Не случайно Симеон е в България неотлъчно на всяко събитие.

52

Анонимен

преди 7 години

Предстоят съдбоносни за БСП избори!Ако БСП не обяви и реализира под управлението на ПРЕЗИДЕНТА реална,правилна и обезпечена финансово и с правилни кадри програма,в чиито център да е възраждането на държавността,икономиката и ЧОВЕЧНОСТТА в обществото-обратното на програмата на на АОНСУ и Лилов,известна като "Планът Ран и ЪТ",окончателно ще се сбъдне заветът на Лилов БСП да се превърне в малка маргинална партия и БГ ще изчезне за още 500г! Ако се "спечели" ЧОВЕКА-победата ще дойде сама!!!

51

Emo

преди 7 години

Ламбо повърнах отгоре ти пенсионер изкуфял.

50

Анонимен

преди 7 години

Значи според Ламбо главното е да се докопа кокала, а какви *** ще ни управляват не е съществено

49

анонимен

преди 7 години

ЗА НИКОИ избори до дупка

48

Анонимен

преди 7 години

И Стефан Данаилов остаря и вече не му пука от нищо. Казва си истината право в очите и не му пука. Който разбрал, разбрал. Това не се отнася до трола тук, дето бълва коментарии един след друг.

47

баба

преди 7 години

Ламбоо седни си на дъртия *** ,нека те запомним като хубав артист ,а не като дърт комунист.

46

Анонимен

преди 7 години

Ламбо, Ламбо... та нали победата ще е само за тези в листите бе, другарю Данаилов! Другите, дето не са в листите, както и обикновения народ пак ще охлаждат супата от разстояние без разлика сини-червени-зелени... Депутатите ще богатеят и дебелеят, ще се къпят в разкош, а гласоподавателите ще мизеруват! Позор, Ламбо, че играеш в пиесата и под режисурата на една интересчийка!

45

Геро

преди 7 години

Ламбооооооо Ламбооо,с какъв мерак те гледахме в театъра и по филмите на млади години. И през акъл не ни е минавало,че станеш предател.

44

Анонимен

преди 7 години

До избирателХората се бяха настроили за три депутата, сега няма да има и единми няма лошо бе, кво се оплакваш

43

Анонимен

преди 7 години

Ламбо обеща, че идващата неделя ще покажат другата част от гражданската квота, в която влизат "много интересни хора".Митьо Гестапото, Кеворкян, Л.Гоцев, Румен Гечев :)))Абе Решетников не е ли взел българско гражданство да го пишете и него?

42

Анонимен

преди 7 години

А ЗА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА И Е ВАЖНО ВИЕ ДА НАПЪЛНИТЕ ЗАТВОРИТЕ ,КАКТО И ВАШИТЕ ДРУГАРИ КОСТОВ, БОРИСОВ И ДОГАН! ВИЕ ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ НА БЪЛГАРИЯ НЯМАТЕ МЯСТО ПОД СЛЪНЦЕТО ПО-ДОБРЕ С ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИОНИ ДА ЯХВАТЕ МЕТЛИТЕ И ДА ИЗЧЕЗВАТЕ ,ЗАЩОТО ТЪРПИЛОТО НА НАРОДА СВЪРШВА ! ТОЗИ ДАНАИЛОВ СЪВСЕМ МИ ПАДНА В ОЧИТЕ...ЯЗЪК ЧЕ БЕШЕ ОБИЧАН АКТЪОР ,НО ТОЙ ИЗПРОСТЯ ТОЛКОВА МНОГО ЧЕ........

41

ognyanz

преди 7 години

До "лампо=47": "Стефан Данаилов призова съпартийците си да свикнат с мисълта, че трябва да се борят за победа, а не за места в листите" - а виж какво си писал ти. Разбираш това, което ти изнася за тролването.

40

ognyanz

преди 7 години

До "избирател=Бесепар от 44 години": Какво си го налегнал Ламбо да ти отговаря. Той сигурно и представа си няма кой и защо е номиниран в Шумен. Шумерите се оправяйте на местно ниво. След изборите ще видим резултата.