137

Анонимен

преди 7 години

Масово непознати лица. За почти всички ниищо не знам. Това ще им изиграе лош номер. Хората искат познати лица.

136

въпрос

преди 7 години

Защо *** не се кандидатира от с. Крушовица, родното й място и защо този киликандзер от снимката - елена на станишко - отива чак в Хасково - по-лесно да я пробутат в провинцията ли?

135

Минаващ

преди 7 години

Анонимния и Шопа мразят Е. Йончева до степен, че червенеят от яд, това е нивото им, оставям без внимание глупавите им обиди. За мен Йончева е интелигентен, умен, смел и сърцат журналист. След като е работила в екипа на Радев и е победила Борисов, значи е можещ човек. Желая и успех.

134

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВ политиката и келепирът-бъдещето на "нашите/на БСП/,деца!

133

Анонимен

преди 7 години

Ах,този поглед...такава стръв и борбеност,трескава решителност и непоколебимост за победа на любимата "Партия"-столетница,нищо че е изцапана с кръв,имат само комунистите от БСП.До скоро ни шокшраше с репортажи от първата линия на фронта,под охраната на руските военни части,сега ще тръби лозунгите на Путин в българския парламент.

132

Сега сериозно

преди 7 години

Тая като я гледам и ми се гади....

131

Отвратен !

преди 7 години

Весела Лечева за Търново...аз съм от Търново и винаги са ни слагали Весела Лечева защото е родена в Полски Тръмбеш.....НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО В БСП......а лъжат ,че ще залагат на нови лица ,явно всичко е прах в очите.

130

Анонимен

преди 7 години

Намаляха парите явно заплатата при Радев и се струва малка , както гледам и доста отслабнала не я срам за пари да работи а за народа ?

129

Aнонимен

преди 7 години

Г-жо Йончева защо не ходите да си гледате невръстното дете дето родихте на 51 г., а се занимавате с политика? И Вие ли огладняхте много бързо след раздялата със Сергей Станишев?

128

Анонимен

преди 7 години

Голямата журналистка Елена Йончева огладня и място не може да си намери и то за пари . Защо сега не ходиш по командировки , защото го няма Станишев да ти ги плаща от Държавните пари . Ето това са другарите от БКП-БСП . Най вече обичат да харчат държавни пари . Другия велик доносник на ДС е Тома Томов , и той огладня и хоп ще става депутатин . Просто отврат .

127

Радев

преди 7 години

С тези *** тръгваме към светлото бъдеще.Ще ги гоним пак с камъни .Комунистите от друго не разбират.Пролетта ще бъде интересна.

126

Корна-под карантина!

преди 7 години

Корна е от село Крушовица и трябва да бъде във врачанската листа, но не начело.Ако не искат да отблъснат и малкото си останали симпатизанти, червените не бива да слага Корнелия в никоя от кандидат-депутатските листи.Ако пък чак толкова много държат тя да бъде в някоя от листите, да я сложат във врачанската, но на последно място.Стигне ли Корнелия до Народното събрание, бъдете сигурни, че на следващите парламентарни избори гласоподавателите, избрали червената бюлетина, ще бъдат с 50% по-малко.

125

Анонимен

преди 7 години

До Питър:))) Колкото и да се пениш, екс-журналистката си показа истинското лице. Всеки нормален човек веднага би поставил под съмнение ВСИЧКИТЕ й репортажи и мнения. Явно е била поредната комуноидна патица под прикритие. Както впрочем и Тома Томов. А Виденовата зима май не си бил много голям, щото не помниш как трябваше с щурм на НС да ги изгоним наглите *** докарали поредната национална катастрофа! Пфу !

124

Анонимен

преди 7 години

Пара..шутът в действие е особена порода! Да си затриеш имиджа заради едната лакомия е велико нещо! Дали избирателите в Хасково са съгласни, това не е важно... но друго е важно - че вече си никой! Името е най-свещеното, а продажбата на собственото извоювано Име е истинско предателство към самия себе си! Какъв морал, каква ценностна система..да ти стане жал.....ех, много жалко!

123

u4en

преди 7 години

Хора на Дъбов..серГея...контрабандисти...милионери спестили от закуски! За тях ще гласуват оскотелите и оглупели от мизерия верни на ПАРТИЯТА.....защо орезилихте Ст.Данаилов-да се обяснава с връзки ли е 4-ти мандат.

122

Ostmann Pashov

преди 7 години

Basi teritorialnata manipulacia na chernite angeli na vseki kilometar....:-)

121

анонимен

преди 7 години

Всички са чисто нови лица!Чисти и неопетнени! Другари верваме ви! Дерзайте!

120

Sofiahaskovotasos

преди 7 години

Elena Ioncheva obicha da patuva.Na ug e toplo, priatno.Za bg deputati e bezplatno.Moje 1 den, moje za 1000 dena.V Bulgaria ili v chujbina.Vse edno, vie ste glasoplastatelite.

119

промяната

преди 7 години

До Байфиданновото е, че руснаците са от Хасково?

118

Питър

преди 7 години

До Анонимен 141Видяла е баба ти бойни действия през Виденовата зима! Що не направиш една по-сериозна справка КОЙ пусна Газпром в България бе, анонимник 141. И какво общо има Елена Йончева с фрустрацията ти отпреди 20 години бе, *** изпедепцан.Пак питам - някога бил ли си в центъра на въоръжен конфликт???? Където се стреля и се убива.