17

Анонимен

преди 7 години

Ето тези чиновници ядат парите на здраве образование и пенсии.

16

Наблюдател

преди 7 години

България има спешна нужда от 2 фундаментални Реформи - Правосъдна и Административна. Тези институции са в основата на "законсъобразното" ликвидиране на държавата което тече вече почти 30 години! Вижте демографските справки на която и да е международна организация по избор и друга не ви трябва! Забележете! 7 милионна България има повече министрества от 300 милионна Америка /САЩ/!!

15

Крив макарон

преди 7 години

В Трекляно всички са родени за "рУководотели". Нормално е администрацията да достигне 300-400 души

14

Анонимен

преди 7 години

Този, който е съчинил "сензацията" какво иска? Да остане само общинската администрация в областния град ли? Селата се обезлюдяват и е нормално да се получи така с общинската администрация.

13

Анонимен

преди 7 години

Няма нищо сензационно в тази новина. изборът в случая е *** - или закриваме общината и изселваме населението й или оставяме администрацията в нея.

12

Анонимен

преди 7 години

слънцето на сполуката ще изгрее над нас, когато на по-малко от 50% мат'рял се обзаведат като чиновници! И тогава ще настане такъв живот, че си викам дано! Дано!

11

бюрократ

преди 7 години

Доста манипулативни сравнения. Малките общини са в очите ви. Ами я вижте хилядвите чминовници в различните министерства, банове-манове, инститгуции, фондации, асоциации и т.н., които са на държавна ясла.

10

Геле от Бусманци

преди 7 години

Ами така е - дайте възможност на хората като в Америката - да печелят , а не да чакат на държавната ясла - навъдили са се министерства , 48 агенции със статут на министерства , знайни и незнайни служби , институции - ум да ти зайде - и всичко се прави с цел - да назначим на работа едни наши хора - всяка следваща власт идва с щуротиите си да назначава свои хора - така до никъде не се стига, то бюджета - каца без дъно да беше пак нема да стигне

9

Анонимен

преди 7 години

Tова е безпорна заслуга на компартията и нейните произодни - работлив комунист не съм видял - все бяха партийни секретари, профсъюзни деятели или некакви началници!

8

Слънчеви градини

преди 7 години

ЧИНОВНИЦИТЕ СА ГЛАВНАТА АОРТНА НЕНА НА ТУМОРА НАРЕЧЕН КОРУПЦИЯ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ

7

Мен

преди 7 години

Да си държавен чиновник в днешно време...

6

Циник

преди 7 години

Ако се запази скороста с която българите "напускат" България (30-40 000) годишно...скоро ще останат само чиновници,малцинства, и политици!

5

Анонимен

преди 7 години

I HITRINO RASDELI 10mil. na 110 kushti.

4

И малките,

преди 7 години

и големите общини имат дейности, за които трябва чиновници. Обединявате 5 малки общини в една по-голяма и решавате проблема, ако изобщо това е проблем за някой, извън уволнените чиновници.

3

мадафака

преди 7 години

Ама за сметка на тва Петрунката(кмета) на Трекляно е голем пич.

2

Дзъ

преди 7 години

Така и не се случи реформа в местното самоуправление. Всяко село от кметство стана община и вместо 5 човека в кметството се назначиха 30 като община. Имаме 32 големи града- нека си останат общи и всичко друго да е кметство. Бюджетите за издръжка на кметства са в пъти по- ниски от тези на общоните, но не....друго си е да създаваме работни места с нулев принос към БВП и малкото работещи да плащат като шашави

1

Счетоводител

преди 7 години

Кому са нужни тия "общини" ?