12

Курти

преди 7 години

Комунистите само търсят как да прикрият собствената си некадърност. Заради тях се разпада основната клетка на обществото. Вместо нормална работа и справедливо възнаграждение - Трудова повинност. Честито

11

Олеле

преди 7 години

От тъпо, по-тъпо и най-тъпо! Такава тъпотия не бяхме чели! Е, доживяхме и това да прочетем в този така прекрасен и объркан свят! Смяххх! Толкова ли е важно, че знимавате читателите с някакви си битовизми. Битовизми, които се случват ежедневно!

10

qwerty

преди 7 години

А съдът не се е произнесъл за вината не щото бабата и дядото имат 57-годишен брак, а защото никой от двамата не е поискал произнасяне за вината.

9

querty

преди 7 години

Естествено, че на никой не му дреме кой е виновен. Важи и в случаите, когато делят имущество - ако мислите, че виновният получава по-голям дял, не е вярно. Вината има значение само за това, кой ще поеме разноските по самото дело и в редки случаи може да натежи за това, кой ще ползва семейното жилище, но за него е второстепенен фактор.Впрочем на никой не му дреме и изобщо за такива вълнуващи ;) новини, че някой се развел (ако не е Джони Деп или поне Лили Иванова) - само пълнеж на място в сайта.

8

Анонимен

преди 7 години

Някои излагат аргументи, като работно време. Единия работи нощно време, другия през деня. Това води до неопредолими различия и дълбоки конфликти.

7

Анонимен

преди 7 години

Дори се води за недействителен брак, ако двамата партньори не правят секс.

6

Анонимен

преди 7 години

Не консумират брак т. е не правят секс. С двама свидетели и си разведен за 24 часа, без да се търси вина.

5

някой

преди 7 години

Ако нямат спор за имущество на никой не му дреме по чия вина и причина се развеждат.

4

Анонимен

преди 7 години

Изневярата разказва играта на целия брак, връзка в 99%.От случаите. Това, ако някой ви каже че ви е простил и остане с вас. Не му вярвайте. Ще излезнат проблеми от друго естество и постоянно ще сте в непрестанен конфликт. Другия никога няма да ви прости. Това е непримиримо. Така обричате връзката си на ад. Пълен крах, раздяла. Фактическа. След, това и пълна раздяла.

3

Анонимен

преди 7 години

Заради единия му секс и мед. Такии работи. Хубаво внимавайте кой ибете. Че звездното небе е много обширно. Дом под небесната синева. Тоя много глупав. Дано развода му отрезви мозъка и получи просветление.

2

v.s. Dyuni

преди 7 години

Още едно доказателство за вредността на такива "празници" !

1

qwerty

преди 7 години

"Заради дългия семеен стаж магистратите не са определяли чия е вината за разтрогване на брака."Верно ли заради дългия семеен стаж?