18

Циник до Пустиняк

преди 7 години

*** си приеми го! Селско момче с претенции...и валят червените ръчички...*** нормално - задкавалници като теб , трябва да свикват!

17

Пустиняк

преди 7 години

Чета и ти се смея на простащината. Твоето място е под масата в запотена от кисели оригвания кръчма.

16

до някои по долу

преди 7 години

Много си прав , от години ограничават свободното движение на българите из някои държави в Европа , българи на които не им откриват банкови сметки , защото нямат договор и не им правят договор защото не ги регистрират и т.н. , а в същото време всякакви взимат гражданство.

15

bravo

преди 7 години

bravo na avstraliqutre v avstriqi drugi te taka

14

Циник до 13

преди 7 години

Нормално....във Враца - дето гарга не каца...21 век още не е настанал! Пълно с пустиняци...и ба*ла*мурници!

13

ГАДОРЯН

преди 7 години

Той ЕС и той като комунизъма. Така и не се построи. За да е истински съюз , трябва да има президент, парламент, министерства и армия. Вместо това той ще се разпадне и после граждански войни заради пришълците с варварски обичаи. Да са мислили като са ги пускали, че и канили

12

Анонимен

преди 7 години

Всъщност господина от Северозапада изобщо не е наясно как хората на Запад са заменили спокойствието със страх . И как пред очите им само за година Европа се промени очевидно.Ама как да го знаеш ако си в Монтана, Враца или Видин ...

11

Пустиняк до циник

преди 7 години

Първичен, предубеден селинджър със силно изразена вторична неграмотност. И никакев *** не си. За цинизма се изисква интелект. И с нито стъпка по-напред в еволюцията не си от един пущун примерно.

10

Циник до 8

преди 7 години

Мне..никой не знае точната бройка!!! Факт!!! Останалите твърдения са глупости за успокоение на гражданите! Милиони влязоха без документи, и с фалшиви самоличности! Суданец е имал 13 различни в Мюнхен, и е източил от социала 49 000 ?! Анис Амри, и той!И него са го следили - *** закла полския шофьор, и покара тира му на коледния базар! Тепърва ще има още мноооого избити европейци от тарамбуките!

9

Пустиняк до Циник

преди 7 години

Офффф, не ви ли писна да опявате Европа! Като че ли тероризмът през 60те 70те взима по-малко жертви. Или пък ислямистките атаки в Лондон и Мадрид не бяха от преди бежанците. Европейските градове остават стотици пъти по спокойни от бг селищата, в които няма и един бежанец. Ама откъде да го знае простата ти панелна кратуна, чийто хоризонт се разпростира до кварталната кръчма.

8

Циник

преди 7 години

Точен пример: Берлинска студентка е загубила и двамата си родители - тираджията Анис Амри ги е направил на пихтия на коледния базар в Берлин - застраховката на родителите и класифицира случилото се като "ПЪТНО-ТРАНСПОРТНО" произшествие, и и плащя по съответната тарифа! Мурксул-ханъм великодушно поема разноските по погребенията, и и осигурява безплатни парцели в берлинските гробища! Не е ясно обаче кой ще я издържа, и ще плаща кредитите на родителите и - най-вероятно ТЯ! Цял живот!Евала Меркел!

7

Анонимен

преди 7 години

В Европа по официални данни са между 500 и 1000 влезлите бойци от ИД .Следят ги . Мда, службите следят кога ще направят беля и чак тогава имат право да ги осъдят . Как стигнахме до тук ?!

6

Циник

преди 7 години

Трият ми коментарите - защото са неполиткоректна истина! Никой не знае колко от главорезите на ИД са на европейската хранилка...и чакат немско, датско, и шведско гражданство! От 2015 година насам Брюксел, и Берлин се гаврят с волята на гражданите си, и пълнят Европа с убийци, изнасилвачи, и терористи! Няма хляб и работа за милиони европейци...*** ще хрантутим мюсюлмански пепелянки! Само в една(особено ***) Франция жертвите вече са над 200(тази сутрин по немските новини) ...десетки са вече и в Германия

5

До Западноевропеец

преди 7 години

Анадолецо, да ти имам и логиката празноглава. Как може такива кроманьонци като теб да имат право на глас. Отчайващо е.

4

Гробаря

преди 7 години

България е длъжна да отнема гражданство при тероризъм и дейност против държавата и обществото...

3

Анонимен

преди 7 години

Този ливанец и малкия му син са рецидивисти убийци, които са рязали глави ...и после хоп се прибират в Австралия ни лук яли, ни лук мирисали . Само на мен ли ми се струва, че лишаването от австралийско гражданство е най лекото наказание за подобни индивиди ?

2

Западноевропеец

преди 7 години

Айде сега цялата Соросоиддска либерагитка да гракне как така лишиха от гражданство добрия човечец и колко е гаден Тръмп, разбираш ли, щото не чака доказателствени фотоси с отрязани глави, а ги спира профилактично овреме.

1

Коце кмета

преди 7 години

Защо въобще дават гражданство на подобни ***? А на българи се мръщят...