11

Еврогей

преди 7 години

Искам да сайдисвам Валчето на 14-ти - ще му пъхна червено вино валентинка в розовото задниче.

10

анонимен

преди 7 години

какьв е този св валентин защо се занимаваме с чужди традиции геи парадипедофилия еднополови бракове и други евроценности хаиде стига вече с тазипорнография

9

Анонимен

преди 7 години

Подарък за нея - тиган

8

ЧАН

преди 7 години

Поредното чуждопоклонничество.От де на де "Св.Валентин"? За нас истинските българи си е Трифон Зарезан.На този толкова български празник можем да отбелязваме и ден на опиянението от прекрасните български вина и..опиянението от чистата любов.....Обичайте се...по български...

7

Коце кмета

преди 7 години

Ще се обиди ли жената ако на 14 фев се тагна/отбележа в бардак със статус "празнувам трифон зарезан"? Все пак няма да празнувам Св. Валентин, нали?

6

Анонимен

преди 7 години

Брее, кога стана юли!

5

Анонимен

преди 7 години

Грешка 1 - НЯМА СВ.ВАЛЕНТИН в България. Има Трифон Зарезан. Заврете си западните глупости де слънце не огрява.

4

Анонимен

преди 7 години

Комерсиален празник без никаква стойност (като изключим финансовата). Празник на търговията и фалша, който повечето го "празнуват" по инерция, щото на тоя ден се очаква да го правят.

3

Анонимен

преди 7 години

14 февруари е Трифон Зарезан!!! Наздраве!

2

Анонимен

преди 7 години

"Освен това, много лесно бихме могли да обидим свои приятели или познати, за които, по една или друга причина, 14 февруари е значим ден."За всичките ми познати, обвързани, необвързани, женени (като мен), неженени, това е някаква измислена пародия на "празник", за който се вдига прекалено много шум. Абсолютно никой не му отдава значение. Злоба и комплекси? Злобни и комплексирани сте вие "празнуващите", щото никой не ви бръсне за слива, колкото и да парадирате, че празнувате.

1

Анонимен

преди 7 години

Празник за търговците и кифлитe.Ще си вържа панделка на "боздугана", щом предлагат "хралупа", ще постравим нещо подходящо там!