32

Български Патриот

преди 7 години

Няма нужда да си разваляме отношенията с Република Турция която е наш страгегически партньор както в политическо така и в икономическо отношение.Нека да оставим нещата в ръцете на турското Правосъдие. Да бъдат екстрадирани граничарите и да отговарят за провиненията си.

31

Д Кънев

преди 7 години

Да Турция не я итересува нейният бракониер нея е интересува как да сплаши българските власти които винаги са се кланяли на някого и преди а ощеповече сега.Както вижда никой не реагира.Трябва всички ние да се вдигнем на протест.Какво правят ПАТРИОТИТЕ а ми аз ще кажа само това че лаят като куче след керван.

30

колега емигрант

преди 7 години

Като стар граничар.....Първо във въздуха стрелба за предупреждение...А после по ...бракониерите......Де да ги знам.....

29

1453

преди 7 години

До имигрант:-):-)И аз съм на същото мнение вече:-):-):-)Когато Турция свали руския самолет ЕЕЕЕ цяла България се издигна, КАК можело:-):-):-)Трябва и в Кардак да се направи нещо по въпроса с гърците, които нарушават границата:-):-):-) Не се учудвайте, ако чуете, че има застреляно гръцко корабче в Кардак...А дано:-)

28

1453

преди 7 години

До ***:-)А и наистина съм независим:-) Не е лошо, човек да свери и писаното в друг източник:-):-):-):-):-)ама на дали ще разбереш ЗАЩО:-):-):-):-):-) Ти си чети това, което са ти ДАЛИ да четеш, аре лека:-):-):-):-)

27

емигрант

преди 7 години

.......,,Нарушили морската граница........".................И аз да съм ще стрелям......

26

1453

преди 7 години

До ***:-)Да, допускам правописни грешки от бързане, както допуска и днес бг в някои статии:-), но драги това е нормално за мен от доста време не живея в България, пък и българския не ми е майчин:-). Интересното за Вас обаче е, че не правите забележки на вашите сънародници "българи", а се опитвате да се захваните с нещо на тези, които не са българи.:-):-):-) Това ли е най-смисленото изречение, което може да сътворите.:-):-):-)Влизайки в този сайт практикувам българския език:-)

25

Циник до 1453

преди 7 години

"Омишлено" първо вземи си оправи граматиката, че като чета как се гавриш с българския език - ми се повръща! Толкова много правописни грешки, в толкова кратки коментари - ми казват само едно - българският не ти е роден...дано турския ти е по-добър! И дали ****нг*афите са нападнали граничарите с куки, брадви, или ножове...няма особено значение! Бясни кучета - разбират само от куршум! Независим бил - пукна се да защитаваш ре*заците!

24

1453

преди 7 години

А другия рибар е бил ранен, пребит...така пише. До колкото разбирам от турската страна делото не е приключило, но защо не цитират и тези работи. В случая съм независим! Просто ви цитирам от друг източник.

23

1453

преди 7 години

Сега пак проверих старите, новини има една от 2012 превеждам:Българския граничар е казъл в защитата си, че погрешка е засрелял човека, но от рибаря са излезли 4 куршума, от които единия му е в главата! Интересното е защо бг медиите не цитират тези новини!

22

1453

преди 7 години

До 25 и 26Бъркате дръшката със сламата. Тук не се споменава, че рибарите имали оръжие. Има някво неспоразумение. Граничара казва, че е стрелял един път, докато от рибаря са излезли 4 куршума и ако не се лъжа имало и ранени, още на времето е вленало в данните на отопсията. ПАК ПОВТАРЯМ:-) НЕ КАЗВАМ, ЧЕ РИБАРИТЕ НЯМАТ ВИНА! НЕ СМЕ БИЛИ ТАМ, ЗНАЕМ И ГРАНИЧАРИ, КОИТО НЕ СА СТОКА, НАЛИ? Еми ако омишлено са го направили, искам да кажа, че има и такава вероятност. Просто си пиша мнението!

21

До 1453

преди 7 години

А за твое сведение какво според теб е БЪЛГАРСКИ ТЕРИТОРИАЛНИ ВОДИ. И БЪЛГАРСКО ВЪЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО. ТОВА, ЧЕ НЯМАМЕ АВИАЦИЯ НЕ ЗНАЧИ ЧЕ НЯМАМЕ НАШЕ ТЕРИТОРИАЛНО ВЪЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО. ЗА ТОВА НЕБЕ СА УМИРАЛИ НАЩЕ ГЕРОИ - знаеш ли какво значат думите ОБГЪРНАТИ СЪС СЛАВА-СПИСАРЕВСКИЯТОНЕЗАВИСИМОСТ

20

1453

преди 7 години

"ЗАЩО НЕ ВЛЕЗЕШ В ТУРСКИ ТЕРИТОРИАЛНИ ВОДИ И ДА НАПАДНЕШ ТУРСКИ ГРАНИЧЕН КАТЕР И ГРАНИЧАРИ, А ? "Еми гърците влизат от известно време умишлено в Кардак! Все още не са застреляни! Споменал си самолета. Правиш ли разлика между военен самолет и рибарски кораб. Не казвам, че рибарите нямат вина!

19

До професор

преди 7 години

Как не те е срам.Значи според теб когато турците свалиха руският самолет, че навлезе в тяхххххното пространство са прави. А когато ТЕ НАВЛИЗАТ В НАЩО ТЕРИТОРИАЛНО ПРОСТРАНСТВО ние нищо да не правим, ЗА ДА НЕ РАЗВАЛИМ ОТНОШЕНИЯТА СИ С ТЯХ. ЗАЩО НЕ ВЛЕЗЕШ В ТУРСКИ ТЕРИТОРИАЛНИ ВОДИ И ДА НАПАДНЕШ ТУРСКИ ГРАНИЧЕН КАТЕР И ГРАНИЧАРИ, А ? КАКВО ЛИ ЩЕ СТАНЕ ?

18

Анонимен

преди 7 години

И кво от това? Граничарите да си го преместят в десния крачол и избършат това с призовката на шалварите!

17

1453

преди 7 години

До ***:-) А ВИЕ СТЕ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ ОТ ЕДИН ИЗТОЧНИК. Не казвам, че в рибарите няма вина! С пълното си право, както и другите си казвам мнението! ОТ КАКВО ТЕ БОЛИ:-):-):-)ОТ ТОВА, ЧЕ ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ПРОВЕРЯВАШ КАКВО ПИШЕ В ДРУГИТЕ ИЗТОЧНИЦИ ЛИ:-):-):-):-)

16

Анонимен

преди 7 години

А президентството и външно отново оглушително мълчат. Пфу.Мислехме, че сме избрали мъж, но освен червена метла нищо друго не се случва.

15

Циник до 1453

преди 7 години

Ти пък какъв си бе? Голям следовател се изкара! Басирам се , че и ти си дупиш на аллаха!Аре у лево - ***!

14

Анонимен

преди 7 години

Имаше подобен случай с Български малък кораб в Румънски води за риба.

13

Анонимен

преди 7 години

АБЕ ХОДИ И ПРОВЕРИ КАК СА ВЛЕЗНАЛИ РУСКИТЕ ТУРИСТИ. ВСИЧКИ С ДОКУМЕНТИ ЛИ СА.!!