44

Болгар

преди 7 години

Елена Йончева открай време е била с мания за величие,присъщо на мног от представителките на женският пол унас през последните десетилетия. От друга страна, тя е върла русофилка, която ненавижда така наречените ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ СТРУКТУРИ от дъното на душата си. Готова е да направи всичко възможно и невъзможно България да излезе от НАТО и дай Боже да стане член на прелюбимият й Евразийски съюз.По душа тя първо е славянка, след това русофилка- евразийка и едва на последно място българка!

43

Yomi

преди 7 години

Chervenata kosa pravi total kontrol.

42

Dees

преди 7 години

Mnogo agenti na malko miasto. Ne stava.

41

Анонимен

преди 7 години

ДО ПРЕДИ ГОДИНА КЛАРА МАРИНОВА ПРОДАВАШЕ КИТАЙСКИ СТОКИ НА ПАЗАРА В ДУПНИЦА /КАДЪРНАТА ЖУРНАЛИСТКА/,АСЕГА ОТНОВО В ПОЛИТИКАТА /НОВО ЛИЦЕ/ .СМЕШНИЦИ.

40

БИВШ ЧЕРВЕН АКТИВИСТ

преди 7 години

ЕЛЕНА ИМА ОПИТ КАК СЛАДКО СЕ ЖИВЕЕ ОТ КРАЖБИТЕ В ПОЛИТИКАТА КАТО БИВША ЛЮБОВНИЦА НА СТАНИШЕВ. ЗАТОВА ЩЕ ВОДИ ЛИСТИТЕ НА БСП В ХАСКОВО.НАГЛОСТ!

39

az

преди 7 години

Разлъка от кой диалект е ?

38

Анонимен

преди 7 години

много змии се събраха около фат_мака и някоя трябваше да напусне!

37

Анонимен

преди 7 години

Току що казаха, че е в листата на Хасково. Това била причината да се оттегли

36

баба Пена

преди 7 години

Може да е добра журналистка, но още в началото от неин смс изтече информация, че Герджиков печели, така че съвсем справедливо си отива! Браво на г-н Президента, твърда ръка и непоколебимост са нужни за да се оправи ситуацията в България! А то досега само мижитурки,батки, доносници и нагаждачи до предателите на Родината ни,които ни докараха до дъното, че и още се натискат за власт.......

35

Анонимен

преди 7 години

Заличи си името на журналист...сега се свързва само и единствено с партиен кариеризъм и меркантилност! Ще "защитава" интересите на гражданите на Хасково, защото хората там няма право на глас! Хвала на парашутистите!

34

Анонимен

преди 7 години

Горката , мислила си е 4е предстои хвърляне в обятията на " братска " Русия , ама то май нема да стане .Дано Радев се окаже истински българин , а не от тези *** ,дет пъпната им връв е хвърлена в Кремль .

33

Анонимен

преди 7 години

Уж беше голяма журналистка , а тя беше най обикновен репортер. Станишев и уреждаше командировките за сметка на Държавата и тя правеше репортеражи от т.н. горещи точки . Сащия беше и ченгето Гарелов . Къде сте сега да ходите по командировки. Свърши лапането и хоп вече ще се занимаваме с политика . Некадърни и нещастни хорица .

32

Анонимен

преди 7 години

До uraЧудесна идея! Като резерви - професор Баева или Клара Маринова - все стари чанти мачкан лак.

31

Провал

преди 7 години

Провали се! За награда ще я направят депутат. Не знаех, че майка ѝ е рускиня, но това обяснява по-силната ѝ любов към Русия отколкото към България.

30

ura

преди 7 години

Сега да назначат не по-малко знаещата и устата комунистка-журналистка Велислава Дърева. Вярваме, че ще се справи, освен това и тя е хубава.

29

борба

преди 7 години

До Анонимене-е-е, довчера какви възхвали за президентския експертен екип и комисии, сега "посредствена некомпетентност" била политиката.да се откажела от депутатското Хасковско /последно/, а вероятно и министерско място, и да отидела на "гореща точка" в името на "независимата журналистика"

28

фри

преди 7 години

дали е "освободена" или "напуснала" не е много ясно.според мен е второто.а ако е второто, твърде е вероятно да е свързано с все по очертаващите разлики на гумен гадев "преди" и "сега", както и с открито признатият от бсп - "отказ от лявото".изобщо, както и очаквах - "совите не са това, което са".нещата никак не вървят на добре - в половината спектър от политическото пространство, зее огромна дупка... а "черните дупки" имат свойството да засмукват всичко, преди взрива да ги превърне в Звезда

27

Анонимен

преди 7 години

Така е . Ние отдавна знаем . Свестните хора у нас считат за луди

26

Анонимен

преди 7 години

Един професионалист като Елена Йончева не може да вирее сред посредствеността, а и няма нужда да се бори срещу некомпетентността... Не е мястото за нея там..уважаваният журналист трябва да държи на името си, а не да се подчинява на партийни централи...заради партиен кариеризъм! Ще загуби многооо!

25

емигрант

преди 7 години

Добре де ...освободена. Ами дайте някакво обяснение, иначе коментариите ще бъдат в стил ,,простотия". Нали Радев го избрахте да не се прикрива или премълчава истината.