23

NA

преди 7 години

KUKOVO LETO....

22

смях до припадане!

преди 7 години

Какви визи ,какви 5 лева?Децата на всички наши големи комунисти са в САЩ от поне 20 години!Те на тях визи искаха ли им или само да платят с ограбените от нас пари?На бас,че следващият президент на САЩ ще е някой руснак или българин потомък на висш комунистически деятел.И тук и там Путин е платил,та президентите и на САЩ и на България да са все негови протежета!А и САЩ и България не са като Румъния,та народът им да протестира!И в двете страни живурка много ленив народ!Големи сме непукисти !

21

анонимен

преди 7 години

не искам визи и сета искам ам воиски да напуснат незабавно балканите ичерно море искам мир мир мир не искам конфликт сьс сьседите си и русиямахаите се носите само смьрт и сьлзи

20

Анонимен

преди 7 години

До СмукиОграничени? Виж обкръжението си, виж как живеят хората в БГ, сравни със САЩ и помисли.

19

Анонимен

преди 7 години

До ДаниТочно САЩ е просперираща държава. За съжаление БГ е пропаднала държава.

18

Ханонимен

преди 7 години

Никога няма да паднат визите за Българи...понеже сме ''лоши екс-комунисти'' ... Нищо че по новините , официалната позиция е че сме - ''най-верният партньор'' ..Реално сащ имат нужда от нас САМО като военна база и ако имаме истерична позиция срещу москва.. това е реалността..

17

Анонимен

преди 7 години

V BALGARIA ROMI V USA VSIKAKVI CHERNI

16

Анонимен

преди 7 години

Визите за САЩ ме интересуват колкото визите за Туркменистан,нека паднат за да се види в действителност колко са мераклийте да станат американци.

15

още малко

преди 7 години

всяка година казват още малко, децата порастват и вече не искат да ходят до САЩ. Следващото поколение идва и казват още малко и тези порастват и те вече не искат да ходят до САЩ... и така всеки 10-на години.Краткият отговор е ... никога и само хварлят прах в очите

14

Анонимен

преди 7 години

Аз пък бих НАБИЛ ВИЗИ на всички ЦЕРЕУшници !

13

Анонимен

преди 7 години

Надявам се горещо НИКОГА , обаче също така се надявам НИКОГА българин да не може да бъде арестуван в България само защото хамски съдия гледа кирилицата като индианец и ЕГОТО му е като на властелин на света.Всяка жаба с гьол !

12

Смуки

преди 7 години

А аз като българин живеещ в България, не ми пука за тези ограничени г0веда!

11

Българин в САЩ

преди 7 години

Като българин, живеещ в САЩ се надявам визите за български граждани никога да не отпаднат, защото под тази категория се вместват близо 3 милиона мюсюлмани и жангaли! САЩ са все още що-годе прилична и уредена държава и няма нужда оpки с български документи за самоличност да дойдат да окекат нещата! Мерси!

10

Додо

преди 7 години

Добре, че беше студента Георги Христов да отиде на бригада в САЩ, за да ни отвори на Америка! И наистина, с това име няма от какво да се притеснят, ще си изкара виза! Виж, ако беше някой от ония, дето по БиТиВи и Нова Тв ги наричат "българи", а то името му примерно Гюнеш Хасан, то тогаз щатска виза през крив макарон! На Америка повече ислям не и е нужен!

9

Анонимен

преди 7 години

Кандидатките за визи при Тръмп на оглед, тоя опипвач на жени може и в натура да му се плаща. Все пак в Оралния кабинет помни и по-причудливи изпълнения.

8

Дани

преди 7 години

На кого му е притрябвала пропаднала държава, като Сащ?!

7

321

преди 7 години

Какво ми пука за визите за САЩ!?

6

Анонимен

преди 7 години

На марта у сряда, значи тъй летиме всички у cАЩ и цъцваме на социални гладна кокoшка - трици сънува.

5

стига

преди 7 години

На 99% от Българите не им трябват да ходят в САЩ защо изобщо повдигате този не значителен за мнозинството въпрос?

4

Анонимен

преди 7 години

Едно и също вече ще стане 30 години почти. Големи съюзници и приятели сме иначе, голямо нещо. Ама не ни искат вкъщи. Е, нищо де, ние нали буквално сме им пуснали танковоте да мачката родната земя. Без пари даже. Айде сега ***, цъкайте минуси и ревете за москва и рубли. АМА ОТ БЪЛГАРИЯ. Щото, ;) в САЩ не пускат.