65

Анонимен

преди 7 години

За пръв път "Дойче веле" пише нещо вярно, че в "Америка" никога не е имало обща стачка. Напълно вярно! Не може ЦЯЛ КОНТИНЕНТ заедно да стачкува!

64

грешиш

преди 7 години

До Анонимен 109Путин е руския шпионин!

63

Анонимен

преди 7 години

Явно в България НПО владеят медиите.Каква обща стачка вие май сте луди или ще получавате. ДОНЪЛТ ТРЪМП е изборът на СРЕДНИЯТ РАБОТЕЩ АМЕРИКАНЕЦ Не на ПАРТИЙНАТА ВЪРХУШКА И ***.САЩ КЕЙМБРИДЖ .

62

анонимен

преди 7 години

стачките в сащ започват от 1900 г за 8 часов работен ден и след това сепренасят в европа

61

Анонимен

преди 7 години

"Майданче" на местна почва "ала Сорос"? Голяма закъсвация, голям зор....ти да видиш! Имат голям опит в отстрелването, няма ли да им излезе по евтино?

60

Анонимен

преди 7 години

Стачките са организирани от Beyonce.Obama накрая каза: ние лесно няма да се Предадeм

59

S

преди 7 години

ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ, ОТНАСЯ СЕ ЗА ЦЯЛ СВЯТ!!Подменят близките ви хора с двойници-убийци!! И с кого всъщност сте в едно жилище?!Убийствата им се регистрират като самоубийства, но са си убийства!!Психиатрите да бъдат без повече достъп и отдалечен достъп до заключващи се системи, да бъдат разследвани докрай ли?! Те също участват..

58

Скарлет

преди 7 години

Светът се променя всяка минута и тоэи шеметен ход се отраэява на всеки АСПЕКТ от ежедневието на всеки от нас!!! А всеки иэбор, всяко действие или беэдействие са МОРАЛНА ДИЛЕМА!!! Не е клише да се твърди, че бъдещето е в ръцете на всеки един от нас във всеки един момент!!!

57

Анонимен

преди 7 години

Лявото в Америка съвсем се обърка в опитите си да се спаси от агонията. Омешиха марш на жени със синдикални стачки, понеже "Тръмп мислел само за пари". Аз пък мисля и за гейовете, за общополовите тоалетни и за сектанските църкви. Значи ставам за президент!

56

Анонимен

преди 7 години

"хомосексуалистите,ислямистите"Първите са процентно най-голямата група от малцинствата, гласувала за Тръмп, с цел да изгони ислямистите. Тръмп е единственият кандидат в историята, развял ЛГБТ-знаме на републикански митинг. Колкото до мюсюлманите, в Европа след крайнодесните са втората най-голяма група, която харесва Тръмп.

55

А бе

преди 7 години

Куриозна ситуация-милиардер-ев.реин иска да свали обикновен милиардер,подкрепян от най-важните милиардери-ев.реи*!Дума да няма-в интересно време живеем!Иначе не е новост,че ев.реите използват милиони нищо не подозиращи хора за своите битки!Правили са го много пъти(Първата и втората световни войни примерно,ислямското нашествие в Европа сега),ще го правят и занапред.Не можем да ги спрем-много са хитри!!!!!*Рокфелер и Ротшилд са по-скоро трилионери,ама все пак са фамилии.

54

Анонимен

преди 7 години

"Ясно е че С.О.Р.Ос е в основате на тези протести."Финансирал е над 100 (!) отделни организации, които ги организират. Най-ужасяващото за мен беше, че като лице на Марша на жените по телевизията говореше убийца, била 27 години в затвора за отвличането и изтезаването до смърт в продължение на 10 дни в мазе на непознат 62-годишен човек за пари. Говореше за морал и човечност.

53

Боже, кви тъпаци

преди 7 години

Проблемът на тези тъпотии е че американските гласоподаватели дето бачкат са гласували за Тръмп .

52

vivian

преди 7 години

Тръмп е неудобен за световните кукловоди. Не мисля че ще изкара и година. Ще го убият като Кенеди, най-вероятно.

51

don

преди 7 години

немога и неискам да ги мисля американците.Ясно е че С.О.Р.Ос е в основате на тези протести.Но те са една част от американското общество .Тръмп също има много повече привъргеници от протестиращите луппели.Битката между привържениците на ТРПЪМ и С.О.Р.О.С.О.И.ДИТЕ ще доведе до унищожаването на САЩ и затварянеуто в собствената и черупка. Просто ще бъде в изолация. В света има вече по мощни икономики он САЩ. А и великобритания иска да има хегимон над САЩ , затова излезе от ЕС.

50

Анонимен

преди 7 години

А аз си мислех, че аз не умея да губя. Аааахаха. :)

49

Така е

преди 7 години

Тръмп е президент на Света и на Путин.Така че внимателно да не го разсърдите.

48

Анонимен

преди 7 години

Сорос няма да се кротне.Или ще предизвикат граждански бунтове и ще го свалят чрез импийчмънт или просто ще го гръмнат както гръмнаха Кенеди.Когато черните и латиносите в някой щати са повече от белите,когато хомосексуалистите,ислямистите,онанистите,толерастите са повече от нормалните и имат неограничени права,не може да съществува президент като Тръмп.

47

тъй тя....

преди 7 години

Колко много "Цветни революции" и Преврати спретнаха по света американците, колко много граждански войни, колко много невинно пролята кръв....Всичко на този свят се връща, като Бумеранг.На доброто -добро, на злото - зло!

46

Анонимен

преди 7 години

Най много да направят някоя поразия и да му дадат повод да нареди на Националната Гвардия да се разгърне и да ги попилее.