188

Анонимен

преди 7 години

Кажи кой те принуждава да търпиш това пилитическо кръвосмешение и недоразумение Караянчева?Не може най-мразеният човек в Кърджали,чийто ембрионален стадий е бил във варел за нафта,а не в майчина утроба,да бъде издиган отново за депутат.Нима не разбираш,че подобни *** унищожават една светла идея,в която повярва цяла България преди осем години!Все още има време!Опомнете се!Ако Цвета и такива като нея са в листите,резултатът ще е зловещ!

187

Jordan

преди 7 години

Бойко Борисов - и този е учил? - какво? Вероятно и той е учил "Моите университети" - по М. Горки. Ако майка му не беше го карала и натискала вероятно нямаше да е прочел и "Винету"!!!!!!

186

Попов

преди 7 години

Ужас и това безумие ни е управлявал???

185

Пенсия

преди 7 години

Ако,обещае,че БВП ще стане$ 500 млрд гласувам за него.$120 млрд са малко.

184

Анонимен

преди 7 години

Не вярвам *** да те е учила да лъжеш толкоз ,това качество си придобил в младите си мутренски години ,а и ако *** се бесе заела сериозно с обучението ти немаше да си неграмотен щото сега ти е трудно на две магарета сламата да разделиш

183

ДА, БЕ УЧИЛ-ЛИЧИ СИ

преди 7 години

КОГАТО ПО ПРИНУДА И НАТИСК СЕ ПРАВИ НЕЩО - ЕТО ТОВА Е РЕЗУЛТАТЪТ. ТИКВА С ТАПИЯ. УЧИ МАМА, ДА НЕ РАБОТИШ. ПАРДОН ДА РАБОТИШ ПРЕМИЕР, А НАРОДЪТ, КОЙТО МАЛОУМНО ТЕ ИЗБИРА, ДА СЕ ОПРАВЯ. ТОЯ СЕ Е УЧИЛ НА УЛИЦАТА

182

Пепеляшко

преди 7 години

В 12 часа каретата се превръща в тиква, а кочияша в *** пожарникар. Братя Грим и сестра Червило

181

Анонимен

преди 7 години

Не си личи обаче, Бай Х.

180

Отговаряй!

преди 7 години

Ами защо не си я слушал?

179

Анонимен

преди 7 години

Ако беше така,нямаше да си толкова ***.

178

Анонимен

преди 7 години

езнам какво е правила майка му на Борисов, но това коеуто Борисов трябваше да направи е да обвържи образованието със социалните помощи и майчинства. Какво образование изискват за професията раждане на 12 и майчинство на неграмотни майки и цял живот социални помощи ? За 8 години Борисов не го направи. Днес пак обещава за да хване кока.а и обществените по.ъчки Един ден това ще бъде лицето на българия.

177

Осъзнавате ли?

преди 7 години

"Майка и мен ме е принуждавала да уча!"Осъзнавате ли колко грешки има в това изречение? Този човек ни е управлявал 8 г.

176

Анонимен

преди 7 години

лъжеееш маика ти избщо не те е карала да учиш

175

Анонимен

преди 7 години

"Борисов: Майка и мен ме е принуждавала да уча!"---Мамин палавник! Ама, и майка му, и тя какво да прави, като все "мачлето" му е било в главата.P.S. И филията с мас. :)

174

S

преди 7 години

Ами личните данни? Ами козметиците, които работят най-вече по лицата?

173

S

преди 7 години

ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ, ОТНАСЯ СЕ ЗА ЦЯЛ СВЯТ!!Подменят близките ви хора с двойници-убийци!! И с кого всъщност сте в едно жилище?!Убийствата им се регистрират като самоубийства, но са си убийства!!Психиатрите да бъдат без повече достъп и отдалечен достъп до заключващи се системи, да бъдат разследвани докрай ли?! Те също участват..

172

--

преди 7 години

Явно малко те е принуждавала ,личи си по това което си станал в момента а то е -простотия ,простотия и пак простотия .И после да не го псуваме ,ако пак изберем простотията защото явно и ние сме такива.

171

anonimen

преди 7 години

ostarq ne samo toi i lajite mu ostarqxa

170

трайно безработен

преди 7 години

Не знам защо постоянно се замазва съзнанието на обществото, с това, че учените хора са задължително по-добре реализираните на пазара на труда. Това може и да е от части вярно, но не и във всеки случай. Всъщност, най-добре се реализират хората с най-търсените умения на пазара! А в хода на технологичната революция този тип кадри, ще стават все по-малко, заради нарастващите изисквания към тях. Същевременно, населението в голяма част от света е застаряващо, и трябва някой да се грижи за тези хора...

169

Щирлиц

преди 7 години

Получих сърцебиене,ц ц..