31

Додо

преди 7 години

"Виена - олицетворение на култура, аристократизъм, спокойствие"Така е Eлке, но Виена също така е олицетворение и на 10 годишното православно момченце от сръбски произход, зверски изнасилено в басейна от позиращ за "сирийски бежанец" 37 годишен афганистанси мюсюлмански нашественик, който съдията пусна на свобода с мотива, че имал спешна сексуална нужда, а момченцето не било дало ясен знак, че изнасилването му е неприятно! (като че ли 10 годишните могат да имат концесуален сексуален акт?!?!?)

30

Анонимен

преди 7 години

Ах-ах-ах.....Ходила съм във Виена, разхождала съм се по улиците, в градините на дворците..... До тук е ок. НО ЗАЩО НЕ СПОМЕНАВАТЕ, ЧЕ НАВСЯКЪДЕ Е ПЪЛНО С АРАБИ ?!? И положението е по-зле от Факлутета ! Австрийците са си заровили главата в пясъка и смятат, че имат правителство и държава, която да ги пази. Да, ама не. Наистина е въпрос на време да започнат и там да започнат да стрелят новодошлите миролюбиви доктори и атомни физици... А да, и там има цензура и всички са премрежили очички...

29

Така е!

преди 7 години

До Анонимен!Не само водосточни тръби няма извън сградите,ами няма и кабели на рояци,няма и остъклени балкони,разноцветна изолация на стени и климатици,които ти капят по главата!!!Това го няма и в Истанбул даже!!

28

ДА

преди 7 години

До дедо ТашункоГолем си ***!!Не било построено!То каквото е построено преди 100 години,хората го съхраняват и други отиват да го гледат!Ама там има култура,ред и закони,които се спазват!Ама за какво ти говоря!Няма друга европейска столица-толкова м'ръсна,неуредена,с дупки по улиците,без градски транспорт и...не ми се изрежда!

27

Aнгел

преди 7 години

Ами срамивай се колкото искаш.А най-добре се събери със себеподобните си и върви другаде.Такива като теб само ни пречат!

26

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПълно е с араби...................Глупости !!! Във Виена няма араби. Има сърби, българи. И хубави нови коли.

25

Анонимен

преди 7 години

Пълно е с араби,още преди вълната на сирийци и афганистанци!На всеки ъгъл-ислямско частно училище,въпрос на време е да вдигнат във въздуха двореца Шон Брун!

24

Анонимен

преди 7 години

До дедо ТашункоДядо Тапунко, Виена е най-добрия град за живеене в света. Авcтpия имa eдин oт нaй-виcoĸитe БBΠ нa глaвa oт нaceлeниeтo в цeлия cвят, нaдминaвaйĸи Гepмaния и Beлиĸoбpитaния. Имах щастието да разгледам Виена миналата година. И да видя Black Sabbath там, 28.06.2016.Пък ти си приказвай.

23

край

преди 7 години

Във Виена два пъти слизах и се качвах пак в колата си за да я наместя точно в средата на очертания правоъгълник - така както бяха паркирани на всички виенчани. Кола на тротоара ако видите - давам награда. Всичко опира до това - ако мислиш че можеш да си пуснеш авараииките за да си купиш баничка от спирката - от теб човек не може да стане - нито гръд можеш да създадеш - нито държава да подредиш. Ех братлета....

22

Анонимен

преди 7 години

Във Виена няма водосточни тръби на сградите откъм улицата.Също и некролози,с които е осеяна България,накъдето и да се обърнеш.Хората са толерантни и вежливи.В страната цари законност и ред.

21

дедо Ташунко

преди 7 години

Уважаема госпожа Василева, за мен Мюнхен е много по-качествено място за живеене. Всичко е въпрос на вкус, казало кучето и си облизало зад.ни.ка.! За друг човек - Рим или Цюрих може да са по-добри. Австрия от първата св. война е една въш.ка, която обича да се фука с минало величие. От 100 години насам нищо нее построено в тази държавица с голями претенции.

20

Анонимен

преди 7 години

Величието на един град,особено на главният такъв,се измерва по историята,която има.Австрия има велика история и тя прави така,че Виена да блести с целия си блясък.Но,още по впечатляващи са виенчани,тяхната култура на поведение и отношението им към своята държава,град,съграждани и чужденци.Толерантност,внимание и спазване на закона,това прави от Австрия една подредена страна.Вярно е,че има много мигранти,особено с бежанската криза,но австрийското правитество взема съответните мерки.

19

prokurora

преди 7 години

Каквото и да се говори центърът на Виена е уникален. Но след като излезеш от центъра виждаш една мизерия, която и в София я няма. Закусвалня "Измир", булченски рокли "Истанбул", магазин за домашни потреби "Измит", нещо страшно е. Немска реч в трамвая няма.

18

Анонимен

преди 7 години

Фасада. А зад фасадата?Двама от коментиращите се отвориха на тема сецесион. Струва си да се покажат снимки на сецесион в живописта , на сецесион в интериора и все пак да се спомене какво значи сецесион, когато се свързва било с предишни стилове в Европа, било с Далечния Изток.

17

Анонимен

преди 7 години

Много добре, че дограмата не бива да се заменя с пластмасова или алуминиева. От дървото по-добър материал няма.Ако новите дограми бяха качествени, нямаше всеки нов наемател на търговско помещение да ги сменя първо тях.

16

Факт

преди 7 години

И там стърчи огромен паметник на червената армия, като в Берлин, за да напомня на австрийците и швабите какви лузъри са

15

DreamTheater

преди 7 години

Велик град!Град на музиката и културата.И не само.Има мнохо интересен музей на техниката.

14

Анонимен

преди 7 години

Австрия с референдум се присъедини към Третия Райх и Хитлер. Много са умни и не ядат доматите с колците. Културно и спокойно пратиха евреите на кино.

13

Анонимен

преди 7 години

аба ти *** е тоя град, и за тия които ще реват, че не е така, бил съм там и съм видял

12

Анонимен

преди 7 години

11, може и да можеш да се разбираш на българо-румънски в някое гето, ама за цивилизованите места в града си е достачен ангрлийския. Няма човек в града, Няма човек в града, който да не те разбере на този език.