96

Ханонимен

преди 7 години

Не мога да повярвам че такава ''институция'' със средновековни данъци все още съществува и пие малкото финансово сили на бедният, изтУмбеН Българин... Питам се ... АКО и 1 подобенен ''ограбителен сезон'' има в Румъния .. колко долни чиновници ще висят.. ????

95

Запасен

преди 7 години

Разира се, че ще искат увеличение на цената. Обмудсмая им резна малко крилцата и апетитие, та сега ще гледат откъде да наваксат. Аз обаче се чудя на овцете в София: Първо, Топлофикация не могат да ви съдят, ако не е приключил сезона. Ако не платите навреме, ще ви сложат някакви лихви. Решението се натрапва от само себе си - спираме да плащаме до края на сезона, Топлофикация фалира, след което идва ново дружество, вече с нови договори, съобразени със Закона за защита на потребителите и - това е!

94

Анонимен

преди 7 години

Нека вдигнат за да ги запалим заедно със Сифийдка вода. С един бунт ще се лишим от два кръвопиеца. Особено от онова франсе - гейче от ВЕОЛИЯ. Не се гаврете с хората, търпението е на предела.

93

Анонимен

преди 7 години

Какво виете като луди? От парното по-добре няма. Ако искаш да тровиш себе си и останалите с въглища бегайте на село от където сте дошли. Ама няма да е по-евтино, нали?

92

Анонимен

преди 7 години

Не разбрахте ли че от Топлофикация *** сума ти народ за сметка на потребителите и затова не искат да оправят нещата. Вместо увеличение трябва драстично намаление и не прогнозни сметки а реални и прости [ 2x2=4 ] и готово. Ама ще спре голямото лапане ! ВРЕМЕ Е ЗА ПОЧИСТВАНЕ ХОРА ! - ама голямо.

91

S

преди 7 години

ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ, ОТНАСЯ СЕ ЗА ЦЯЛ СВЯТ!!Подменят близките ви хора с двойници-убийци!! И с кого всъщност сте в едно жилище?!Убийствата им се регистрират като самоубийства, но са си убийства!!Психиатрите да бъдат без повече достъп и отдалечен достъп до заключващи се системи, да бъдат разследвани докрай ли?! Те също участват..Ами личните данни?! Липосукциите?Първо психиатрите да останат без въпросния достъп..

90

Авантата свърши

преди 7 години

Авантата свърши,партиините каси са празни и от някъде трябва да се намерят пари за купуване на ромски гласове.

89

Анонимен

преди 7 години

Я колко много комуна ги са се събирали тук да свалят кметицата. Каза ви се - чемоданвокзал вокзал, Москва.

88

Анонимен

преди 7 години

Зная че ще ми сложите минуси, но парното и токът ни са най-евтините в Европа. На това се дължат и аварите.

87

Народе????

преди 7 години

Народът ще се вдигне! Бъдете сигурни.Защо ми смятате терасите за отопляем обем. Външните стени, окчени тавани и стаи без радиатори. Какви са тези 38 лв. за подгряване на топла вода? Не стига че нямат никакви задължения за откриване на кражби!Търпението на хората се изчерпа!Кога е протестът?

86

Велико Михайлов

преди 7 години

За робите със 800 годишен опит в робство трябва двойно увеличение! После тройно и така докато изчезне това гнусно племе.

85

Анонимен

преди 7 години

"Булгаргаз" иска шоково поскъпване на синьото гориво с 32,44% от април така че налягайте си парцалите и почвайте да събирате за да не дойде ЧСИ-то на вратата ви!

84

Анонимен

преди 7 години

Най-голямата беда в обществото ни днес е ужасната овча търпимост!

83

Анонимен

преди 7 години

Това като следствие от безупречното предоставяне на услугата ли?

82

Анонимен

преди 7 години

Чувам абсурдин твърдения - топлофикация правили ремонти, затова се претоварила мрежата. АЛООООО, какви ремонти през ЗИМАТА? и то на цели квартали?

81

Овце сме

преди 7 години

те ни потрошиха от аварии, цели квартали по 5-6 дена нямаха парно, а ще вдигат цената???? трябва да излезем на голям протест и да ги смачкаме! като румънците! не сме народ, а ***!

80

Анонимен

преди 7 години

Много си наивен.Съдът е в комбина с мафията топлофикация.Съдът ме осъди дори без да ме вика на съд,за да обясня,че не ползвам парно и да представя доказателства за това.Мафията се е сдушила и оплела като свински черва и ако някой успее да я унищожи,ще бъде обявен за новия Левски.

79

Schutzstaffel

преди 7 години

Панелните *** един път бъдете хора и съдете мафията.

78

Anonimen

преди 7 години

Топлофикация-София-туморът на столицата,с мълчаливата подкрепа на кметицата.Хем мръзнете,хем си плащате,а ако не ползвате парно,пак си плащате.Привилегията да не плащат,но да ползват е само за държавни служители,депутати,министри,но не и за вас.Вие плащате и техните сметки.

77

Свине

преди 7 години

С нашите пари тея искат да си замажат бакиите ,които сами са си забъркали...