211

Анонимен

преди 7 години

До ТъДааааа успешен за Иво Прокопиев и за куб обществени поръчки . Измамник за затвора и направи България за посмешище . Щом го и търси Президента на Баку сметай как си е купил дипломата. Даже говореше за България на нова година от фона на Канадските планини. Този за да се отърве ГЕРБ от него го назначиха за Президент, така като ГЕРБ се отърва от Мая Манолова като е назначиха за някакъв обществен защитник .

210

да

преди 7 години

Беновска му е'ба майката на тоя б'оклук само с два въпроса..и още чакаме отговор колко му платиха *** за да продаде българските националния интереси

209

ДА

преди 7 години

Д'ОЛЕН ИЗМЕН'НИК И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ...Ж'АЛЪК КЛОУН - ДЕТЕТО МУ ПОЧИНА И ТОЙ ГО КОМЕНТИРА БЕЗ ГРАМ ЕМОЦИЯ ПРЕД КАМЕРИТЕ ВСЕ ЕДНО ГО ПИТАТ ЗА ФУТБОЛ,А СЛЕД АТЕНТАТА В ПАРИЖ РЕВА СЪС СЪЛЗИ ПРЕД КАМЕРИТЕ...ДОЛЕН П'ОМИЯР

208

Анонимен

преди 7 години

Льо-хман до льо-хман,ид-иот до ид-иот,нек-адърник до нек-адърник,предател до предател,продажник до продажник,клат-ику-рец до клат-ику-рец,престъпник до престъпник,нарк-отраф-икант до нарк-отраф-икант,контрабандист до контрабандист, бандит до бандит- това е обективната характеристика,дадена от американското посолство на управленческия състав на ГЕРБ и РБ!Наши момчета и девойки,няма що!За награда чрез жребий Трамп щял да изпрати част от тях в Гуантанамо, а останалите - в Сибир и Белене!!

207

Моето уважение!

преди 7 години

Факта че демоните на Империята на Злото не спират цял ден да бълват огън и жупел е достатъчен за да осъзнаем величието на този човек дръзнал да поведе България по пътя на успеха. Браво на Президента и на Човека Плевнелиев!

206

На добър час!

преди 7 години

Президента Плевнелиев ще остане в душата на Българския народ като Достойния Президент който не се огъна пред бруталността на живота и докрай отстояваше България за което беше избран, колкото и да му струваше това в личен план.България има щастието да има Достоен Президент. Той вдигна летвата и сега очакваме от следващите да се равняват по него.

205

Щирлиц

преди 7 години

Аууу...Ууууууу!

204

Анонимен

преди 7 години

Дивите му русофобски изказвания не прилягат на български президент,представляващ народ който в болшинството си е добронамерен към Русия.Явно много му се изкаше да се хареса на някой в чужбина!

203

Анонимен

преди 7 години

Ако беше слаб президент нямаше да има 250 поста на *** под статията :)

202

С удоволствие

преди 7 години

Да пуснем водата на тоалетното казанче и да забравим....

201

Ala_Bala

преди 7 години

Даже не си спомням, че някога е съществувал.

200

Анонимен

преди 7 години

Пак ала бала, да хване и да прочете за Баку и Азербайджан, не му ли омръзна да се излага на елементарно ниво. Добре, че свърши това недоразумение.

199

Учуден

преди 7 години

Обадил му се и президентът на Азарбейджан, както и този на Баку....и този на Баку ли? От кога Баку е държава??? Баку е столица на АзЕрбайджан!!!

198

S

преди 7 години

ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ, ОТНАСЯ СЕ ЗА ЦЯЛ СВЯТ!!Подменят близките ви хора с двойници-убийци!! И с кого всъщност сте в едно жилище?!Само си регистрират убийствата като самоубийства !!Психиатрите да бъдат без повече достъп и отдалечен достъп до заключващи се системи, да бъдат разследвани докрай ли?! Те също участват..Ами личните данни?! Козметичните липосукции?

197

Истинско

преди 7 години

Облекчение е да не го чувам и виждам ! Няма по голям мазник от Плевелчето ! Да си харчи милионите и да се скрие някъде!

196

Мед

преди 7 години

Мед ми капе на сърцето. Колкото повече храчат против Президента Плевнелиев тролчетата на г-жа Лъжа - толкова по-добре му става на обикновения родолюбив Българин.

195

Тъ

преди 7 години

пи, Прости, Завистливи и Некадърни са Плювателите срещу Плевнелиев.Най-успешният Президент в най-новата история на България.

194

Анонимен

преди 7 години

231! Ако го намериш ,обади ми се! С кеф ще му забия един в безличната мутра!

193

Анонимен

преди 7 години

И АЗ ГО ТЪРСЯ ДА ГО ЗАПЛЮЯ

192

моето мнение

преди 7 години

е, че времето ще покаже колко добър президент е бил. За мене лично беше. Единствената му грешка, но отново според мен, беше, че нарече Русия "агресор". Спокойно, не съм русофил, нито русофоб. За останалото мисля, че беше повече от добър и представи страната ни достойно. Беше и дипломат, и патриот. За личната трагедия със суна му няма да говоря. Не беше в никакъв случай по-лош от Желе'в, Стоянов или Първанов.