9

Бай Хой

преди 7 години

На правителствата трябва отвреме навреме да им се набиват камите. Иначе ще карат държавата с разхлабени чаркове

8

Анонимен

преди 7 години

А според партийната телевизия на ГЕРБ - Нова,протестите отдавна са заглъхналии просот десетина платени цгани ходят да вряцат...НЕ ГЛЕДАЙТЕ НОВА, ТОВА Е ГЕРБАДЖИСКА, ОЛИГАРХИЧНА (ЦЕКО МИНЕВ) ТЕЛЕВИЗИЯ!ТОВА Е КАКВОТО БЕШЕ ЕДНО ВРЕМЕ "РАБОТНИЧЕСКО ВРЕМЕ" ЗА БКП!!!

7

Анонимен

преди 7 години

ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТЕЗИ СА МНОГО ПО УМНИ ОТ НАС БЪЛГАРИТЕ ДОКАЗАНО!!! И ЗАТОВА ЖИЗНЕНИЯ ИМ СТАНДАРТ Е С 50% ПО-ВИСОК!!!РУМЪНЦИТЕ ДОРИ ДА БЯХА ИЗБРАЛИ БУДА ЩЯХА ДА ГО ИЗГОНЯТ ОЩЕ НА 2-РАТА ГОДИНА СЛЕД ПЪРВИЯ МУ МАНДАТ И ДА НЕ ГО ПРЕИЗБЕРАТ ПОВЕЧЕ!!!---------БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СИ ПАТИ ЩОТО В ГОЛЯМА СВОЯ ЧАСТ Е ПОЧТИ ***!

6

Анонимен

преди 7 години

Не се надявайте на протести в България. Преял човек може ли да го изкараш от къщи?Пък и е по-интересно да си цъкаш на новия смартфон от 1500 лв. Или да идеш малко до Гърция или Банско. Иначе бедността е проблем-да.

5

Анонимен

преди 7 години

Ха, изберете си пак комунисти!

4

. към 4

преди 7 години

Никога. Именно това казвам, престъпниците не трябва да се толерират, правителството в Рунъния трябва да се свали, за да не ги управляват и тях безочливи мутри.

3

към .

преди 7 години

Нашите родни безочливи нагли мутренски крадци цели 7 години ни ограбваха законно, защото ние 2 пъти сами законно си ги избирахме законно.Въпрос: Кога и къде законът е пречил на безочливите нагли мутренски крадци да се домогват до властта и безнаказано да се обогатяват за наша сметка?

2

.

преди 7 години

Правителство, което прокарва закони, защитаващи престъпници е вредно и от него може да се очакват още безочия, съответно трябва да бъде свалено и румънците ги съветвам да правят по-масови протести , айо искат да успеят, да не "българизират" добре започнатия протест. Тези са безочливи крадци, какво им е законното и какво ги защитавате ?

1

инж.

преди 7 години

Протестите в Румъния продължават въпреки решението на правителството да се откаже от спорната законодателна поправка, което доказва, че някои извършват преврат срещу законно избраното правителство с помощта на технологиите на цветната революция.