20

ДА

преди 7 години

Аз не мога да разбера-що за "обезщетение" е това!?Не получаваш стоката,не плащаш,но трябва да получиш обезщетение,което обаче-не е че няма да платиш,а че някой трябва на теб да плати ОБЕЗЩЕТЕНИЕ !!!Направо ни направиха на ***,но ние сме си такива!Никой не излезе за протестира,да блокира,да иска-само се драска по форумите.Ама ние сме си българи,не сме нито румънци,нито гърци-за съжаление!!

19

ОСНОВЕН ЗАКОН:

преди 7 години

"ТОПЛОФИКАЦИЯ"------Е КАТО "КОМУНИСТА" :--ПРИ ТЕХ, НИКОГА , НЕ МОЖЕ ДА ИМ СЕ ИМА ДОВЕРИЕ И СИГУРНОСТ!!!!!!

18

смЕх

преди 7 години

До 18 художникаВ рамките на шегата ,но ако така си правиш сметките най-спокойно може да ти отговорят, че при теб водата е по-топла защото си по-близо и за това плащаш по-вече.

17

бееееее

преди 7 години

"люпиме семки, а ги мислим за ядки"

16

вишисто

преди 7 години

Топлофикация никога няма да я приватизират.Тя е една от черните партийни каси на управляващата с мнозинство в общината партия, a тя е Герб. Друга такава каса е ЦГМ управлявана от "приятелката" на Фандъкова шоп***ра Румяна Милова.

15

Анонимен

преди 7 години

Изобщо не е вярно - слушах интервюто по Хоризонт тази сутрин. Това, което лай.нарят от т-фикация каза, беше "всички абонати, за които потвърдим, че не са получавали топлоподаване повече от 48 часа" и на въпросът на водещия "ами как хората ще разберат" се оплете като пате в кълчища.Изобщо - не се надявайте на никаква отстъпка, ами направо съдете. *** в т-фикация си мислят, че са вечни и безсмъртни.(fick - на немски е същото като *** на англисйки).

14

Анонимен

преди 7 години

Този инжинер лъже. ВСЯКА АБОНАТНА МОЖЕ ДА ИМА СОБСТВЕНО 'ЛОКАЛЕНО" ОТОПЛИТЕЛЕНИЕ. И ТОПЛОФИИАЦИЯ ДА СЕ ПРИВАТИЗИРА КАТО НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ.

13

Анонимен

преди 7 години

ОТ САМОТО СИ ОБРАЗУВАНЕ НА СОЦИАЛ. ПРЕДПРИЯТИЕ ТОПЛОФОКАЦИЯ И СЕГА Е НА СУБСИДИЯ ОТ ДЪРЖАВАТА. РАЗЛИКАТА Е В ТОВА, ЧЕ СЕГА ДЕРАТ ПОВЕЧЕ ОТ АПАРТАМЕНТИТЕ И ПОЧТИ НЕ ВЗИМАТ ОТ СГРАДИТЕ НА БЮДЖЕТ. Там винаги са на пълна мощност. НЯМАТ ЗДРАВИ ВИНТИЛИ, НЯМАТ И УРЕДИ.НА РАДИАТОРИТЕ.

12

ПРЕЕБУШКА

преди 7 години

Сега ще лъснат некоректните потребители - тези които се крият и не плащат сметки .Така ме преебаха със Застраховка Гражданска Отговорност .Купих си кола НОВ ВНОС , Втора Употреба . Платих ГО и я подкарах към КАТ за регистрация - оказа се че трябва пак да платя ГО заради новите номера .

11

смЕх

преди 7 години

Не наистина нЕкой повярвал ли е ,че е възможно такова чудо "Топлофикация" и обезщетение това е все едно тиквата да прочете още нЕкоя книга.

10

Анонимен

преди 7 години

Компенсацията за половината София , че нямаха парно ще се плати от другата половина , които имаха парно. Иначе добре си свършиха работата ДС на БСП , успяха да спечелят няколко хиляди гласове , но за кратко . Никога няма да забравим долната и терористична партия БКП-БСП.

9

Анонимен

преди 7 години

Хаха обезщетението се състои в приспадане на дните в които си бил без парно , а кой ще ми плати тока който съм изхарчил за да се топля една неделя. Да не говорим ,че от това да ти пуснат парното и да успее да стопли апартамента до 15-20 градуса при -10 на улицата ще минат още 2 дена.

8

Анонимен

преди 7 години

Голяма част в София не е към Топлофикация.И МАЛКИЯТ % Абонати ги подхранва.

7

!?

преди 7 години

Същото като трудоустроените - на всеки 5 години трябва да минават ТЕЛК че не са им пораснали крака ... Целия блок без парно но всеки трябва да го доказва поотделно ???

6

Анонимен

преди 7 години

КОЛХОЗНИЦИТЕ ОТ СССР НАТИРИХА ХОРАТА ОТ СЕЛО КАТО ИМ ВЗЕХА СОБСТВЕНОСТА. 1944- 1960г.НАБУТАХАГИ В АПАРТАМЕНТИ С централно отопление. И КАКТО ИМА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА. КЪДЕТО Е НАЙ ТЪНКО ТАМ СЕ КЪСА. Тия инж. ЛИ СА НАИ УМНИ В ЕВРОПА.? И КОГА ЩЕ СЕ РЕФОРМИРАТ, КАКВО ЧАКАТ?

5

Анонимен

преди 7 години

Много ме кефите колко сте глупави. Топлофикация си прави каквото си иска а вие сте им клиенти и си плащате и си плащате :)

4

Охранителят-София

преди 7 години

Парното е голямо удобство,но заради измамното дружество Топлофикация с удоволствие бих се одказал от теца,ако можех законно да си махна тръбите без да ощетя съседите си! Няма да им плащам при спряно парно и за железата! Еее Монопол с главно М в минус на народа е определението според мен!

3

Roccat

преди 7 години

Много ми харесва как в България правилата са, че трябва ти да подаваш молба, да доказваш нещо всеизвестно и т.н., чак тогава да ти връщат някакви смешни пари. Законът трябва да урежда това. Има ли авария дружеството автоматично да не те таксува и точка. Много некоректно от страна на топлофикация. А аз дори не съм им абонат.

2

Охранителят-София

преди 7 години

Това е подигравка с хората! Трябва,май да разбираме,че държавата пак кляка пред монополистите!

1

Надя Николова

преди 7 години

Заради всички техни безобразия трябваше вече да са в панделата с розови униформи.