90

Анонимен

преди 7 години

Тази не я четете и слушайте. Тя е в състояние весеки един момент да продаде всичко до което се докосне. Както продаде 4-те ядрени реактора. Готова е всеки момент да изтъргува всеки българин.

89

Jordan

преди 7 години

Тази не я четете и слушайте. Тя е в състоянив есеки един момент дродаде 4-те ядрени реактора. Готова е всеки момент да изтъргува всеки българин.

88

БОКOvsКУКУНЕВИЦА

преди 7 години

Я ИЗЛЕЗТЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕТЕ КАТО МЪЖЕ, Я МУ УДАРИ ДВА ШАМАРА. ЯВНО МАЙКА МУ МАЛКО ГО Е БИЛА, ТА КЪСНО СЕ СЕЩА ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО. ИСКРЕНО СЕ ЗАБАВЛЯВАМ С РАЗПРАВИИТЕ МЕЖДУ НЕКАДЪРНИЦИ КАТО БОКО И КУКУ НЕВА, ОТ КОЕТО НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА ЗА ХОРАТА. САМО СИ РАЗВЯВАТ КИРЛИВИТЕ РИЗИ, ДА ИМ ДИШАМЕ ВОНЯТА.

87

Анонимен

преди 7 години

Макар че е до изборите - Г-н Министър , не оставяйте така наречените "модули" за матурите . Това са измислици, децата не са виновни за преписването , болната глава са "висшите кръгове" на България , които се чудят как наши хора да прескочат без усилия .Ако в училище наистина учеха децата на гражданско образование , то тези , които се явиха на -Та сесия 2016г . , щяха да осъдят МОН , защото на май випускът им се яви по друга схема .

86

Гнус ме е

преди 7 години

Нагло,безочливо,душевно нечистоплътно, безскруполно.Да изброявам ли още?

85

Наблюдател

преди 7 години

Като е толкова възмутена защо не си подаде оставката, а до последно седя министър!Празни приказки, същите като на Борисов! Изобщо 5 пари не дават и двамата за образованието!

84

Крали Марко

преди 7 години

Първо беше ГРЕШКАТА Кристалина, после ГРЕШКА Цацева, после ГРЕШКА Ку-кунева....Абе правителство- ГРЕШКА, с премиер ГРЕШКА.... Цялата партия е една ГРЕШКА и затова гласувалите за ГРОБ дължат голямо извинение на останалите (НОРМАЛНИТЕ) българи заради управлението на ТИКВАТА-ГРЕШКА..... Та за какво Ви говорих....а, за ГРЕШКИТЕ (ГЕРБ).

83

Анонимен

преди 7 години

да си взема халтурата и са изчезва.

82

борба му е майката

преди 7 години

евла на румънците.ние сме слабаци, наплашени и с робско мислене.трябва булдозера да дойде.и да смето изрива.и у нас.деокато не случи все тъй ще е.

81

реалист

преди 7 години

РБ бяха използвани като изтривалка от ГЕРБ и сега са в историята. Не се научиха, че с ГЕРБ трябва да се отнасят твърдо и безкомпромисно иначе са политически труп.

80

Анонимен

преди 7 години

Не ни трябвате повече РьБатовци ! Припомняме на плиткоумните: Ние от ГРЕП имахме гласни и платени ( тройни,четворно, n- торни ) коалициики с познатите на всички ВОЛЕН, ЯНЕТО ЯНЕВ, ЛЮТВИ, ПЕЕВСКИ , ПАТРИОТЧЕТО В.С. , МАКЕДОНЧЕТО ОТ РУСЕ , РАДАНЧО ЛЮБИМИ ...............! Никога не сме печелили избори 50%+1 , а успяхме да унищожим БЪЛГАГИЯ както дърт комунист не успява ! Отново имаме % повече ! ОТНОВО ТИКВАТА ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВА сега с ОЛИГАРХА .........М А Р Е Ш К И ! ЧЕСТОТО *** БЪЛГАРИНО

79

БОЙКО КОМУНИСТ

преди 7 години

НАЙ-ЧИСТИЯ КОМУНИСТ Е Б.БОРИСОВТОЙ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ, ТОЙ ДАДЕ РАМО ДА СЕ РЕГИСТРИРА ПАРТИЯ ДОСТТОЙ ПРИНУДИ ХИЛАДИ БЪЛГАРИ ДА ИЗЛИЗАТ ИЗВЪН СТРАНАТАТОЙ ПОЗВОЛИ КОРУПЦИЯТА ДА ИГРАЕ ХОРО В БЪЛГАРИЯЗА ВСИЧКО ОТ ТОВА ОТГОВОРНОСТТА Е НА БОЙКО БОРИСОВ

78

Анонимен

преди 7 години

Кунева да си припомни предателствата към българския народ и да си помисли дали така щеше да отговаря ако беше в Румъния.

77

Симеон Александров

преди 7 години

До АНОНИМЕНТези ,които ще са IN дали са по-умни!? Изобщо не съм убеден

76

реалист

преди 7 години

Кривоустата бабичка и дебелия *** се надлъгват.И двамата са пътници.Сбогом тиквари!

75

АХЕ

преди 7 години

Не ми се отправят отговори поотделно към хората, поствали тук. Искам само да кажа отново, РЕВОЛЮЦИЯ му е майката. Нежната революция спаси БКП и ги превърна в БСП, НДСВ и ГРЕБ. СДС, ОДС, ДСБ и останалите отлюспени формации просто биват напазарувани. ДПС играе икономически и чака да подкрепя. Сега и други ДПС-роящи се партии се опитват да облажат. Е айде да ги изметев сите, моля!!!! Надявам се наистина.

74

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 103"Ей, че кеф! Я как хубаво се ръфат!"---Кеф, я! Те през цялото време на "коалиционното" управление се ръфат, но сега кефът е, че вече не се крият от хората. Признават си "единството" и непраните ризи излизат наяве.

73

Жабок.

преди 7 години

Евала на коментиращият, преди мен, който каза: Защо веднъж не протестираха даскалите, че образованието е гола вода, а все за пари ? Евала.

72

До 84

преди 7 години

*** ! Проблемът е в главата ти.

71

майнатайм

преди 7 години

тая отвратителна твар близа краката на великия мохикан.докато се нагнезди .помня аз ,като слон,в началото на мандата му.сега дрищи.как се викаше на невярна и лъжлива жена?че не се сещам.направо професионален женски политик.