19

Сапа

преди 7 години

Преди да започнат в полицията ги проверявайте, не след като правят простотии. Ама тоя си е получил заслуженото

18

МВР

преди 7 години

Чичката изгоре с 20 заплати ! Ще духа...дрегера !

17

Анонимен

преди 7 години

Свалили ли са номерата на колата му?

16

бг

преди 7 години

В тая държава всяка институция си прави каквото си иска.Полицаите злоупотребяват с правомощията си когато не им се работи не си мърдат пръста.Как се допусна тази повсеместна безотговорност.

15

Тайна

преди 7 години

Името му кажете, името.Всеки държавен служител е публична личност.А неясното 'значителното количество алкохол'..

14

Анонимен

преди 7 години

Това е МиеВиеРие-тУ на Тиквоний-прости от село Банкя.Те така разбират закона и реда.

13

Анонимен

преди 7 години

ВСИЧКИ МИЛЮЦЮНЕРИ СА БИВШИ,.НАСТОЯЩИ ИЛИ БЪДЕЩИ ПРЕСТЪПНИЦИ!А ЗАЩО НЕ СЕ КАЗВА КОЛКО Е БИЛ АЛКОХОЛА..ВЗЕТА ЛИ МУ Е КНИЖКАТА И СПРЯНА ЛИ Е ПАТРУЛКАТА ОТ ДВИЖЕНИЕ!ХОРА НОСЕТЕ СИ ЗАПИСВАЩИ УСТРОЙСТВА И ВИНАГИ ЗАПИСВАЙТЕ ДЕЙСТВИЯТА НА БАШИБОЗУКА!

12

m;njh

преди 7 години

До Анонимен 15Въх мерси, че ме светна за маймуницата, на която пишеш. Е, аз ще продължа на кирилица, защото, както казах съм българин и се гордея с това за разлика от теб. А нещо за Айнщайн, защо не каза?

11

Куха лейка

преди 7 години

Била взета проба!!! Пардон, Бил изпробван с дрегер. Който отчел значително количество алкохол в кръвта му????? Кефите ме. :-))))

10

m;njh

преди 7 години

До Анонимен 12И от къде така ме прецени, че съм "***" ? Така ли се пише последната дума? Я ми преподай малко правопис. Пък може и да съм "***", но така като гледам сравнено с теб съм като Айнщайн ако изобщо си чувал това име и знаеш кой е. И какво е значението какъв съм? Аз съм свободен човек със свободна воля и свободно мнение. Както казах и преди пишеш на маймуница, а това само по себе си говори за теб. За разлика от теб съм българин и пиша на български.

9

Циник

преди 7 години

До m;njhкакво му обясняваш на този не го ли усещаш, че още пикае на лопуш. Или е някое пъпчиво комплексарче, или наркоманче, или дребен крадец и си е имал вземане даване с полицията. Разбираемо няма как да има добро мнение за тях. Но пък на кой му пука за този смешен индивид и нефелните си настроения. Остави го там сам да се самоунищожи докато накрая разбере какъв никому ненужен *** е.

8

Анонимен

преди 7 години

Do nr 10 mnogo si nahalen i prost ti da ne si polizai

7

Анонимен

преди 7 години

Bg polozai koito dava orimer na dr schofiori ba4varova nischto ne napravi samo sabogatja

6

m;njh

преди 7 години

До Анонимен 8Не, не всички полицаи са като него, но като ти гледам маймуницата на която си писал ми става ясно що за индивид си. Дори нямаш нужното самоуважение за това, че си българин, а какво остава за такова спрямо другите. Даже ни си струваш времето, което си губя с теб.

5

m;njh

преди 7 години

До ЦиганинЗащото ромите нито са образовани, нито са лоялни към каквото и да било, нито са коректни и на тях не може да се разчита. Ще изоставят всеки по всяко време. С такива не се тръгва никъде. Да не забравяме и това, че от тях почти няма такива, които да не са криминално проявени. Едва ли могат да покрият изискваните физически нормативи, а за психотеста да не говорим. Тоест не отговарят на нищо.

4

nbhl

преди 7 години

Ето заради такива пияни г.*** хората мразят и всички останали, които си вършат съвестно работата. Така му се пада на пияната св.ня. Сега едно дело за това, че е карал пиян и второ дело, че е уронил престижа и авторитета на системата. Дисциплинарно уволнение и съд за такъв без капка милост. Защо заради такива пияници всички останали служители трябва да изпитват негативите на гърба си?

3

АНОНИМЕН

преди 7 години

Не 72, а 172 часа ще са му малко !

2

Бай Ристо

преди 7 години

Хм , значи на 56. Дано да е събрал достатъчно пари от рушвети, че след като остане без работа и се охарчи по делото ще стане труден живота.

1

Анонимен

преди 7 години

Това не може да е истина......Бг *** да се напие, да се качи в колата и да псува...........абсурд.