36

ognyanz

преди 7 години

Време е за промяна. Стига гербаджии и пишман реформатори. Тяхната философия е: "Да дадем на тези, които и без това имат (държавни поръчки), все и за другите ще остане нещо. Като притчата за богаташа и сиромах Лазар. Така ли ще вървим напред?

35

Анонимен

преди 7 години

Звездичките по-долу са за DNES.bg

34

П.К.

преди 7 години

Днес, пък и преди DNES.bg провежда чисто дискриминационна политика.На кого служиш, DNES.bg?

33

Анонимен

преди 7 години

Гладни кокошки, просо сънуват. Никога повече БКП и ДПС на власт

32

Анонимен

преди 7 години

ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ НА КУКУВО ЛЯТО....СТАРИТЕ КРАДЦИ ИСКАТ ДА СМЕНЯТ НОВИТЕ КРАДЦИ ОТ ГЕРБ. НА БЪЛГАРИЯ НАИСТИНА Е НУЖНА ПРОМЯНА ЗА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ОТ КРАДЦИТЕ НА ПРЕХОДА-А ТОВА СА БСП,ДПС И ГЕРБ. НАДЕЖДАТА НИ В СОФИЯ Е КЪМХР.ИВАНОВ ИЛИ РАДАН КЪНЕВ,КОИТО ОТКАЗАХА ДА СЕ ПРИКАЧАТ КЪМ ГЕРБ И ДА СТАНАТ СЛЕДВАЩИТЕ МАРИОНЕТКИ НА БОЙКО И ТОВА ЗАСЛУЖАВА ДА ГИ ПОДКРЕПИМ.НЕ ВЯРВАМ ЧЕ ВЪЛЦИТЕ ИСКАТ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ КАТО АГЪНЦА СЕГА...ТЕ ЗАБРАВИХА ЗА НАРОДА СИ И АЗ ЩЕ ГИ ЗАБРАВЯ ОКОНЧАТЕЛНО !

31

Стефи

преди 7 години

Имало сватба.Булката била от знатен,но крадлив род.Когато тръгнали сватбарите да я извеждат,тя се обърнала към семейството си и казала-`Молете се да съм девствена,ама надали надали..`Та и БСП са честни ама надали надали....

30

Конституцията

преди 7 години

Я четете конституцията. Член трети пише, че държавата се управлявапряко от народа И ОТ органите за управление. Никъде не е записано, че се управлява пряко от Партия.НАРОДЕ!!!!

29

:(

преди 7 години

Нагли и жалки!Това само трябва да се каже за БСП, друго не заслужават!

28

Cherven

преди 7 години

Ako beshe jiv Tosho bylgarite shteshe da go izberat sys 100% - kakto vinagi e bilo. Posle znaem kakvo sledva ... Shtom v usa si izbaraha trump to kakvo ostava za bg...Glasuvaite za BSP i stegaite zdravo gashtite che ruskiq piqn mujik ideeeeee

27

Гражданин

преди 7 години

Тия само за това мослят -как да спечелят изборите, а след това мислят как да обещават открито и да крадат на закрито ха-ха-ха! Познаваме ви от близо... 100 години - не се ли охранихте вече та искате още да ви хрантутим?!

26

Анонимен

преди 7 години

До 40 Репресиите са типичен метод на комунистите!-това знаеш ли го?Не се надявай комунистите да са по-добре даже напротив

25

Анонимен

преди 7 години

Не само в София,а в Цяля България!Не може през 21 век,в държава член на ЕС да има политически репресии.Вече седма година в Кърджали дерибейства и мародерства любимката на Цветанов-Цвета Караянчева!Стотици са уволнени или ранно пенсионирани от въпросната особа по една причина-не са изпълнили разпореждане на царицата или трябва да се намери място на верни блюдолизци.В своята отмъстителност стига до там,че репресиите се прехвърлят върху близките и познатите.Страх,страх,страх-това е .

24

TPE3BEH

преди 7 години

София никога не е бил червен град, никога БСП не е печелила местната власт тук.И затова София е най-богатия град в България и с най-развитата бизнес среда и инвестиции. Хора от цяла България се стичат да живеят тук.В районите където управлявала само БСП, като северозападна България, Видин, Търговище и др. са най-бедните и западнали места. Градовете са обезкървени, няма млади хора, останали са само *** и пенсионери.Когато БСП се *** във властта, софиянци излизат на жълтите павета.

23

Боне Крайненеца

преди 7 години

То задачата е ясна, спечелване на изборите. След изборите още някое килце около шията и около ханша, и още по няколко милиона в банковите сметки. А гражданите, а пенсионерите, кучета ги яли. Слезте на земята бре, политици!

22

ефр.Радев

преди 7 години

Този Гуню *** няма гайда иска

21

Анонимен

преди 7 години

Паргов какво може да прави и с какво би си изкарвал хляба, ако не е комунист. Чапек го е казал, не може да очаквам от един човек едновременно да умен, честен и комунист. Ако е умен няма да е комунист, ако е комунист няма как да е честен! Така че някой знае ли истината на Паргов.

20

помощ

преди 7 години

Задължително ,ще гласуваме във софето за гечев ,защото в Плевенско гласове за кръчмар няма събере

19

Анонимен

преди 7 години

И какво ще правим като загубите?

18

Осведомен

преди 7 години

Има една група около 40 годишни и малко по-млади от БСП, които колкото повече ги гледам и слушам, толкова повече изпитвам носталгия към Лилов, Луканов, Младенов и т.н. Ако има такива, които вярват, че Паргов, Бойчев, Зарков, Стойнев и още няколко такива менте-хора, ще управляват по-добре от който и да е досега,значи са наивници. Това не са социалисти, а закоравели капиталисти с поставени лица.

17

смЕх

преди 7 години

Проблема е ,че гербавите *** заедно с дефрматорите направиха всичко възможно за да отвратят хората от себе си в държавата ,а фандъчката с безкрайните ,но некачествени и крадливи ремонти е омръзнала на софиянци това събрано заедно налива вода в воденицата на на червените *** . Въпроса е да се избере по-малкото зло и точно тука е проблема.