28

Анонимен

преди 7 години

да има и в градинарово провадийско.там кмета ги разпределя по равно м/дпс,бсп и кой да е трети-който даде повече

27

Роксана

преди 7 години

Трябва да се заплаща! Къде е проблема? Политиците са държанки... Продавам си гласа....мой си е. За ДПС-200лв.За Марешки-50лв.Запазвам си правото да размисля!

26

смешко

преди 7 години

Агитацията, фалшивите предизборни обещания, пропагандата, рекламите, измислените дебати и диспути, разни интервюта и политически предавания, Брошури, плакати и т.н - всичко е купуване на гласове! Разликата между едната и другата покупка е че в единия случай получаваш в брой нещо, в другия нищо! Резултата и от двете сделки е провалената държава! Та....питам се с кое точно ще се борят ...???

25

обективен

преди 7 години

Практиката показва че в махалите основно търгуват герберунгелите и чат-пат някой от ДПС.И затова няма осъден нито един за търговия с гласове. Полицаите на Боко гонеха само тези , които не купуваха гласове за ГРОБ.

24

ми да

преди 7 години

И почват да дебнат собственото си дебнене!

23

сминдух енд чесън

преди 7 години

Ще бъдат маскирани като индианци нарисувани с цветовете на войната срещу корупцията по етажите на властта.

22

Гласоподавател

преди 7 години

Защо до сега търговията с гласове не е прекратена? Ами как ще я прекратят като оня от Банкя провежда широка и мащабна търговия в цялата страна преди избори,а ординарецът му Цецко минава на проверка и който не гласува за ГРОБ ще остане или без работа,или без помощи,или без дръвца за огрев ...или без каквото още се сетите.Не само търговия,но и насаждане на страх по бойковски.Тоя му тирал индивид и неговите придворни ,веднъж за винаги трябва да бъдат изче гъртани от властта.Аман от тях и шут в г-за

21

наблюдаващ

преди 7 години

ДПС дават 50 лева, но хората не ги искат. Даже на последните изборизагубиха в 90-100% турски села, хората изгониха пощальоните с парис брадви и ножове. Този път само роми и печелещи от монопола на ДПС ще гласуват за тях.

20

Анонимен

преди 7 години

Облечени в дълги шлифери, с тъмни очила и вестник пред носа.

19

Анонимен

преди 7 години

евала пращат агенти под прикритие като това се пази в тайна знаем само дваминка и останалите хора много мъдро решение така ще хванат на дядо ми старите ***

18

Анонимен

преди 7 години

евала пращат агенти под прикритие като никои не трябва да знае само ние дваминка и останалите хора много мъдро решение

17

А Н Т И

преди 7 години

Не само ще си продават гласа,а хитри индианнци взимат пари от неколко различни места.

16

Ути

преди 7 години

Нашите ченгели по манталитет са близки до бакардитата; трябва им само лека катранена заливка и ето - агента е готов!

15

айде нЕма нужда

преди 7 години

Приказки за лека нощ.58920

14

Живко Марков БНРП

преди 7 години

Направете не задължителни а платени.На всеки пуснал билютина по 10 или 20 Или 50 лв.Тогава купуването на гласове ще е законно.

13

обективен

преди 7 години

Трябва да се платят на няколко от ромите във всяка махала, повече пари и ще изпеят всички тартори които организират купуване на гласове и за коя партия . Иначе всичко е кьорфишек ! На последните парламентарни избори цели села гласуваха за ДПС в северозападна България ,където няма жив турчин ,но е пълно с римляни !?

12

Чудомир

преди 7 години

Страхотен виц!Тоя дето го е измислил в ромска махала не е влизал.И по добре да не прави опит.Там или влиза с придружител от техния етнос или с жандармерия рано сутрин за арестдокато още спят.Единствено учителите влизат и то по двама .Сега и върху тях ще хвърлите подозрение *** такива.

11

Пешо*

преди 7 години

Това съм аз, Льоклер!Малей, тия ченгета ще се приберат дома с пачки!

10

Karaaslan

преди 7 години

Няма да е зле да се затегне положението ама, законно!

9

Анонимен

преди 7 години

Ало, като казахте "А", защо не кажете и "Б"-списък на агентите под прикритие. Ще си вдигнете рейтинга веднага. Впрочем, кой ви е информатора (предателя). Явно е вътрешно лице.