153

factotum

преди 7 години

Ти си най-голяма грешка Тиква :)

152

Анонимен

преди 7 години

Тая че трябва да яде дървото е ясно! Но онзи тарикат Даниелчо Вълчев въртеше цялата далавера, в комбина бяха! Него първо намерете, Соросои..ден продажник е той! Него първо вържете, след това и двамата с Кукуневица на дърво в центъра на София! Да висят там една седмица... това заслужават!

151

Анонимен

преди 7 години

Убо поне, че го признава.

150

Анонимен

преди 7 години

Троловете на БСП внушават по форумите че герб крадат, дали щеше да се построи толкова много и то в най голямата финансова криза, дали европейците щяха да оставят ей така да си краде от еврофондовете, това да не са им сделките с руснаците да товарят договорите със стотици милиони долари които си делят а след това целия народ плаща

149

Ганчо

преди 7 години

Тази жена не беше министър, тази жена беше камикадзе и торнадо изпратено да унищожи образованието и успя. Тя изгони добрите специалисти и назначи някакви измислени които никога през живото си не са заставали пред ученици камо ли пред студенти. Говореше за образованите само в минало време. Обезличи старите и знаещи хора в министерството. Същите трябваше да правя *** проверки но села и паланки само и само да не са в министерството. Тази госпожа върна образованите във времето на първобитния

148

Анонимен

преди 7 години

Да се смееш ли,да плачеш ли?С какъв патос вашите депутати хвалеха Кунева особено депутатката Дукова за която времето иска друга менталност.От лудницата ли ги избирате?Съсипахте всичко некадърницииии!Всички сте надупени и лижете *** някому за пари и власт.

147

Баш даскал

преди 7 години

НА БЕСИЛОТО !В началото българските политици, а след тях все повече българи забравиха значението на думите СРАМ и ПОЧТЕНОСТ. В замяна станаха много актуални понятията приватизация, фондове, заменки, неизвестен извършител и най-вече източване! От ден на ден ние българите все повече намаляваме, а отстрани към земята ни са вперили алчни очи различни хищници. Чувството за самосъхранение у нас бе убито не от врагове, а от родни предатели! Като вирус партийците мъчат народа и все още н

146

Анонимен

преди 7 години

Наистина е срамно Недоразумението от Банкя 15 години да е във властта! Срамно в той или Цветанов да ни представляват по света. Като ги видят, хайде, като се опитат да поговорят с тях, какво ли си мислят? Не е добро про всяко едно положение.Нима не се разбира, че са на ниво австралопитеци, че са необразовани и попаднали там чрез машинации и подлости? И какво ли си казват за българите?Щом тези са избрани, какви ли са обикновените българи?Тогава не се чудете когато ви третират по-зле и от африканци

145

БАСИ

преди 7 години

Кунева и за главен мюфтия ще се кандидатира ако я допуснат.Щом е толкова нисък критерия за потбор на министри при герб, ще хвана и аз да се кандидатирам, 4000лв заплатка добре ще ми дойде, а и като гледам умуват за свършената работа след като не са на власт, а тогава и така няма да ми плащат, така че все тая.

144

Красимир

преди 7 години

До СтефановСтефанов, *** и направи ти сега коалиция да те видя с #КОЙ!

143

ММММДА

преди 7 години

И кога Бойко разбра че тя не става?, когато започна предизборната надпревара, иначе допреди два месеца всичко беше наред защото нашите фирми "усвояваха" с размах и вниманието беше насочено другаде. Аз ако назнача на работа някой който видимо не става за длъжността, отговорноста за назначението и последствията са си за моя сметка.

142

Анонимен

преди 7 години

А в Япония когато министър-председаля сгреши си прави сепуко ? Защото при тях това е въпрос на чест ! Та се питам ...... този , нашия, колко пъти трябваше да си прави сепуко ?

141

Стефанов

преди 7 години

Реформатори видяхте ли какво праставлява вашия пол. съидейник. Стане ли напечено и вече другите му са виновни. Правете сега коалиция с тоя безпринципен субект с тъмно и престъпно минало.

140

АК-47

преди 7 години

Ха-ха-ха! Откри топлата вода. Няма област, в която тази жена да е поставена на позиция, и да не е настъпил пълен колапс. Само, като се сетя за 3-ти и 4-ти блока на АЕЦ Козлудуй, и не искам да й виждам физиономията.

139

ММММДА

преди 7 години

Нали е "най-големия" и "незаменим лидер", ако беше така нямаше да прехвърля вината на тия които са му подчинени, а сам щеше да каже че се е провалил. Иначе е най лесно винаги да прехвърляш вината на другите. Преди виновно беше предишното провителство, сега неговата коалиционни партньори, друг път "лошия материал" в българия, само нашия вожд е непогрешим.

138

Анонимен

преди 7 години

За мен не София е столица на България а Пловдив тост столица на Източна Румелия

137

Анонимен

преди 7 години

"Социален министър-лично аз съм доволен,ама за останалите не знам"Пенсиониране след 40 години осигурителен стаж? Работа до смърт? Сериозно ли си доволен? И от какво по-точно? Или просто си АБВ?

136

Анонимен

преди 7 години

До bluesky1 153Ето го и нашия спец по икономика и по всичкологияна БСП или накратко червен *** . Само си представете Г-жа лъжа Премиер и ще ви стане ясно какво е нова криза и фалит на Държавата . Нагла, крадлива *** от с. Крушовица .

135

Анонимен

преди 7 години

Ние работещите,когато сгрешим ни гонят от работа а вас политиците,когато вие си признаете,защото никога не вярвате на народа дето ви е избрал,че сте грешни,много грешни пак си стоите на мястото,пак лапате като невидели дори ви издигат в по-високи постове,защото си пасвате.Крадците имат нужда от себеподобни за да свикваме да живеем в тази порочна държава.Така както ни накарахте да свикнем с ромите дето пътуват без билетчета,да свикнем с набезите на толкова престъпници и да свикнем ,че това е прав

134

Анонимен

преди 7 години

*** ти хубаво слагаш минуси ама реално сме като Македония и Сърбия тост 2 сглобени Държави през 1885 година , надявам се да знаеш какво се е случило тогава