92

Анонимен

преди 7 години

Пак напомням, тези, които плюят по Българите и България ще им се върне, не само на тях, но и целият им род до трето коляно. Факт!

91

Анонимен

преди 7 години

До Клетници по ЮгоИ на теб да ти свирят куршумите под дупцето,и ти ще стигнеш и до Луната даже.

90

none

преди 7 години

Жалки сте много ..

89

Анонимен

преди 7 години

До WTFАз пък си мислех, че обожаваш Афганистан.

88

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 7 години

Дайте им по една хубава, бяла, руса, синеока българка за жена,даже най-добре четири, както повелява коранът,и няма да се стрелят.Казах ви, те са бъдещето на пркаженият ни етнос и на гаднто ни племе булгурско.ТРЯБВА ДА СЕ СЛЕЕМ С ТЯХ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ ПРКАЖЕНИЯТ НИ ГЕН.

87

Клетници по Юго

преди 7 години

Тия клети бедни дечица как стигнаха от Афганистан до България? То пари струва дори легално, а с трафиканти няколко хиляди евра.

86

none

преди 7 години

Това е толкова жалко, че нямам думи. Срамувам се дълбоко от тези хора!

85

Анонимен

преди 7 години

Горките невинни непридружени дечица, които оплакват по всички форуми, са 23-25-годишни мъже!

84

Може

преди 7 години

И аз съм толерантен. Да им дадат по една мотика и да копаят смоленски картофи за минималната заплата в България, като си плащат сами квартира, ток и всички разходи + данъци и такси. Мотиката подарък.

83

КОМУНИСТ

преди 7 години

Ако си истински комунист,ще си ЗА ИНТЕГРИРАНЕТО на бежанците в МАЙКА БЪЛГАРИЯ.Аз съм комунист, и вярвам в идеалите на комунизма.И затова съм ЗА заселването на бежанци. ДА ЖИВЕЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛНАТА ДРУЖБА МЕЖДУ НАРОДИТЕ.Другарят Маркс, другарят Енгелс, другарят Ленин проповядват дружба между народите.Бежанците са повече от добре дошли!!!

82

K

преди 7 години

"Българи" вече отдавна няма,тази биомаса, населяваща територията, наречена България,няма нищо общо с българите в онзи идиалистичен смисъл.Тази въпросна биомаса е реално ***, полуцгани, полутурци и страхливи, конформистки помиияри,търсещо на кого да се продадат.

81

Мислим по въпроса

преди 7 години

До Анонимен 81Ако ни дадат територии от Афганистан, може и да си помисля. Афганистанците там да са само прислуга, а на българите да бъдат отпуснати жилища и издръжка и местните да въведат българските обичаи, за да се съобразят с нас.

80

WTF

преди 7 години

Обожавам Родопите и хората там. Но явно в Широка лъка са повече селяни отколкото родопчани. Жалко. Все едно двете деца са някакви дяволи.

79

ДРД

преди 7 години

До Анонимен 86Съгласни сме, че ти си продажен и мъртъв за народа си. Не сме съгласни да приписваш на нас личните си качества. Не те съветвам да тролиш срещу народ, защото има родов дух и ще се сипе на твоя род и семейство. Оди да тролиш за политика, къв бил Бойко, ква била Нинова и пр. По-безобидно е.

78

Дечица

преди 7 години

Често се случва имигрантите да заявят, че са непълнолетни, защото така имат повече права и въобще трябва да ги гункат и треперят над тях. Те са без документи и няма доказателство за действителната им възраст.м Такова непълнолетно детенце в дом за деца бежанци в Швеция беше изнасилило и убило младата жена, което се грижи за тях.Мястото на непълнолетните нарушители на границата е в затвор за непълнолетни до екстрадирането им. Точка.

77

Един измежду многото

преди 7 години

Аз толерантни българи не съм виждал. Ааааа, всъщност- излъгах. Виждал съм и ги виждам всяка сутрин в личните си автомобили на всяко кръстовище в София- зли, кисели, псуващи и най-вече...абсолютно нетолерантни към всичко и всеки! Може би за тези българи става въпрос, че са толерантни...? "Толерантни сме, ама тези да се махат!" ...няма какво да се добави повече. Абсолютна пародия на хора...

76

Анонимен

преди 7 години

До Анонименруженко с болежките, руснак играеш в другата тема

75

Анонимен

преди 7 години

До арбайт!Вие фашистите какво направихте за бялата раса?Нищо!Само лошо!Колко европейци и руснаци загинаха заради онова шайзе хитлер?А?

74

арбайт!

преди 7 години

До хер Фриц Обещофентебе все те боли нещо, руженко.какво стана с твоя афгански разплодник от Пазарджик, върнаха ли го от Белгия, или още играе избегал

73

хер Фриц Обещофен

преди 7 години

До арбайт!Въпросният т-пак всъщност казва много верни неща.Не го знам дали е *** или ненормален от лудницата, но всичко, което казва,съдържа доста истини, а това, че на нас като фашисти не ни харесва, е наш проблем.Истината обикновено боли.