30

П.Петров

преди 7 години

... които причиняват световни трагедии!

29

П.Петров

преди 7 години

До 37.Като си безхаберен по-добре не коментирай, за да не разберат и много други това!Хизбула се бият в подкрепа на Асад, защото и Асад ги подкрепя дълги години в Ливан и Палестина.САЩ в подкрепа на Израел считат Хизбула за терористична организация, а не "умерена опозиция" ! Друг е въпросът до колко опозицията в Сирия е умерена и до колко са ислямски фанатици.А Тръмп ако не е ***.от, то поне наистина е доста ***. Следващият им президент сигурно ще е Ким Кардашян.Демокрацията без качествено масово образование се превръща в медийно манипулирана олигархия или овластява популисти, коит

28

Мунчо

преди 7 години

Всъщност Хизбула сега е това което е, защото и до сега в САЩ управляваха ***!

27

Анонимен

преди 7 години

Май са прави !

26

Берлин

преди 7 години

Хаха... ми, прав е човекът. :)

25

до 44

преди 7 години

големи глупости се пишат тук - хизбула бяха подкрепяни от Клинтън, като "умерена опозиция", а Путин ги нагъна. От цялата работа САЩ загубиха престиж, поради което Тръмп спря да подкрепя хизбула, нормалон е лидерът им да го нараче ***. нима неговото мнение е меродавно? толкова по-голямо доказателство, че Тръмп е на правилен път е един терорист да не го харесва, Обама всички го харесваха - безличният президент.

24

Анонимен

преди 7 години

Много скоро този "***" ще ти осигури място при70те девици!

23

Анонимен

преди 7 години

Терористите от Хизбулла и терористична държава N1 Иран са съюзници на Русия в "борбата" им с ислямските терористи.

22

Анонимен

преди 7 години

Дори и те разбраха! Такова нещо трудно се пази в тайна!

21

Анонимен

преди 7 години

Moje li takiva imena da davat na organizaciite si u nas kazvat kolio zeta,a te direktno nasrala,koi v kraina smetka izvurshi tazi rabota.A za Trump,toi e choveka,shte se iznenadat mnogo lideri ot agresuvnostta mu.

20

Анонимен

преди 7 години

Хахаха *** оня дето се качи на палмата беше сьщият америка отва кино

19

Пешо*

преди 7 години

Не мога да повярвам, че съм на едно мнение с някого от Хизбула....

18

Абе

преди 7 години

Този "***"," от" как ще ти натресе камбата и на тебее..!

17

Роко

преди 7 години

Ливан къде беше?

16

Анонимен

преди 7 години

Додо, ти помниш ли осмият си ден след раждането си? Сещаш ли се за него като виждаш това което виждат и муслемите когато ходят по малка нужда? Ти, Моше не си по-различно от брат си Мустафа.

15

Питър

преди 7 години

До ДодоВиж и ти, пъдпъдък. Аз знам, че Исус Е евреин. Но МАЛОУМНАТА, *** И ПРЕЗРЯНА ТЪЛПА, която в рамките на една седмица крещя "Осанна!" и "Разпни го!" СЪЩО са ЕВРЕИ! Нали така, пъдпъдък! В случая НЕ говорим за Единия, говорим за гадната ***, която си е въобразила, че е богоизбрана... А за българите-чуждопоклонници, такива като теб, пъдпъдък, дума няма да отваряме, че ще си изцапаме устата

14

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Идея си нямате какъв оратор е шейх Хасан Насрала и какво влияние има Хизбула в тази част на света.А, дали оценката му за Тръмп е вярна или не предстои да видим.Аз лично съм склонен да се доверя на новия американски президент на този етап.

13

Китай е N1!!!

преди 7 години

До МОСАД Мосат имаш един + от мен много ми е интересно в следващите 4 години,какво,ще стане с Китай,твоето мнение по въпроса,какво е?

12

Питър

преди 7 години

До ДодоЧовече, ти добре ли си?? "Свещеният за нас" народ, който разпъна на кръст Спасителя заедно с двама разбойници? Свещеният народ, който смята, че е упълномощен да сее смърт навсякъде по земното кълбо, където интересите му искат?? НАЙ-ГОЛЕМИЯТ приятел на Саудитска Арабия в Близкия Изток? Народът, който е бил подложен на Холокост, а само 2 години по-късно започва да изтребва палестинците и така вече 70 години??? Айде, успокой се, драги

11

Додо

преди 7 години

До Питър: Мустафа, прибирай се вече! *** те вика, сготвила ти е чорбичка от овнешка лой!