14

От Сирия

преди 7 години

И да, пиша от Сирия ... дето всички са тръгнали да и изядат сърцето. От Сирия, където християните са пушечно месо. Където продажни, кирливи ислямета (не мюсюлмани) искат да правят държавата ислямска. Не защитавам "управляващите", защитавам светското. И ще ви кажа-който иска да коментира да заповяда на гости, да види с очите си.

13

От Сирия

преди 7 години

До 7 100 % ....Я сега кажи колко изтрепа Ердоган за 3 месеца; колко елитарни личности тикна по затворите; колко даешци и уахабити отгледа, прати или пропусна в Сирия; колко парички и оръжие изпрати на туркманите в Сирия; колко сирйиски петролец сина му и дъщеря му изтъргуваха; колко сирийски завода ограби или изнесе (от вратата до кранчетата за вода) ..... То няма изброяване ... И, да кажи още как Ердоган ще прави Турция крайно ислямистка държава и ще се бърка на турците дори в спалните ...

12

Анонимен

преди 7 години

Няма да те питат. Путин и ердоган още малко и ще почнат да си лягат заедно.

11

Анонимен

преди 7 години

САЩ искат зони за сигурност да спасят своите идита, дето им купуваха български фойерверки.

10

1453

преди 7 години

До 1Преди Тръмп, за зона за сигурност беше предложил Ердоган! И идеята въобще не беше лоша! Тогава нямаше да излене никой от Сирия, нямаше да има такъв хаос с бежанци! А ся кво стана...заедно със цилвилните и терористите дойдоха насам...Ама ако се направи зона дори и сега, поне има вероятност поне тези, които са в лагерите да ги настанат там в зонана в Сирия:-):-):-)Ама на дали ще го разберат това такива като теб:-):-):-)

9

Булгар

преди 7 години

До а1Иранците могат да си гледат отстрани.Решение вземи ли се от тримата, всичко друго е ала бала

8

АТАКИСТ

преди 7 години

7, Асад е виновен за положението в държавата си или хамериканеца чрез плАтените му главорези, поту.рчен ***? Защо Сирия имаше нормален живот при Асад от 2000 до 2011-та, а след като хамериканеца тръгна да го напада с тия платени бо.клуци от уж опозицията 2011-та и с другите си платени бо.клуци от ИД и Сирия започнаха конфликтите в страната? Няма да се срине Сирия, ***! Владимир е зад Доктора! Понял?

7

а1

преди 7 години

до ***------------Не забравяй иранците!Именно те създават противоречията между РФ и политическото ръководство на Сирия!Имат сериозно влияние над Асад и обкръжението му.А, след включването на Турция в урегулирането на конфликта в Сирия напрежението значително нарастна.Иранците побесняват дори при мисълта за включването на САЩ в урегулирането на процесите в Сирия.Донякъде са прави, трудно е да се предвиди реакцията на Вашингтон преследващ своите интереси в региона.

6

100%TURK

преди 7 години

Усилията на Асад за признаци на политически живот са жалки и утопични. Този човек е отговорен за смъртта на поне половин милион свои сънародници. Каквото бъдеще и да има Сирия , то ще е без негово участие !!!

5

Булгар

преди 7 години

В Сирия вече се вземат решенията не от палячото Асад, а от Москва, Анкара, Вашингтон.

4

йоан

преди 7 години

я всички "миротворци" вън от Сирия и далече от Дамаск, Асад да си оправя сам държавата! които не искат да живеят в Сирия - Тръмп да прати кораби и да ги засели в Тексас, тия от Либия - в Колорадо, афганистанците в Айова и тн, има зони за сигурност достатъчно през океана.

3

факт

преди 7 години

Тази касапница в Сирия и последвалата бежанската вълна е по вина на САЩ.

2

Анонимен

преди 7 години

А бе нали хамериканските медии го изкара мъртъв Доктора преди 2 седмици? К'во станА? Уаахаххаа....Мачкай платената сгган на хамериканеца, Докторе! И Не забравяй- Володя никога няма да те изостави!

1

ясно

преди 7 години

Няма да има никакви зони за сигурност,безпилотни и тн.САЩ нямат думата в Сирия и скоро ще го разберат,там думата има само Сирийския народ.