65

Анонимен

преди 7 години

Вилдерс и ентусиасти как ще коментират ноахайдистките закони за неевреи и обезглавяване на всеки който наруши всеки един от тях,заповед,която да произлиза под антихриста от храма в Йерусалим,не виждате ли докъде са стигнали плановете за строежа и назрялата война срещу арабскомюсулманския свят,който можеше да живее по-демократично ,ако западните лидери слуги на антихриста не сваляха по-еветските лидери и не можеше да се разчисти пътя за най-голямото зло?

64

Анонимен

преди 7 години

Ислямският тероризъм е сектарианство,което трябва да се забрани,но истината е ,че по измамен начин се създаде обстановката като за целта се елиминират по-светско настроени ислямски лидери за да се отвори пътя за хаос,тероро и обединение на хората срещу арабско и мюсулмански свят вполза на"жертвата"т.нар.израел,след падането на мюсулманската религия,която искаше да живее в мир с Русия-православното християнство идва ред на истинските християни под антихриста,който ще обещае мир в света,не виждате ли знаците на времето?

63

Анонимен

преди 7 години

"До 80 Ето,това което пишеш е отвратително"Ти от сарказъм нищо не вдяваш май.Почти на едно мнение сме.

62

Мънго Джери

преди 7 години

Дано не са закъснели....Японците например са се сетили навреме!

61

Анонимен

преди 7 години

Ес е мъртъв, по- скоро дa се връщaт грaниците и ВИЗИТЕ! Бългaрите дa си стоят в губерниятa, a не дa ядaт хлябa нa гермaнци, холaндци или фрaнцузи! ВИЗИ И РAЗТУРЯНЕ НA ЕС!!!!

60

Китай е N1!!!

преди 7 години

До 80 Ето,това което пишеш е отвратително В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКА НАРОДА НА ЕС ДА ИМА СОБСТВЕНО МНЕНИЕ???Защо народа на ДЕМОКРАТИЧНИЯТ БОГАТ СЪЮЗ"ЕС да няма право на глас как,ще бъдем щастливи хората ако ни налагат диктатура,която е отвратителна за 60-70 процента от населението на дадена страна,как мен,като българин,ще ми наложиш американската ценостна система,като аз съм балканец българин с коренно противоположен манталитет.Ес не трябва да е СССР-ДИКТАТУРА НЕ,НЕ И ПАК НЕ!!!!

59

1453

преди 7 години

До mima Мимче а вашите министри, пияни и рушветчийски полицаи, граничари:-) абе въобще корумпираната ти държавичка КОЙ ДА ГИ СЛОЖИ НА МЯСТОТО:-):-):-)

58

Istinata

преди 7 години

Isliama gubi smisala si v momenta kogato zavladee celia sviat.sled tova za kvo se bori???mnogo tupa filosofia

57

Китай е N1!!!

преди 7 години

Ползи от Ес за обикновеният българин,никакви вреди големи първо 20 000 бежанци" нахлуха в Бг второ постоянно от Брюксел и от Меркеландия" ни натискат за правата на хомо****сите и за правата на малцинствата в Бг а за задълженията на тези малцинства,никой на запад не се интересува,това нормално ли е??Не искам да съм в Ес и да ходя да режа зеле в германия за 1500 Евро при наличието,че един немец,ще реже зеле примерно за 3500 Евро искам добре платена работа в Бг и совереност!!!Меркел съсипа Ес!

56

Анонимен

преди 7 години

"Популистът Вилдерс може да има мнозинство в парламента"Анатема! Съживете Торквемада и запалете кладите! В никакъв случай не бива да се допусне народът да има собствено мнение!Континенти ще потънат, ако това стане!

55

Китай е N1!!!

преди 7 години

До Кос Бъди откровен и с ръка на сърцето кажи според теб мнозинството от българите,като теб ли мислят или като нас с по-долу коментиращият Брейвик?Европа тепърва се връща към миналото погледни само в Австрия 48 процента гласуваха за крайно десните 48 пр.,в Франция,Германия,Италия и Холандия се надигат все по-крайно анти-Ес настроения,Англия излезе от Ес,Унгария и Гърция,също са доста скептични към тази демократична"организация Ес. Ес-Европа не Африка и не Азия.

54

Анонимен

преди 7 години

А, да ще го забранят ...Не могат вече да го забранят, защото мюсюлманите са много там .Момента се изпусна, онези ще започнат терор след терор , ще стане страшно .Не че не искам да го забранят, но не го вярвам , докато не го видя. За това се мисли преди да населиш земите си с такива, а не след ...не се чете история на ислямското нашествие на Запад и там им е грешката

53

Китай е N1!!!

преди 7 години

До Сър Пи Чук събчо според теб,ще падне ли Ес?Китай,ще станели до 3-5 години най-могъщата свръх супер сила???

52

Анонимен

преди 7 години

Правилно! Крайно време е! Забрана и разрушаване на джамиите, пингвини, бурки и разните му резньовци които само се размножават. Който не му харесва, има място в Афганистан, Бангладеш, Египет, Турция, Сомалия, Нигерия, Косово. Европа е християнска а се е превърнала в кафяв анклав пълен с пингвини. Така или иначе не харесват Християнството, като ги изритат ще си се ду((пят в тези страни до полуда.

51

До заблудените

преди 7 години

Няма такова нещо, като забрана на исляма в Япония това е твърдение на болни мозъци, прочели в някакви съмнителни медии за този слух. Преди да пишете глупости, се осведомете достатъчно добре от автентични и сериозни източници!!!!!

50

Анонимен

преди 7 години

Ислямската идеология е смъртоносно опасна за човечеството.В Европа ислямът трябва да се криминализира.Ако трябва да бъдем честни обаче всяка религия е вредна за цивилизацията.В миналото Светата инквизиция е избила по особено жесток начин цветът на човечеството забавяйки прогресът с векове.На изток поповете са хомосексуалисти и мошеници,на запад педофили.

49

Анонимен

преди 7 години

"Популистът Вилдерс" говори истини...

48

Някой

преди 7 години

До Преди много векове,Корана никога не е бил с прогресивни идеи, дори и за времето си. той е написан за ЗАВЛАДЯВАНЕ на народите, и НАЛАГАНЕ на исляма като единствена религия. Исляма никога не е бил само само религия, а религиозна, политическа и военна доктрина. За разлика от другите религии, които се отделят от държавата, исляма се стреми да БЪДЕ държавата.

47

Питащ

преди 7 години

До Ха- ха- хаОтдавна не си го цункал май?

46

Анонимен

преди 7 години

До до снягНЕМА ДА ЛЪЖЕШ ХОРАТА ЕЙ!!!ПИШЕ ГО В НЕТА!!!ВЪВ ЯПОНИЯ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА ИЗПОВЯДВАШ ПУБЛИЧНО ИСЛЯМА!